Třebsko přehrálo Drahlín


Branky


4

V Třebsku padaly branky pouze v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání začalo lépe pro mužstvo Drahlína,které se z první akce ve 4. minutě ujalo vedení po brance Herinka - 0:1. Domácí Třebsko gól ale spíš nabudil a ve 13.minutě se po precizní přihrávce Duška prosadil Šváb a srovnal skóre na 1:1. V 19.minutě centroval z levé strany domácí Kaňa,jehož přetažený centr skvěle zpracoval Kolařík a po jeho přihrávce se v prvním zápase za Třebsko uvedl gólem Jakub Dušek – 2:1. ěžela 23.minuta, Třebsko zahrávalo roh,Tošovský si na krátko vyměnil balón s Tomášem Duškem a z následujícího centru hlavou rozvlnil síť za zády hostujícího gólmana Cifraina obránce Chytka – 3:1. Ve 28.minutě zmařil skvělým obranným zákrokem velkou šanci Drahlína domácí Špeta. Drahlín zahrával po faulu ve 32. minutě trestný kop z 20 metrů, který parádním zákrokem zlikvidoval domácí gólman Říha, ale z dorážky se již nemýlil hostující Šimonek a snížil na rozdíl jednoho gólu – 3:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhém poločase sice hráči Třebska dvakrát nastřelili tyč, ale skóre se již neměnilo. Třebsko si tak zaslouženě připsalo druhou jarní výhru.

 

Report zaslal a na zápase fotil Jiří Funk. Děkujeme!



Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽÁČEK Pavel - ANTAL Jan, HÁJEK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 4. 2019 11:58
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích