0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Velkém Beranově branka nepadla


Branky


23

Zajímavý zápas ve Velkém Beranově skončil bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí v úvodu zatlačili hosty až do vlastního pokutového území. Výsledkem byl vstřelený gól v 10. minutě, který ke štěstí měřínských nebyl uznán pro postavení zakončujícího hráče mimo hru. Poté se hra začínala vyrovnávat a ke slovu se dostávali i hosté z Měřína. Jiskra získávala převahu ve středu hřiště a postupně se dostávala i do zakončení. Nejčastěji se do zakončení tlačil měřínský kapitán Milan Souček. Za zmínku stojí jeho pohotová střela z minuty 22., kterou domácí brankář vytěsnil na roh. O pár minut později zahrozili opět domácí, kteří zahrávali rohový kop. Jeden z domácích poslal balón těsně nad i s pomocí horní části konstrukce. 40. minuta nabídla asi největší šanci hostů z Měřína, kdy svým důrazem udělali útočníci Jiskry zmatek v šestnáctce soupeře. Nedůrazný odkop se dostal až k volnému Marcelu Koženému, který ovšem odkrytou svatyni domácích jen těsně minul.

Ani po přestávce branka nepadla

Druhý poločas začal opět převahou hráčů Jiskry. Hra domácích postrádal přesnost a často se uchylovali pouze k odkopům, k čemuž je donutili napadající hosté. Hosté z této převahy si ale nedokázali vytvořit větší šance a zakončení, které vyprodukovali se ve většině případů obešla bez zásahu domácího gólmana. Proto si slovo vzali opět hráči Beranova. V 71. minutě se ocitl jeden z útočníků nikým nehlídán v území těsně před brankou hostí. Jeho zakončení hlavou skvěle vykryl měřínský brankář Jan Hladík. Stejný muž se ke slovu přihlásil hned za další dvě minuty, když zlikvidoval samostatný únik beranovského útočníka. Hladík dvěma zákroky v rozmezí dvou minut nejen že držel měřínské naděje na zisk tří bodů, ale taky připomněl, že defenziva z Měřína má nejméně obdržených branek ze všech týmů v soutěži. Hra se poté přelévala ze strany na stranu, kdy se obě mužstva prezentovala spíše rychlými kontry než soustavnějším tlakem. Až snad v závěru utkání dokázali fotbalisté Jiskry víc zatlačit na soupeře ve snaze odvézt si z Beranova plný bodový zisk. K tomu scházel ovšem patřičný gólový efekt. Ten nepřišel ani po utěšené ráně Karla Kružíka, ale ani po úniku střídajícího Lukáše Pololáníka.

 

Velký Beranov v dalším kole zavítá do Počítek. Měřín čeká těžký zápas ve Starči.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Nakonec musím být spokojený s remízou. Už je to asi obehraná písnička a navíc už to ani není vtipný hrát venku 0:0, ale i tak nám to přineslo zase drobné vylepšení pozice v tabulce. Navíc při vyrovnanosti soupeřů se počítá každý bod.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] (42. P. Procházka [-] ) - P. Kittler [-] - K. Pejřimovský [-] , A. Svoboda [-] , M. Křenek [-] (59. J. Pýcha [-] ) , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] , M. Kovařík [-] , J. Štumar [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - K. Kružík [-] , M. Kožený [-] (74. L. Pololáník [-] ) , D. Jonáš [-] (82. T. Bublán [-] ) , M. Souček [-] , M. Matoušek [-] , J. Netolický [-] , T. Kuřátko [-] (76. D. Robotka [-] ) , V. Beran [-] , T. Láznička [-] , D. Polák [-]

ŽK: 45. V. Beran .
Hráči zápasu: J. Hladík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - HOLUB Radim, DUŠOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Výhra domácích nebo remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích