1:1
(0:0)
65. V. Beran
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nedvědici nerozhodně


Branky


52. D. Mareš - 65. V. Beran
21

Měřínští vydřeli v Nedvědici bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V Nedvědici se hrálo v poklidném tempu, když přijel lídr soutěže, který si zajistil postup již v minulém kole. V prvním poločase byli lepší hosté, kteří výborně kombinovali, ale trápili se v koncovce. Měřínští během pár sekund třikrát nastřelit břevno domácí svatyně. Jediná konstanta v měřínských řadách je brankář Jan Hladík. Při nerozhodném stavu 0:0 ve 20. minutě byla nařízena penalta proti hostujícímu celku, kterou Hladík zlikvidoval.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Po přestávce padlo po brance na každé straně. Domácí poslal do vedení v 52. minutě Mareš, který výborně vyřešil rychlý protiútok a střelou z úhlu propálil Hladíka - 1:0. V 65. minutě bylo srovnáno. Domácí obránci zaváhali, míče se po Kružíkově pasu zmocnil Vlastimil Beran a střelou na bližší tyč překonal Havlíka - 1:1. Hosty branka nakopla. Měli šance, ale vylámali si zuby na domácím brankáři. Body se tak dělily.

 

Nedvědice jede v dalším kole do Starče. Měřín hostí Polnou.



Ohlasy k zápasu



Bylo od začátku zápasu cítit, že z nás spadla nervozita. I když nám chyběli nějací hráči základu, tak jsme předváděli velice kvalitní fotbal…až na tu koncovku. Musím pochválit kluky, že je nesrazila ani soupeřova branka a dál jsme trpělivě pokračovali v naší hře. I když to mohlo být klidně 2:0…ale z penalty se u nás už nikdo moc nestresuje. Snad se nám podaří předvádět stejnou hru i v posledním domácím zápase, abychom konečně potěšili i naše fanoušky, kteří s námi mají na jaře velkou trpělivost.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - Z. Prudký [-] (67. M. Vašíček [-] ) , F. Škutchan [-] (89. P. Pokorný [-] ) , D. Mareš [-] (90. J. Sytař [-] ) , M. Havlíček [-] , P. Sýkora [-] , P. Sytař [-] (80. M. Pachlopník [-] ) , D. Bracek [-] , L. Trdý [-] , D. Houdek [-] , L. Jirásek [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - M. Hladík [-] (60. L. Vokurka [-] ) , L. Doležal [-] , M. Matoušek [-] , V. Beran [-] , T. Bublán [-] , K. Kružík [-] , M. Souček [-] , T. Kuřátko [-] (75. D. Robotka [-] ) , T. Láznička [-] , D. Polák [-]

ŽK: 32. L. Jirásek - 56. D. Polák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BABÁK Martin - HANZL Daniel, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu 1:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů