1:2p.
(1:1)
32. D. Torma (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovice dokázaly odvézt ze hřiště tečovického Bivoje dva body


Branky


5. D. Dorazín - 32. D. Torma (p.)
16

Stovka diváků si v poměrně chladném počasí našla cestu na místní derby, kdy tečovický Bivoj hostil borce z nedalekých Malenovic. Domácímu celku vyšel výborně nástup do utkání a již po pěti minutách vedl po brance Davida Dorazína. Hosté srovnali po půlhodině hry, kdy pokutový kop proměnil Dominik Torma. Ve druhém dějství už branka nepadla. V penaltové loterii se více dařilo hostím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

 Domácí zahájili velmi dobře, když hned po zahájení po levé straně unikl Vopatřil, ale jeho centr Juráň chytil. Pak utekl Kysučanovi míč z trestného kopu zahrávaného Plachým a v 5. minutě po kolmici od Shejbala postupoval Kysučan už po brankové lajně do pokutového území hostí a jeho přízemní nahrávku umístil do sítě hostí David Dorazín a otevřel skóre. Pak si však „Bivoj“ vybral herní volno, přepustil aktivním hostům střed pole a dostal se do defenzívy. Aktivní Bartek se uvolnil u spojnice pokutového území s brankovou lajnou, dal pod sebe na Střelce, ale jeho ránu Jokl chytil. Pak střílel z oblouku trestného území Kostka, jeho ránu zablokoval Šnajdr s Chovancem a dorážku poslal mimo branku. Pak znovu Bartek centroval na Střelce, centr odvrátil hlavou Šnajdr. A do třetice znovu Bartek po chybě Balcárka na půlící čáře utekl po straně, ale jeho šanci překazil Michal Dorazín ve spolupráci se Šnajdrem. V 17. minutě zahrával Střelec trestný kop, míč poslal po zemi kolem zdi, ale Martin Bartek přestřelil. Z protiútoku po dlouhém výkopu Jokla prodloužil David Dorazín na Shejbala, hosté reklamovali ofsajd, ale akce stejně skončila v autu. Po trestném kopu hostů zahrávaném Střelcem střílel Torma z hranice brankového území nad břevno domácí branky. Hosté se dočkali po půlhodině hry, když po centru z pravé strany posoudil rozhodčí souboj uvnitř domácí šestnáctky jako faul Plachého na Kostku a Malenovice dostaly výhodu pokutového kopu, kterou využil Torma a vyrovnal na 1:1.  Do konce poločasu měli domácí možnost, když po kolmici od Balcárka střílel po zemi k tyči David Dorazín, ale Juráň si poradil. Trestný kop Plachého gólman hostí těsně před Chovancem vyboxoval a na druhé straně proklouzl míč Kysučanovi, ale Torma střílel nad břevno.

 

Ve druhé půli už branka nepadla

Ze začátku druhé půle byl před brankami chvíli klid. Po cca čtvrthodině po uvolnění od Vopatřila střílel David Dorazín, byl zablokován a z brejku na druhé straně po nahrávce od Střelce neuspěl Bartek. Pak střílel nad Joklovu branku Hynčica, domácí se neprosadili po nákopu Plachého na Dorazína a trestný kop Šnajdra prošel přes celé pokutové území bez kontaktu až do zámezí. Dvacet minut před koncem střílel Plachý z dobrých 25-ti metrů, Juráň vyrazil, ale odražený míč hosté odkopli. Vopatřil pak uvolnil uličkou Davida Dorazína, ale Juráň těsně před ním vně svého pokutového území vykopl. Po dalším trestném kopu Plachého čtyři minuty před koncem zakončoval Chovanec, ale míč skončil v rohu. Přetažený rohový kop Závody poslal Plachý obloučkem na břevno malenovské branky, odražený míč hlavičkoval Závoda slabě do koše gólmana hostí. Z protiútoku nedlouho poté minutu před koncem po spolupráci Páleníčka a Tormy prošel míč k Bartkovi, který ale netrefil odkrytou branku domácích a přestřelil.  Utkání tak v normální hrací době skončilo remízou, o dalším bodu pro hosty rozhodl pokutový rozstřel, v němž hosté zvítězili 2:4. Za domácí se trefili David Dorazín a Kysučan, Michalovi Dorazínovi a Balcárkovi penaltu zneškodnil Juráň, za hosty byli úspěšní Novak, Menša, Hynčica a Torma, pátá série se už za rozhodnutého stavu nekopala.

 

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté 4:2



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Hosté tak vrátili Bivoji utkání z podzimu a v celkovém součtu v sezóně je to nerozhodně. Jako hráče utkání lze pochválit u domácích Plachého a Jokla , u hostů Juráně a Tormu.

FC Malenovice
Adam Juráň, brankář: Jak se říká "derby nemá favorita", bude platit navždy, přesto i na místní poměry slabší divácká kulisa nakonec smekla klobouk před výkonem hostů, ovšem pojďme od začátku. Domácí v úvodu začali aktivně a po pěti minutách vstřelili vedoucí branku. Od té doby se hra přesunula na polovinu domácích a dlouhodobě nátlaková hra hostí s kombinací přinesla zasloužené vyrovnání, které přišlo po proměněné penaltě Tormy za faul. Za remízový stav v poločase museli být domácí rádi. V druhé půlce už tolik oba týmy nepředvedly, hra byla spíše bojovná, hodně faulů a přerušení. Rozhodnout mohli jak domácí po technické střele Plachého v 85. minutě do břevna tak i hosté po přestřelení prázdné branky Bartkem v 89. minutě V penaltách domácí exekutoři selhali ve 4. a 5. sérii a bylo rozhodnuto. Hosté za výkon berou po zásluze "jen" dva body. I když mohli hosté z ojedinělé šance prohrát, všichni se shodli, že domácí si za celý zápas zasloužili jednoznačně nebodovat. Musím pochválit všechny hráče za přístup a nasazení v zápase. Scházel tomu už jen bodík navíc.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - J. Plachý [-] , L. Balcárek [-] , V. Šnajdr [-] , D. Kysučan [-] , D. Chovanec [-] - J. Vopatřil [-] , R. Závoda [-] , M. Dorazín [-] - D. Dorazín [-] , L. Shejbal [-] (81. M. Chrastina [-] )

FC Malenovice
A. Juráň [-] - R. Střelec [-] , D. Paták [-] (84. J. Mňaček [-] ) , M. Struška [-] - J. Kostka [-] , M. Bartek [-] , P. Menša [-] , D. Hynčica [-] , V. Hradil [-] (46. Š. Dočkal [-] ) - P. Páleníček [-] (90. . Novak [-] ) , D. Torma [-]

ŽK: 18. M. Dorazín , 31. J. Vopatřil , 62. L. Balcárek - 65. J. Kostka , 67. M. Bartek , 74. P. Menša .
Hráči zápasu: Z. Jokl , J. Plachý - D. Torma , A. Juráň .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NUC Jiří - MRAVEC Daniel, KLOUDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Petr Vaculík
Tip experta: výhra domácích

Další derby skončí výhrou Tečovic

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku