1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky z Fryštáku i v deseti vybojoval na Mladcové dva body


Branky


16

Magnet kola se hrál na Mladcové, kam přijel vedoucí tým tabulky z Fryštáku. Domácí se ujali vedení ve 28. minutě Janem Chvílou. Ve 45. minutě byl hostím navíc vyloučen Holý a zápas měli domáci náramně rozehraný. Hosté však hned po příchodu ze šaten vyrovnali kanonýrem Vavrušou, který tak připravil brankáře Kupku o letošní čisté konto. V penaltách se pak více dařilo hostím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Chvíla

Z webu FK Mladcová:  Už ve 3.min. se hosté ocitli z pravé strany v první šanci. Naše sestava sužovaná zraněními bojovala a v 8.min. se k odraženému míči dostal Petr Venený, jeho střela šla ale nad. Ve 13.min. se po hlavičce Vavruši zatřáslo břevno naší branky. Po čtvrthodině hry přišla další rána do naší sestavy a kvůli svalovému zranění musel vystřídat Laďa Bahulík. V polovině první půle rozhodčí nevytasil po faulu hostujícího Holého druhou žlutou, tento hráč však utkání stejně nedohrál. Ve 28.min. se rozběhl k velkému sólu po levé lajně Honza Chvíla, dostal se až do šestnáctky a jeho zakončení na bližší tyč překvapilo gólmana hostí, Honza tak vsítil první branku v našem dresu. Ve 30.min. střílel ze dvaceti metrů hostující Vavruša a jeho skákavá střela minula jen těsně levou tyč. Ve 36.min. se ocitl ve velké šanci ve vápně Honza Chludil, bohužel jeho zakončení se mezi tři tyče nevešlo. V závěru poločasu pak měli hosté několik příležitostí, ale Petr Kupka ještě uhájil naši branku.

 

Po odpískání přestávky přišla ze strany hostujícího Holého zbytečná kritika rozhodčího a ten již tentokrát neměl slitování a ukázal druhou žlutou kartu. Do druhé půle jsme tak šli s převahou jednoho hráče v poli, hosté se však ukázali jako běhavý tým a zápas byl až do konce vyrovnaný. Navíc hned ve 49.min. po rohovém kopu se k propadlému míči dostal hostující Vavruša a Petr Kupka přišel o jarní neprůstřelnost. Hned o dvě minuty později přišla největší šance našeho mužstva, po průniku Petra Votavy po pravém křídle a následném centru trefil bohužel Honza Chvíla přesunujícího se brankáře a ten zázračným zákrokem zachránil hosty. V 56.min. nás Petr Kupka podržel po dalším zakončení hostujícího Vavruši, v 64.min. na druhé straně vychytal brankář i Honzu Chludila a v 69.min. skončil těsně vedle volej hostujícího Chudého. V závěru nám doházely síly a fryštačtí nám i v deseti zle zatápěli, zápas však dospěl k pokutovým kopům. Hned jako první neuspěl Michal Dlabač a protože hosté všechny proměnili, odváží si bod navíc. 

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

Z webu FC Fryšták: Fotbalisté Fryštáku měli před následujícím víkendem velké přání, na Mladcové bodovat. Utkání prvních dvou týmů tabulky bylo celou dobu hodně vyrovnané, šance se střídaly na obou stranách. Hned v úvodu ukázal nejlepší střelec soutěže Vavruša, že s ním domácí obrana bude mít plno starostí. Svou šanci neproměnil a mohlo být zle. Mladcová totiž potom měla dvě střely z dobrých pozic, které naštěstí pro nás minuly bránu. Ve 28. min. už Fryšták prohrával, sólo přes polovinu hřiště zakončil Chvíla - 1:0. Hned po rozehrávce mohlo být srovnáno, Vavrušova střela těsně minula tyč. Zdálo se, že Mladcové dochází dech a závěr první půle patřil našim hráčům. Z tlaku vyrovnání nepřišlo a navíc se nechal za řeči vyloučit Holý. Druhý poločas začal pro nás nejlépe, jak mohl. Vavruša v 48. min. vyrovnal 1:1. Domácí s převahou jednoho hráče zaveleli k útoku, ale s vyjímkou jedné velké šance byl jejich tlak slaboučký. Naopak naši hráči v deseti byli aktivní do útoku, Vavruša a Chudý měli vítězství na dosah. Zápas dospěl k penaltám a ty začaly nezdarem Mladcové, Fryštačané ani jednou nezaváhali a z horké půdy na Mladcové vezou v klíčovém utkání jara dva body.

Na penalty vyhráli hosté

Na penalty vyhráli hosté 4:3



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
web Mladcové: Utkání dvou vedoucích celků přineslo rychlý fotbal s nasazením na obou stranách. Hosté byli pohyblivější, především díky Sklenářovi kombinačně zdatnější a měli častěji míč na kopačkách.

FC Fryšták
web FC Fryšták: Fryšták po prvním poločase prohrával a do druhé půle šel navíc bez vyloučeného stopera Holého. Přesto si odváží naši fotbalisté dva velmi důležité body, když Vavrušou v 48. min. Fryšták vyrovnal a po penaltách bral bod navíc.



Sestavy


FK Mladcová
P. Kupka [-] - J. Zapletal [-] , M. Dlabač [-] , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , D. Kahaja [-] , J. Chvíla [-] , P. Venený [-] , P. Polášek [-] , J. Chludil [-] , L. Bahulík [-] (18. P. Votava [-] )

FC Fryšták
M. Mikel [-] - B. Krajča [-] , P. Bednařík [-] , L. Skalička [-] , T. Holý [-] - O. Kučera [-] , P. Petráš [-] (64. M. Okonkwo [-] ) , J. Hřebačka [-] , T. Chudý [-] , D. Sklenář [-] - M. Vavruša [-] -

ŽK: 80. M. Blažek - 8. T. Holý , 70. B. Krajča . ČK: 45. T. Holý .
Hráči zápasu: P. Kupka , J. Chvíla - M. Mikel , M. Vavruša .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ševčík Igor - HAVRLANT Jan, FOJTŮ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Petr Vaculík
Tip experta: remíza

Šlágr kola skončí po 90 minutách nerozhodně

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku