1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:30

21.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj v neděli loupil ve Slavkově pod Hostýnem


Branky


15

Fotbalisté tečovického Bivoje zavítali v nedělním odpoledni pod Hostýn, kde se utkali s domácím Slavkovem. První poločas branky nepřinesl a oba brankáři byli pozorní. Po hodině hry udeřili hosté poprvé Dorazínem. O pár minut později přidali hosté druhou trefu. Domácí dali výsledku kosmetickou úpravu až v závěru utkání a na vyrovnání už jim nezbyl čas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Za vlhkého chladna začali po větru domácí a byli aktivnější. Tlačili se před branku hostí, aktivní byli hlavně Krajcar, Sadil Radek a Vrubel. Po čtvrthodině hry si střílel Vrubel, byl zablokován obranou hostí a R.Sadil poslal míč nad břevno Joklovy branky. Pak vyzkoušel Jokla z dálky Šimčík, ale neuspěl. Hosté měli příležitost po průniku Závody, ten se ale dostal do strany ze střeleckého úhlu a neuspěl. Domácí pak měli příležitost z trestného kopu, centr Kužela ale Zdeněk Šnajdr hlavou odvrátil. Hosté vyrovnali hru v poli, ale ve 26´ musel střídat kvůli stehennímu svalu Závoda a do hry šel Kysučan na pravý kraj zálohy a místo Závody zaujal Balcárek.  Po spolupráci s Vopatřilem měl příležitost David Dorazín, ale po levé straně se neprosadil a jeho střelu z hranice dvaceti metrů zlikvidoval Neradil.  Domácí na druhé straně po chybné nahrávce Vladimíra Šnajdra na Chovance neuspěli. Hosté ještě po zpětné nahrávce pálili Plachým do domácích beků a neujal se centr Vladimíra Šnajdra po trestném kopu ze strany, když zakončení Davida Dorazína domácí gólman vyrazil.

 

Hosté dokázali jednobrankový náskok uhájit

Ve druhé půli hráli po větru hosté a byli také častěji před domácí brankou.  Trestný kop Vladimíra Šnajdra skončil ještě v zámezí, když centr proletěl bez povšimnutí obou stran až za brankovou lajnu. Pak posílal Balcárek „malou domů“ tak, že Jokl musel vyběhnout, aby uhasil příležitost domácích těsně před dobíhajícím Krajcarem. Po centru od Kužela střelu Šimčíka Jokl chytil.  Hosté měli příležitost po faulu na Shejbala, centr z trestného kopu poslal ale Kysučan hlavou nad domácí branku.  Skóre se měnilo v 60. minutě, když Jokl poslal dlouhý nákop na Kysučana, který byl faulován před pokutovým územím domácích a z trestného kopu vymetl David Dorazín šibenici domácí brány a bylo 0:1.  Nedlouho poté uspěl Vopatřil na pravé straně, když po faulu na něj v ponechané výhodě poslal kolmici na Davida Dorazína, jehož střílený přízemní centr usměrnil z hranice brankového území do domácí sítě Kysučan na 0:2. Co do počtu domácí silnější lavička poslala v závěru do zápasu čerstvé síly a jejich tým získal mírně v poli. Trochu se „jiskřilo“ v osobních soubojích tak, že hlavní rozhodčí musel společně domlouvat Šimčíkovi s Michalem Dorazínem, vše ale skončilo ústním jednáním.  Když hosté neuspěli po brejku Kysučana, Plachého pumelici z dobrých 25ti metrů a Shejbalův roh poslal David Dorazín těsně vedle, udeřilo na druhé straně. Celé situaci ale předcházelo asistentem rozhodčího špatně odmávané postavení mimo hru Davidu Dorazínovi, který v době kopu vybíhal z vlastní poloviny hřiště. Domácí poslali dlouhý nákop do pokutového území hostí a ve skrumáži se míč dostal ke Krajcarovi, který prostřelil Jokla a upravil na 1:2. Do konce utkání si ale hosté už vítězství nenechali vzít a naopak se mohli prosadit po samostatných akcích Kysučana a Davida Dorazína, ovšem ani tady to nekončilo úspěchem.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavkov pod Hostýnem
Jiří Pavlica, hráč: Zápas se hrál za nepříznivého počasí. Moc fotbalový nebyl z obou stran. První poločas si myslím, že jsme byli o trošku lepším týmem, ale gól z toho nepřišel. Hosté měli snad jednu střelu na bránu. Druhý poločas byli zase hosté o trochu lepší. Dali gól ze standardní situace a šli do vedení. Poté hosté po naší chybě zvýšili z brejku na 0:2. My posléze snížili, ale vyrovnat se nám už nepodařilo. Zápas to byl vyrovnaný a slušela by mu víc remíza...

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Ve větrném chladném počasí, ve kterém vázla kombinace a úroveň hry pro diváky ztrácela mírně na atraktivitě, potěšil hosty hlavně zisk bodů, méně už svalové zranění kapitána Závody. Za výkon lze u domácích pochválit R.Sadila, Vrubela a Krajcara, u hostů pak Chovance, Vopatřila a Davida Dorazína.



Sestavy


TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - J. Pavlica [-] , J. Krajcar [-] , P. Šimčík [-] (79. A. Čuba [-] ) , F. Kostov [-] , V. Vrubel [-] (37. D. Mrázek [-] ) , R. Sadil [-] , Z. Sadil [-] (74. P. Darebníček [-] ) , M. Kužel [-] (68. L. Urbánek [-] ) , S. Zámorský [-] , R. Pálka [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] , V. Šnajdr [-] , J. Plachý [-] - M. Dorazín [-] , L. Balcárek [-] , J. Vopatřil [-] , R. Závoda [-] (26. D. Kysučan [-] ) - L. Shejbal [-] (72. S. Vávra [-] ) , D. Dorazín [-]

ŽK: 41. R. Sadil - 86. S. Vávra .
Hráči zápasu: J. Krajcar , R. Sadil - J. Vopatřil , D. Dorazín .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - DOKOUPIL Tomáš, URBAN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Ondřej Surý
Tip experta: výhra hostů

Tečovice si přijedou pro tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku