2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice si v domácím prostředí poradily s Jaroslavicemi


Branky


10

Tečovický Bivoj hostil v sobotním odpoledni celek z nedalekých Jaroslavic. Domácí tým provází v jarní části celkem slušná forma a tu chtěl potvrdit i v tomto duelu. V první půli byla k vidění jediná branka, kdy se prosadil domácí Plachý. Definitivní podobu výsledku dal deset minut před koncem Vopatřil a Bivoj si připisuje další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Bivoj šel do vedení

Na dobře připravené hrací  ploše se hosté představili jako zdatný soupeř. Domácí oslabeni o Frkala, Zdeňka Šnajdra a stopera Chovance, kterého však zdatně nahradil Závoda, zahájili aktivně. V 8´ měl šanci David Dorazín, postupoval sám na Žbela, ale dostal ze střeleckého úhlu. Z následujícího rohu hlavičkoval Balcárek nad břevno branky hostí. Po dlouhém nákopu Plachého pak David Dorazín z otočky z hranice pokutového území střílel nad břevno. Hosté měli příležitost po rohovém kopu Macalíka, ale jeho centrovaný míč proletěl bez kontaktu celou šířku hřiště. Pak znovu Macalík centroval na Vrbu, ale centr byl dlouhý. Pak kopal roh Vrba, domácí brankář vyboxoval a Shejbal odkopl do bezpečí. Další Macalíkův roh chytil Jokl na přední tyči. Poté se domácí Vopatřil uvolnil na levé straně hřiště, dostal se do pokutového území, ale jeho střelu tečoval Žbel do zámezí. Pak znovu Vopatřil  centroval zleva, hosté odvrátili, míč se ale dostal zpět k němu, ale jeho tečovaná střela skončila rohovým kopem.  Trestný kop Ondíka z půlky hřiště končil po teči hlavou od obránců hostí v zámezí a roh Davida Dorazína odvracel na přední tyči Horňák.  Hosté zahrozili po brejku Valenty, ale ten střílel mimo Joklovu branku. Skóre se měnilo po akci domácích po levé straně, centrovaný míč gólman hostů jen srazil před sebe a dobíhající Plachý jej v komplikované pozici poslal do branky a bylo 1:0. Hosté reklamovali ofsajd, ale po dialogu hlavního s pomezním byla branka uznána. Jaroslavičtí měli před závěrem dobré příležitosti, když hlavičku Šimona Polácha Jokl s obtížemi vytlačil nad, Macalíkův rohový kop skončil faulem hostí na domácího gólmana, Vrbovu střelu z úhlu zablokoval Balcárek a odražený míč poslal Gazda z dobré pozice mimo.

 

Domácí Bivoj si tříbodou výhru v pohodě ohlídal

Ve druhé půlce byli hosté aktivnější a tlačili se před branku domácích. Centr Macalíka Paníček špatně trefil a Jokl snadno sebral míč, Paníčkovu nahrávku poslal Vrba „šajtlí“ mimo branku, Vrbův centr se Paníčkovi odrazil nešťastně od kolena a po linii Macalík-Gazda-Vrba-Paníček hlavičkoval posledně jmenovaný nad branku. Domácí v tuto část hry tahali za kratší stranu. Po akci Davida Dorazína šel centr Vopatřilovy „na paty“  a když David Dorazín vystihl chybnou rozehrávku hostí, vykopl jeho střelu Žbel v pádu nohama. Hosté byli iniciativnější, po centru Žárského střílel bez brankového úspěchu hlavou kapitán Polách a střelu Horňáka z rohu brankového území chytil Jokl na přední tyči. Centrovaný míč Valenty stáhl domácí gólman ze vzduchu a Macalíkova střela po zemi z oblouku pokutového území těsně minula tyč domácí branky.  Na druhé straně David Dorazín po centru Plachého střílel hlavou mimo  a stejně se mu vedlo i po kolmici Šnajdra, když tentokrát netrefil nohou. Hosté tlačili, trestný kop Gazdy odvracel hlavou Vopatřil, Vrbův volej letěl mimo branku a po Macalíkově centru znovu Vrba „na dlouhou nohu“ střílel slabě Joklovi do rukou. Domácí měli příležitost, když Vávra vystihl chybnou rozehrávku hostí, ale David Dorazín trefil pouze padajícího Gazdu a samostatný útok Davida Dorazína kryl Žbel na přední tyči. Skóre se podruhé měnilo, když Ondík po lajně vyslal Dorazína, jeho přízemní „střelu(centr)“ vyrazil Žbel před Vopatřila, který pak trefil do branky hostí podruhé a bylo 2:0. Hosté ale stále byli aktivní, Macalík dobře střílel z dvaceti merů, ale trefil pouze svého spoluhráče Šimona Polácha, centru Chovance na Vrbu Plachý těsně před ním hlavou odvrátil a po Vopatřilově chybné rozehrávce trefil Vrba obloukem břevno domácí branky. Do konce zápasu už se skóre neměnilo a domácí tak uhájili body.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Vítězství v oslabené sestavě a se zdatným soupeřem přirozeně těší. Hosté si za aktivitu, a to hlavně ve druhé půli, určitě zasloužili skórovat, vše ale vyřešil Jokl a obrana v čele s kapitánem Závodou, který plnohodnotně zastoupil absentujícího Chovance.

SK Jaroslavice
web Jaroslavic:



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - J. Plachý [-] , L. Balcárek [-] , V. Šnajdr [-] , R. Závoda [-] - J. Vopatřil [-] , A. Ondík [-] (89. T. Řiháček [-] ) , L. Shejbal [-] (84. L. Jehlička [-] ) , M. Dorazín [-] - D. Dorazín [-] , S. Vávra [-] (72. P. Sedláček [-] ) -

SK Jaroslavice
P. Žbel [-] - T. Valenta [-] , M. Podéšť [-] , V. Gazda [-] , O. Polách [-] - L. Macalík [-] , D. Vrba [-] , Š. Polách [-] , V. Chovanec [-] , D. Horňák [-] (63. V. Hefka [-] ) - P. Paníček [-] (55. M. Žárský [-] ) -

ŽK: 74. P. Sedláček , 87. J. Vopatřil - 77. M. Podéšť .
Hráči zápasu: Z. Jokl , R. Závoda - O. Polách .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - NĚMEC Jiří, JANOŠ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Václav Kovář
Tip experta: remíza

Tečovice s Jaroslavicemi remizují

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku