0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 13:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gól Tomáše Loukoty v druhém poločase odsunul Vstiš na poslední místo v tabulce


Branky


8

Vstiš potřeboval nutně proti Klášteru vyhrát, aby mohl pomýšlet na možné poskočení z posledního místa tabulky. Tomáš Loukota z TJ Klášter byl však proti

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase nebylo k vidění příliš fotbalovosti

Za slunného sobotního odpoledne se utkaly týmy TJ Družstevník Vstiš a TJ Klášter. Postavení v tabulce hovořilo jasně pro tým hostů, nicméně předvedená hra ukazovala něco jiného. Do dvacáté minuty se hrálo bez nějakých šancí na obě branky. Oba týmy zkoušeli pozornost brankařů z větší vzdálenosti, ale mnohdy míč končil vysoko nad třemi tyčemi. Ve 20. minutě se poprvé více blýsknul Loukota, který vyslal pěknou střelu na domácího brankaře - ten si však se střelou skvěle poradil. V 25. minutě opět kapitán hostů Loukota centroval prudký balón do vápna, ale domácí obránci si s ní poradili a odvrátili na rohový kop. Hosté rozehráli roh, míč si načel hostujícího Pelikána, který skvěle trefil, ale domácí golman předvedl opět skvělý zákrok a vytěsnil na další rohový kop. V této pasáži měli i domácí jednu pěknou šanci, ale domácí hráč bránu trestuhodně přestřelil. Po další kombinaci hostů se k míči dostal opět Loukota, ale domácího golmana Ondřicha nenachytal. Prví poločas tak skončil nerozhodně a týmy odcházely do kabin za stavu 0:0.

Střela Loukoty přinesla tři body Klášteru

Do druhého poločasu nastoupili domácí s tím, že chtějí hru zpřesnit, vytvořit si nějaké šance a případně i vstřelit gól. Bylo hodně vidět, že domácímu týmu chybí středoví hráči, protože se jim nedařilo nějakou přesnou přihrávkou založit útok. Hned ve 46. minutě si balón před hranicí velkého vápna zpracoval opět Loukota a vypáli, jeho střela však mířila těsně vedle branky domácích. V 51 minutě po kombinaci hostujících hráčú se dostal k balónu Suko, který svoji střelu z malého vápna nasměroval přímo do golmana Ondřicha. V 54. minutě po náznaku domáciho útoku odvracela obrana hostů na rohový kop, z kterého našel míč přímo rukavice hostujícího brankaře. O dvě minuty později si vyměnil balón Bárta s Loukotou, který šel sám na bránkaře a nemýlil se - 0:1! Domácí potřebovali nutně zabrat a vstřelit alespoň jeden gól, ale to se jim nedařilo. Když už předvedli krásnou výměnu balónu, ztroskotala přihrávka na větší vzdálenost na nepřesnosti. Takto vypadal průběh zápasu až do 81. minuty, kdy hostující Pelikán našel krásným centrem Loukotu ve vápně, ten však loženkou pohrdl a z dvou metrů přestřelil bránu a nepřidal v zápase tak svůj druhý gól a také klid hostů na jejich kopačky. Do konce zápasu již gól nepadl a Klášter si odvezl ze Vstiše tři mistrovské body za nejtěsnější vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Tomáš Krejčí: Zápas, ve kterém se střelecky a i mnohdy herně nedařilo oběma týmům, a který rozhodl až tým hostí jednou brankou - zápas mohl skončit klidně remízou. V současné době máme klíčové hráče zraněné, což je vidět hlavně v naší záloze. Příští zápas potřebujeme bodovat, aby se kluci mohli uklidnit.

TJ Klášter
Jaroslav Brož - trenér: Utkáni pro nás nebylo vůbec jednoduché, ale nakonec jsem ho zvládli! Dnes bych chtěl pochválit celé mužstvo za předvedený výkon, protože bojovali a plnili si to, co je po nich požadováno. Pokud bych tedy musel určit dnes pouze jednoho hráče, který by se stal hráčem zápasu, tak by jim byl Jan Kozák.



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
L. Ondřich [-] - V. Hřebec [-] - P. Purdeš [-] (78. R. Krejčí [-] ) - J. Kraus [-] , J. Pyrgal [-] , J. Vodička [-] , P. Švec [-] , V. Kosmata [-] , T. Maday [-] (67. M. Švec [-] ) , J. Kraus [-] , A. Ježek [-]

TJ Klášter
T. Karela [-] - V. Bárta [-] (75. M. Málek [-] ) , P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , F. Rota [-] (78. V. Málek [-] ) , L. Jedlička [-] (46. J. Málek [-] ) , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , J. Kozák [-] , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-] (90. J. Baumruk [-] )

ŽK: 90. J. Pyrgal - 67. V. Bárta .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Lažánek Karel - MASEC Iosip, SOBOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Petr Chlíbec
Tip experta: remíza