D. Lihm 15. (p.)
M. Myška 30.
O. Kiss 84.
3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Před penaltovým rozstřelem ubránil domácí až v 84. minutě Ota Kiss


Branky


15. D. Lihm (p.) , 30. M. Myška , 84. O. Kiss - 12. J. Havlíček , 37. J. Havlíček
9

Hradec si potřeboval po výbuchu v minulém kole udobřit své fanoušky. Rezerva Chlumčan v posledních zápasech řeší počty hráčů, když nekteří mají pracovní povinnosti, jiní jsou zraněni a nastupovat tak musí i dorostenci. Dnes tomu nebylo jinak a tak to byl právě Hradec, který udával tempo v zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkná gólová podívaná v prvním poločase

Neuběhlo ještě ani pár minut a hostující hráč našel přesným pasem Havlíčka. Ten si to namířil přímo proti obraně domácích, nezalekl se převahy, podařilo se mu přejít přes tři bránící hráče a otevřel skóre zápasu. Střelou na zadní tyč podél golmana vsítil svůj první dnešní gól do síte soupeře - 0:1! Šok pro dimácí hráče, kteří však začali být více aktivní, byli více na míči a jejich aktivita vyústila v 15. minutě penaltovým kopem. Domácí Hrdina převzal míč, namířil si to přímo do velkého vápna mezi dva bránící hráče a byl nešetrným zákrokem faulován. Rozhodčího to nenechalo chladným a ukázal na místo, odkud se kopou pokutové kopy. K míči se postavil domáci Lihm a nedal brankaři jedinou šanci - 1:1! Pokračovala pasáž, ve které si oba týmy vytvořily pár střeleckých pokusů z větší vzdálenosti, ale brankaři byli pozorní a nepustili nic za svá záda. Stále aktovnější domácí hráči, na kterých byla vidět i větší bojovnost, stupňovali svůj tlak, který vyústil ve 30. minutě. Domácí Myška po přesném pasu utekl celé hostující obraně a střelou podél golmana strhnul vedení na stranu domácích 2:1! Hned v zápětí, v 37. minutě se prosadil podruhé v zápase Havlíček. Obránce Štolle snad přes celé hříště našel přesně (s přispěním silného větru) hostujícího Havlíčka, který nekompromisně a přesně srovna na 2:2! Do poločasu bylo ještě jedno vynucené střídání, když hostující Jeslínek na dlouho nohu hrál míč a domácí hráč celkem zbytečně v souboji přitvrdil, šlápl Jeslínkovi na kotník a Jeslínek musel být v bolestech vystřídán. S nerozhodným skóre se šlo i do kabin v poločase.

V 84. minutě domácí Kiss zachránil tři body pro celý tým a dloubákem přehodil celou obranu

Druhé nucené střídání čekalo o poločase. Hostijící Kanát, jako obvykle, musel odjet do práce a tak Chlumčany neminulo hned druhé střídání. Hned od druhého poločasu však bylo vidět, že Hradec bude ten, kdo bude udávat tempo hry. Vytvářel si slibné šance, které však končily povětšinou mimo branku hostí a nebo v rukavicích hostujícího Hůly. Hosté zvolili taktiku bránění a hru na brejky, což se jím celkem dařilo. Domácím se krátil čas a nedařilo se jím najít recept na obranu hostů. Když už se dostali do tutové šance, skončila střela dvakrát na břevnu a v některých případech v rukách hostujícího golmana. Když už se v hlavách obou týmů začalo honit, kdo půjde na penaltový rozstřel, nastala 84. minuta. Po dlouhém nákopu domácí obrany se z brány musel vydat hostující Hůla. Vědom si toho, že je kousek za velkým vápnem, nemohl hrát rukama a tak se do balónu opřel hlavou. Hlava však byla natolik slabá, že se míč dostal pouze pár metrů od brankaře a přímo na nohu domácího Kisse, který pohotově lobnul všechno, co mu v cestě stálo a míč zapadl pěkně do hostující branky - 3:2! Hosté v této fázi už neměli sílu se zápasem něco udělat a tak match skončil těsným výsledkem, který byl příznivější pro domácí borce.



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany B
Lösch František - hrající trenér: Před zápasem jsme řešili, jako obvykle, zdali nás bude vůbec plný počet. Museli jsme doplnit stavy z dorostu, protože pár hráčů má pracovní povinnosti, dva klíčoví hráči jsou zraněni a přestože jsem byl já sám po noční, musel jsem také nastoupit, i když jsem si myslel, že dnes hrát nebudu. Domácí byli však po celý zápas lepším týmem, byli fotbalovější a více na míči, ale s trochou štěstí mohly zápas rozhodnout až pokutové kopy.



Sestavy


SK Hradec 1946
M. Dufek [-] - T. Brož [-] , D. Lihm [-] , D. Müller [-] , M. Bečvář [-] - Š. Kundrata [-] (90. R. Straka [-] ) , J. Hrdina ml. [-] , O. Lihm [-] , M. Liebel [-] (27. B. Andrle [-] ) - M. Myška [-] (87. O. Kiss [-] ) , P. Andrle [-] (46. J. Šubrt [-] )

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - F. Lösch [-] , J. Vlček [-] , J. Havlíček [-] , M. Němeček [-] , L. Jeslínek [-] (43. V. Regner [-] ) , D. Štolle [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - KAŠE Jiří (N), SAMEK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Jakub Mareček
Tip experta: výhra domácích

Hradec si bude chtít po výprasku od předposledních Radkovic udobřit své fanoušky . Nebude to mít však lehké, bude hodně záležet na tom, zdali rezerva Chlumčan přijede posílena o nějaké hráče z A-týmu.

Tip: výhra hostů