1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj Stod zastavil rozjeté Žinkovy - ty dnes padly po třech výhrách v řadě


Branky


11

Žinkovy vstupovaly do zápsu jako tým, který nebyl ještě na jaře poražen a patřilo jim čtvrté místo (2 body za třetím Hradcem). Stod byl v současné době na druhé strany tabulky a tak potřeboval určitě dnes bodovat. Přestože hrál Stod od 45. minuty v oslabení, když po zjevném zmaření šance domácích fauloval hostující Majer a musel předčasně pod sprchy, dokázal nakonec hostující tým tento zápas vyhrát

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas - každý tým dal jeden gól

Za celkem chladného počasí se utkaly dva týmy, které před zápasem měly hodně rozdílné postavení v tabulce.  Úvodních zhruba dvacet minut se hrálo velmi vyrovnaně. Oba týmy zkoušely z větší vzdálenosti pozornost golmanů, ale k brance to nevedlo. Postupem času získávali ze hry více domácí a svoji převahu si udrželi až do konce poločasu. Vytvořili si kromě gólu čtyři dobré příležitosti, které však neproměnili. Buď mířili nepřesně (jednou tyč) a nebo dobře zasáhl Poslední v brance. Šance měl rovněž i Stod. Například v 13. minutě hostující Snášel přihrál na hranici velkého vápna Terberovi, který zakončoval do brankáře a stejně si počínal i Vlk při následné dorážce, skoré se tedy neměnilo. v 24. minutě se k balónu dostal domácí Niemkiewicz a nedal golmanovi šanci 1:0! V 25. minutě se Pešek dlouhým míčem pokoušel najít Snášela, ale před ním dobře zakročil vyběhnuvší brankář domácích. Ve 30. minutě si domácí opět vytvořili více než slibnou šanci, ale domácí útočník ji nedokázal nedokázal proměnit. V 33. minutě si na Fišerův roh naskočil Snášel, ovšem hlavou mířil nad. Hosté se za svojí aktivitu dočkali v 36. minutě, když Kaše zatáhl balon k soupeřovu vápnu, přihrál Terberovi, ten ještě posunul volnému Tesárkovi, jenž prostřelil gólmana Žinkov skrz nohy 1:1! Do konce poločasu nebyl již k vidění žádný gól a to možná jen díky Majerovi, který svým nedovoleným zákrokem zmařil jasnou šanci domácích a tak se nemohl vůbec divit tomu, že za svůj zákrok viděl červenou kartu.

 

Celý druhý poločas hráli hosté pouze v deseti hráčích

Po změně stran měli tak domácí výhodu přesilové hry a i proto měli celý poločas opět převahu. Šancí před oběma brankami už ale ubylo. Žinkovy měly jednu, dvě slibné šance a Stod, který se spoléhal již spíše na brejky, mohl jeden takový zužitkovat právě v závěru poločasu. Ve 49. minutě mohli vidět diváci poslední gól, ale pro domácí fanoušky to nebyl radostný gól. Po Sukově standardce a následném centru Snášela se musel blýsknout zákrokem domácí golman. Po jeho zákroku se však dostal míč k obránci domácích a ten po nepovedeném odkopu našel pouze právě zpátky Snášela, který velmi tvrdou střelou k tyči nedal žinkovskému brankáři jedinou šanci 1:2! Domácí začali soupeře tlačit, ale nedařilo se jim dostat do koncovky. Když už to vypadalo, že dojde k finální přihrávce zakročila vždy obrana hostů a míč odkopla. Někdy vypomohl i hostující golman a jednou dokonce domácí hráč netrefil bránu z vyložené situace. Hosté, kteří byli oslabeni, se nadále pouze bránili a pokoušeli se o ojedinělé brejky. Náramně se jim brejk povedl v 85. minutě, když postupně Snášel, Tesárek a Fabián si vyměnili v rychlosti míč až se dostali před bránu soupeře, ale první jmenovaný tentokrát zakončil vedle. Zápas tedy skončil pro mnohé překvapením, když hosté hráli po celý druhý poločas v oslabení, ale domácí borci nedokázali této výhody využit a alepsoň srovnat. Hosté však svojí velkou bojovností zápas nakonec vyhráli tím nejtěsnějším výsledkem. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
p. Fischer - trenér: Bez dvou hráčů základní sestavy jsme dnes odehráli velmi smolné utkání. Soupeře jsme přehrávali,ale nevyužili jsme minimálně pět tutových šancí a na druhý gól jsme soupeři nahráli sami. Soupeř nás dvakrát potrestal gólem a bere tak tři mistrovské body.

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Třetí utkání venku za sebou jsme i s přispěním štěstí zvládli. Sice jsme se většinu hrací doby spíše bránili, ale i o deseti se nám dařilo soupeři odolávat a po zodpovědném a bojovném výkonu jsme si připsali další důležité body do tabulky. Hráči utkání za Stod: Roman Snášel a Tomáš Poslední.



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
J. Trojánek [-] - M. Kovář [-] , Z. Pavlíček [-] , J. Doričák [-] , M. Šneberk [-] , T. Hora [-] , T. Oulík [-] , V. Tříska [-] , R. Liška [-] , M. Vokurka [-] , D. Niemkiewicz [-]

TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - M. Terber [-] (80. A. Fabián [-] ) , D. Fišer [-] , M. Pešek [-] , P. Vlk [-] , D. Tesárek [-] , V. Kaše [-] , M. Majer [-] , R. Snášel [-] , M. Suk [-] , V. Rataj [-]

ŽK: 53. M. Šneberk , 61. J. Doričák - 12. M. Suk . ČK: 45. M. Majer .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: Lažánek Karel - MASEC Iosip, SOBOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Luboš Horvát
Tip experta: remíza

Hosté mají nové mužstvo, které na jaře pozlobí každého

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích