2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí nedovolilo Hradci, aby odskočil na rozdíl šesti bodů


Branky


10

Hradec prozatím hají těsně třetí příčku v tabulce. Střídavými výsledky z minulých kol a dnešní prohrou s Poříčím, dovolil právě Poříčí, aby se dostalo na rozdíl jednoho bodu v tabulce. Diváci viděli branky pouze v prvním poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se rozhodlo v prvním poločase

Domácí Poříčí od začátku diktovalo tempo hry a dělalo tak hostům velké problémy. Bylo rychlejší a důraznější v osobních soubojích a více drželo míč na svých kopačkách. Hlavně domácí útočník Šefl byl k neudržení. Do 23. minuty si hosté s tlakem domácích borců vždy poradili, ať už odkopem míče nebo vypomohl brankař. V 23. minutě však hosté poprve kapitulovali. Do vápna dostal přesný balón eobsazený Karlík, který narazil lépe postavenému Šeflovi na hranici vápna a ten tvrdou střelou k tyči dal první branku. Golman hostů se za míčem pouze podívál, ale nedokázal s ním udělat nic 1:0!. V 30. minutě se po nevinné srážce ve vápně nepříjemně zranil domácí Novotný a musel být odnesen v bolestech ze hřiště a posléze i střídat - trenér za něho jako náhradu poslal Pelce. Hradec měl v prvním poločase jen náznaky šancí po trestných kopech a rozích, ale v zakončení si vedl nepřesně a když už třefil slabou střelou prostor třech tyčí, tak si s tímto slabým pokusem poradil domácí Varga. Ve 40. minutě hostující hráči prohráli souboj o míč na polovině hřiště a po velmi rychlém brejku zakončoval Karlík tvrdou střelou. Brankař opět neměl žádnou šanci 2:0. Do poločasu se již nic gólového nědělo a tak se šlo do kabin za stavu 2:0. 

Druhý poločas bez branky

Ač do druhého poločasu domácí nastupovali s dvougólovým polštářem a mohli lehce polevit, nestalo se tak. Pokračovali nadále v aktivní hře, více drželi míč na svých kopačkách a hodně kombinovali, ale branku již vstřelit nedokázali. Buď trefovali prostor, kde stál brankář histů nebo zakončili nepřesně. To se jím mohlo vymstít, protože Hradec si vypracoval velkou šanci v 75. minutě, kdy ale Petr Andrle hlavou netrefil z pěti metrů odkrytou branku po pěkném centru Skaly. Kdyby branku trefil, mohl zápas ještě zdramatizovat. V závěru měl ještě dva pěkné pokusy z trestných kopů Brož, ale jednou trefil boční síť a podruhé střelu boxoval domácí brankář do bezpečí. Branku v druhém poločasu tedy diváci neviděli žádnou a tak skončil celý zápas poločasovým výsledkem 2:0. 



Ohlasy k zápasu



SK Hradec 1946
Štěpán Kundrata: Domácí vyhráli zaslouženě. Nám ten zápas vůbec nevyšel. Nesrovnali jsme se s rychlostí domácích. Prohrávali jsme souboje ve vzduchu a po zemi jsme hráli strašně málo. Měli jsme málo pohybu, nenapadali jsme domácí v dostatečném počtu. Zatím nám venkovní zápasy moc nejdou. Příště to musí být lepší!



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - J. Tupý [-] (67. J. Kolář [-] ) , M. Davídek [-] , R. Bořík [-] , F. Brudna [-] - P. Byron [-] , V. Novotný [-] (30. J. Pelc [-] ) , V. Janoušek [-] (82. M. Krejčí [-] ) , J. Karas [-] - J. Šefl [-] , P. Karlík [-]

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - M. Bečvář [-] , T. Brož [-] , D. Lihm [-] , D. Müller [-] - Š. Kundrata [-] (69. J. Skala [-] ) , J. Hrdina ml. [-] , O. Lihm [-] , M. Liebel [-] (46. J. Šubrt [-] ) - P. Andrle [-] (78. J. Hrdina st. [-] ) , O. Kiss [-]

ŽK: 88. F. Brudna .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Škoda Pavel - MOŠNA Ladislav (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Vodička

Expert: Luboš Horvát
Tip experta: výhra hostů

Domácí potřebují herní změnu, ale ta se nerodí lehce

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích