Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Chlumčan výhrou nad Poříčím přeskočila v tabulce jak soupeře tak i další dva týmy


Branky


11

Spálené Pořící si v případě výhry mohlo udržet třetí místo v tabulce, nestalo se tak.  Chlumčany "B" se zase mohly stát skokanem kola s ohledem na vývoj ostatních zápasů. Nakonec se jim to podařilo a porazily soupeře těsným výsledkem 3:4 a přečkají tak, minimálně do dalšího kola, na čtvrtém místě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumčany "B" si zajistily výhru brankami v prvním poločasu

Chlumčany šly do zápasu opět s pozměněnou sestavou a také s jedním navrátilcem k fotbalu po delší době. Úvodních deset minut si hrací prostor pro sebe pronajali domácí Karlík s Šeflem. Ve 4. minutě krásně centroval zprava Karlík, ale na první tyč nabíhající Šefl na jeho přízemní nabídku těsně nedosáhl. O čtyři minuty později si oba spolupráci analogicky zopakovali z opačné strany, avšak Šefl tentokrát umístil balón přesně k zadní tyčce – 1:0. V 11. minutě vymyslel ideální kolmici Byron, jenže Karlík ze sóla gólmana nepřekonal. Z protiútoku si nikým neatakovaný hostující Kanát Martin navedl míč podél velkého čtverce a po přízemní ráně z osmnácti metrů se Varga pouze ohlédl a bylo srovnáno - 1:1, 12. minuta. Ve 26. minutě se hosté opřeli do balónu z podobné pozice podruhé, ale Varga polovysoký pokus vyrazil s vypětím všech sil na rohový kop. Vzápětí, tedy v 27. minutě, domácí nedokázali pohlídat nádhernou přihrávku mezi střední obránce a Chlumčany si se samostatným postupem na Vargu poradily daleko lépe než domácí Karlík před nimi. Hostující Havlíček zamířil přesně a nedal Vargovi jedinou šanci - 1:2. Ve 32. minutě si sprintující Šefl vychutnal protihráče, ale s jeho následným křížným pokusem z mírného úhlu ze šestnácti metrů si však gólman Kastner poradil. Ve 39. minutě po ztrátě na polovině hřiště hosté okopírovali svůj druhý úspěch - 1:3. Na mimořádně nebezpečný a produktivní tým hostů v prvním poločase domácí nestačili.

Hrající trenér hostujícího týmu Lösch František rozhodl o tom, že se do penaltového rozstřelu nepůjde

V 50. minutě si odražený míč našel Karlík a neskutečným volejem ze sedmnácti metrů rozjásal přítomné diváky - 2:3. V 52. minutě zakončoval po rohovém kopu také prvním dotykem Davídek, ovšem brankář byl u své levé tyčky včas, podobně jako v 58. minutě naopak u pravé, po pěkné technické ráně Byrona. Převaha domácích ve druhém poločase narůstala, bohužel Davídek v 62. minutě zakončení ze čtrnácti metrů, po lahůdce Brudny, nezvládl. V 78. minutě odcentroval z levé strany Šefl, Brudna měl čas si míč na malém vápně zpracovat a zblízka prostřelil brankáře - 3:3! Následně v týmu hostů došlo ke střídání, když do zápasu nastoupil hrající trenér Lösch František, kterému se konečně podařilo předat pomezní praporek jednomu z hostujících diváků a mohl tak bezpečně zasáhnout do zápasu. Nastoupil místo lehce zraněného a unaveného Patrika Starce, a právě toto střídání se nakonec ukázalo jako velmi dobré rozhodnutí. Současně musel i lehce přeskupit řady, když se skvěle hrající Havlíček stáhnul do středu zálohy a lehce zraněný Štolle musel k trenérovi do útoku. Začal se blížit konec zápasu a domácí stále nenacházeli recept na soupeřovu obranu, a už se v hlavách nejspíš připravovali na penaltový rozstřel, jenže v 86. minutě však z jediné vážnější akce hostů ve druhém poločase inkasovali čtvrtý gól. Nejdříve byl v zajímavé vzdálenosti faulován Lösch, následný přímý kop napálil ke smůle hostů do brankaře hostující hráč. Míč se poté odrazil ke Kanátovi, který skvěle zaseknul míč, nechal projet po zemi bránícího hráče, ale následnou nepovedenou střelou nechal vyniknout domácího brankaře, který však míč vyrazil pouze na nohu Lösche, a ten s přehledem zařídil vedení - 3:4! Do konce poločasu se již nic nestalo, protože se hosté zatáhli a bezpečně ubránili útočné snažení domácích již v zárodku akce a tak zápas skončil těsným výsledkem 3:4 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
René Vaidiš: Fotbalově slušný zápas nakonec vyhrál spíše šťastnější, než-li lepší tým. Škoda, zejména za výkon ve druhé pětačtyřicetiminutovce jsme si prohrát nezasloužili.

TJ Keramika Chlumčany B
Lösch František - hrající trenér: V zápase s Poříčím podal celý náš tým skvělý výkon. Přestože se stále potýkáme s problémy s počtem hráčů, tak se nám to povedlo poskládat nakonec velmi dobře. V sestavě nebylo pár lidí, kteří hrají základ, ale i tak tým předvedl bojovný výkon. Sice nám úplně nevyhovovalo velké hřiště, které v Poříčí je, ale kluci makali a myslím si, že pro tak tři body jsou pro nás odměnou - začátek se lépe však vyvíjel pro domácí, ale ti měli problém v koncovce. Příští týden nás čeká malé derby s Merklínem a snad budeme mít i úspěch tam, naposled tam byl vyrovnaný zápas, ale tentokrát bychom je chtěli porazit.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - J. Karas [-] , J. Kolář [-] , J. Louda [-] , F. Brudna [-] - O. Bláha [-] , P. Byron [-] , M. Davídek [-] , J. Tupý [-] (76. J. Pelc [-] ) - P. Karlík [-] , J. Šefl [-]

TJ Keramika Chlumčany B
J. Kastner [-] - P. Starec [-] (86. F. Lösch [-] ) , J. Vlček [-] , P. Šimána [-] , J. Havlíček [-] , M. Lösch [-] , M. Němeček [-] , P. Jílek [-] , D. Štolle [-] , M. Kanát [-] , T. Beníček [-]

ŽK: 73. J. Louda .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - HRONĚK David (N), SAMEK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Jaromír Doričák
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích