3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany s trochou štěstí porazily Slavoj Stod a získaly tak velmi důležité body do tabulky


Branky


11. O. Skála , 56. T. Kutka , 71. J. Běl - 59. R. Snášel , 86. M. Terber
11

Lužany i Stod hrají v současné době spodní část tabulky. Lépe na tom byl před zápasem Stod. Lužany dnes střelecky zabraly a když přežily i pár ložených šancí Stodu, zůstaly tři mistrovské body doma

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka Lužan, znamenala poločasové vedení 1:0

V prvním poločase měl po vyrovnanějším úvodu mírnou převahu Stod. S ní přišly i nějaké šance. Domácí občas zahrozili spíše z brejkových situací. Hned ve 4. minutě zahrozili hosté, po spolupráci Peška, Snášela a Tesárka se do pěkné pozice dostal Terber, ale k jeho smůle mířil pouze do připraveného brankaře. Následně se osmělili domácí a podnikli protiútok, který hasila na hranici velkého vápna hostující obrana. O pár minut bylo zle pro hosty, domácí Skála nedal brankaři šanci a strhnul vedení na stranu domácích - 1:0! Ve 20. minutě byl faulován hostující hráč a sudí nařídil přímý kop. Míč si postavil Antoš a krásnou střelou z 20 metrů k tyči přes zeď nechal vyniknout domácího brankaře, který střelu vyrazil na roh. Následující roh byl odvrácen domácí obranou do bezpečí. Hra se lehce srovnala a domácí začali trochu kombinovat. Ve 29. minutě se Tesárek na straně hřiště zbavil protihráče, přihrál do vápna Antošovi, jehož střela brankáři vypadla z rukou a Antoš mohl ještě dorážet. Míč však poslal zblízka mimo branku. To byla velká škoda pro hosty, protože mohlo být klidně srovnáno. Další velkou šanci měli hosté ve 39. minutě. Vlka nacentroval krásně míč ze standardky do pokutového území, míč se od jednoho obránce odrazil přímo k Ratajovi, ale ten zhruba z osmi metrů minul branku domácích. Protože hosté nevyužili dvě velké šance, šlo se o poločasu do kabin za stavu 1:0 pro domácí!              

 

V druhém poločase padly čtyři branky

Domácí se po přestávce vzhledem ke svému vedení soustředili spíše na hlídání těsného náskoku a více ze hry tak měl Stod. Ten měl opět několik šancí, ale mnoho jich neproměnil a vždy se podařilo jen snížit vedení soupeře. Ve 48. minutě zahrával Suko standardku, jeho povedená střela se odrazila od břevna branky k volnému Múčkovi, ale ten z dorážky přestřelil. Pro hosty tak přišel v 56. minutě trest v podobě branky domácího Kutky a bylo to 2:0! Hosté se nevzdali a hned za 3. minuty později dali branku i oni. Vlk posadil míč z rohu na hlavu Snášelovi a ten přesně zamířil k tyči. V 69. minutě po spolupráci Fabiána s Tesárkem uvolnil druhý jmenovaný pěknou přihrávkou do velké šance Kašeho, který však pouze orazítkoval tyč. Byli to opět domácí, kteří na další gól nepotřebovali více šancí. 71. minuta byla šťastná pro pro Jiřího Běla, který svou první brankou v zápase navýšil skóre domácích a mohl je tak uklinit 3:1! Hosté museli njutně zabrat, pokud chtěli pomýšlet alespoň na remízu. V 78. minutě Snášelův přízemní centr do vápna doputoval až k Múčkovi, který v další velké příležitosti opět branku netrefil. To už bylo na ručník, neproměnit tolik ložených šancí, ale občas to prostě nepadá a k fotbalu tohle patří. Následně o dvě minuty později Fabiánův aut prodloužil Snášel hlavou ke Kašemu, ten se ocitl téměř sám před brankářem, ale zamířil jen do jeho nohou. Odražený míč si sice srazil do vlastní sítě Pecl, ovšem protože byl nedovoleně přistrčen Terberem, gól nebyl uznán. v 86. minutě se hosté dočkali Pešek přihrál do strany Tesárkovi, ten našel centrem před brankou Terbera, jenž s přehledem snížil na 3:2! V tuto chvíli zmizel klid z kopaček domácích a začali se strachovat o výsledek. Hosté však během následujících pár minut se do žádné lepší šance nedostali a tak prohráli těsným výsledkem a ze hřiště Lužan si neodvezli ani jeden bod. Kdyby dnes hosté proměnili všechny své ložené šance, výsledek by vypadal úplně jinak.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus: Před zápasem jsme nebyli úplně klidní - nevěděli jsme, co od Stodu můžeme teď čekat. Nicméně v zápase jsme se snažili být více bojovnější a to se i nám dařilo. Dnes jsme měli šance na to dát i více branek, nicméně Stod, kdyby proměnil tři nebo čtyři ložené šance, které měl, tak to mohlo být vše úplně jinak. Stálo při nás trochu štěstí, ale to k fotbalu prostě patří. Doufáme jen, že jsme si to štěstí nevybrali do konce soutěže.

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Myslím, že jsme i přes prohru odehráli vcelku dobré utkání. O vítězi rozhodla lepší efektivita v zakončení. Lužany proměnily většinu svých šancí, zatímco nám se v koncovce nedařilo.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - J. Ruth [-] (67. M. Rath [-] ) , M. Toma [-] , T. Kutka [-] , O. Brož [-] , P. Pecháček [-] , M. Hořký [-] , J. Pecl [-] , A. Hajžman [-] (55. J. Běl [-] ) , O. Skála [-] , J. Grassl [-]

TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - M. Terber [-] , D. Fišer [-] (46. J. Múčka [-] ) , M. Pešek [-] , P. Vlk [-] , D. Tesárek [-] , J. Antoš [-] (55. A. Fabián [-] ) , V. Kaše [-] , R. Snášel [-] , M. Suk [-] (78. J. Ondič [-] ) , V. Rataj [-] (78. M. Majer [-] )

ŽK: 21. O. Skála , 90. M. Hořký - 21. J. Antoš , 71. T. Poslední .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Škoda Pavel - ŠTYCH Karel (N), KOZEL Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Vodička

Expert: Jaromír Doričák
Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích