3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Středočeský | Praha - západ | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Jílové B nakonec padlo v Dobříči


Branky


0

Jílové B zavítalo v předposledním zápase letošní sezóny do Dobříče, kde i bez čtyř základních opor dlouho drželo nadějný výsledek. Nicméně, domácí hráči nakonec roli papírového favorita potvrdili a zvítězili s přehledem 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svěřenci trenéra Vladimíra Vodičky přicestovali do Dobříče, kde je čekal další důležitý zápas v boji o záchranu, bez několika klíčových hráčů, kteří se vydali na pomoc A týmu. Šanci tedy dostalo několik dorostenců, kteří poprvé okusili atmosféru dospělého fotbalu.

Defenzivní taktika slavila z počátku úspěch

Jílové B za úmorného vedra nastoupilo proti jednomu z favoritů soutěže a taktika byla jasná, hrát pozorně zezadu a co nejdéle udržet čisté konto. Domácí měli od úvodního hvizdu více ze hry a vytvořili si velkou převahu, hosté z Jílového však hru postupně vyrovnali a hrozili z nebezpečných protiútoku, jenže v koncovce byli neškodní. To samé však platí o hráčích domácí Dobříče.

Dobříč oslabeného soupeře nakonec jasně přehrála

Poločasová přestávka byla pro všechny aktéry zápasu vysvobozením, protože vysoké teploty neustávaly. Začátek druhé půle nabídl z obou stran vlažný začátek a hosté stále živili naději na dobrý výsledek. V 57. minutě ovšem přišel zlom, když tečovaná střela Dobříče skončila v síti a domácí se ujali vedení, které o pouhé dvě minuty později navýšili.

 

Na mladých hráčích Jílového se ukázala nezkušenost, kterou Dobříč nekompromisně trestala. Za dvoubrankového vedení domácího týmu bylo o osudu utkání rozhodnuto, přesto Jílové B nepřestalo hrát, dále bojovalo a snažilo se alespoň o vstřelení čestného gólu. Hostům však nebylo přáno a ve zbytku zápasu ještě jednou inkasovali.



Ohlasy k zápasu



FC Jílové B
Jílové B - trenér Vladimír Vodička: „Do 57. minuty jsme drželi bezbrankové skóre, poté ale Dobříč třikrát udeřila a bylo po zápase. Je to škoda. V plné sestavě tu na bod bylo, protože ani domácí v tom vedru žádný super výkon nepředvedli. Nyní musíme věřit,že naděje umírá poslední a hlavně poslední kolo proběhne v duchu fair play, což mě u některých zápasů tohoto kola bohužel nepřišlo.“



Sestavy



FC Jílové B
M. Vavřina [-] - J. Nesvadba [-] , P. Mošnička [-] , J. Zeman [-] , Š. Berecký [-] - J. Bodlák [-] , V. Müller [-] , J. Antoš [-] ( M. Kaňok [-] ) , V. Pospíšil [-] - .. Chalupa [-] , J. Zeman [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Všenorský SK 21 95:34 54
2 SK Roztoky 21 99:21 54
3 Povltavská Fotbalová Akademie C 21 64:49 38
4 TJ Sokol Červený Újezd 21 57:44 36
5 SK Kazín/Dolní Mokropsy 21 59:43 35
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Mráz 27
2 Lucas Bell 23
3 Jan Předota 20
4 Musa Ansuma 19
5 Jakub Toms 19
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 73 64,6% 0
2 Radek Hruška 39 43,3% 0
3 Venca Likeš 28 57,1% 0
4 Miroslav Liška 20 40,8% 0
5 Jaromír Bělunek 14 66,7% 0
Zobrazit celou tabulku