4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

9.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jihočeské derby v ČFL pro Táborsko


Branky


1. P. Vandas , 37. P. Vandas , 56. V. Penc , 74. . Al
27

V prestižním souboji jediných dvou jihočeských mužstev v ČFL přivítalo vedoucí Táborsko Písek, který po špatném úvodu sezóny zabral a vyhrál posledních pět utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Vandas se trefil dvakrát hlavou

Táborsko předvedlo snový vstup do utkání. Už v 1. minutě odcentroval Musiol a Pavel Vandas dostal hlavou míč do sítě, 1:0. Držení míče bylo vyrovnané, ale do šancí se dostávali pouze domácí. Ještě v úvodní patnáctiminutovce se za hostujícím brankářem Satrapou dvakrát rozezvučela branková konstrukce. Musiol nastřelil tyč a Kučera poté břevno. V další tutovce nenavýšil domácí vedení ani de Almeida. Písek se do vyložených šancí sice nadále nedostával, ale nebezpečný byl. Hosté hodně běhali a hráli kombinačně. Bohužel pro ně pouze po vápno. Ve 37. minutě byl faulovaný Vandas. Přímý kop zahrál Kučera, míč se odrazil přímo do místa, kde byl připravený sám faulovaný Pavel Vandas, který zvýšil hlavou na 2:0. Dvoubrankový náskok si domácí odnesli i do kabiny.

Další dvě trefy Táborska

Písek ani ve druhé půli nesložil zbraně a sympaticky se snažil hrát s domácími fotbal. Přeci jenom však byla znát větší kvalita domácího kádru. V 56. minutě zahrával rohový kop Kučera a Václav Penc hlavičkou zvýšil na 3:0. Tři branky domácích a všechny ze vzduchu. V 74. minutě našel de Almeida ve vápně volného střídajícího Al Saroriho. Jemenský reprezentant a nová posila Táborska Ahmed Abdulhakim Al Sarori si nejprve míč nezpracoval dobře, ale rychle to napravil a vstřelil svou první branku v dresu Táborska, 4:0. V závěru mohl Písek zaznamenat čestný úspěch, který by si za svou aktivitu i zasloužil, ale Valentův lob těsně minul domácí branku. Lídr tabulky tak zvítězil 4:0.

 

Zdroj: Webové stránky FC MAS Táborsko - https://www.fctaborsko.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko
Miloslav Brožek - trenér: Hodnocení je v podstatě jednoduché. Největší obdiv a poděkování zaslouží naši hráči, kteří předvedli výborný výkon a znovu ukázali velký charakter. Dopředu jsem říkal, že Písek nemá špatné mužstvo. V mnoha ohledech se to potvrdilo. Ukázali jsme však obrovskou sílu dopředu. Bylo vidět, že Písek je na míči velmi silný. Museli jsme eliminovat jeho kombinace neustálým přenášením těžiště hry. To bylo velmi náročné, ale naši hráči si s tím dobře poradili, do šancí jsme Písek nepouštěli. Ale viděl jsem velkou kvalitu hostů, což na třetí ligu není úplně standardní, takže bych Písek jednoznačně pochválil. Přispěl velkou měrou ke kvalitě tohoto utkání. Když jsme po prvním gólu promarnili další šance, okamžitě mi proběhlo hlavou, zda nás to nebude na konci zápasu mrzet. Viděl jsem ale, že pokračujeme dál ve hře směrem nahoru a věřil jsem, že další branky přidáme, že Písek zvládneme. Tempo jsme vydrželi, dali jsme druhý gól a tento moment zápas tak trochu rozhodl. Pak už jsme hře dominovali. Chci také poděkovat kromě dospělých fanoušků jednomu mládežnickému ročníku našeho klubu, který nás podporoval už na Spartě B a také proti Písku byl v hledišti.

FC Písek
Milan Nousek - trenér: Tentokrát se mi nehodností moc dobře, protože v Táborsku jsme prohráli jednoznačně 4:0. Po celou dobu utkání, až na výjimky, jsme byli horším mužstvem. V osobních soubojích, v rychlosti myšlení byl soupeř lepší. Z toho důvodu jsme nedokázali Táborsko potrápit a výsledek je jednoznačný.



Sestavy


FC MAS Táborsko
Š. Pecháček [-] - A. De Almeida [-] (89. F. Rydval [-] ) , C. Conde [-] , L. Vozihnoj [-] (77. M. Novák [-] ) , P. Vandas [-] (67. . Al [-] ) , Z. Musiol [-] (83. . Toutou [-] ) , Š. Havrda [-] , E. Tolno [-] (82. P. Schramhauser [-] ) , M. Kučera [-] , V. Penc [-] , J. Navrátil [-]

FC Písek
J. Satrapa [-] - T. Valenta [-] , O. Sajtl [-] (83. T. Benetka [-] ) , T. Ulbrich [-] (61. A. Presl [-] ) , M. Held [-] (56. M. Voráček [-] ) , O. Běloušek [-] , Š. Holý [-] , J. Held [-] (79. V. Hrachovec [-] ) , F. Vacovský [-] , K. Kulík [-] , R. Vávra [-] (82. D. Kubiš [-] )

ŽK: 67. C. Conde - 39. J. Held , 78. M. Voráček , 79. K. Kulík , 79. F. Vacovský .
Hráči zápasu: P. Vandas , V. Penc .
Počet diváků: 860. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - RAPLÍK Lukáš, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Patrik Schramhauser
Tip experta: výhra domácích

Jihočeské derby. Písek zatím předvádí velmi zajímavé výkony a prezentuje se kvalitním fotbalem. I tak, jako hráč Táborska věřím, že tento zápas zvládneme a udržíme se v čele tabulky.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích