D. Pinc 7.
J. Vais 51. (p.)
P. Hezoučký 90.
3:2
(1:1)
33. F. Nabiyev (p.)
70. J. Zeronik
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 10:30

14.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Plzeňské béčko zdolalo brankou v závěru béčko Slavie


Branky


7. D. Pinc , 51. J. Vais (p.) , 90. P. Hezoučký - 33. F. Nabiyev (p.) , 70. J. Zeronik
22

Ve středu zavítalo do Plzně béčko Sparty, v neděli béčko Slavie. Oproti prohře v týdnu se o víkendu Viktoriánům dařilo více a vyhráli 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plzeň šla do vedení, Slavia srovnala z penalty

Do utkání vstoupili aktivněji domácí a odměnou jim byla vedoucí branka již v 7. minutě. Z levé strany odcentroval Žilák a jeho tečovaného centru do vápna byl nejdříve Dušan Pinc, který míč tečoval pravou nohou a překonal brankáře Markoviče, 1:0. O chvíli později Pinc přihrával Taleskému, jehož zakončení těsně minulo levou tyč hostující branky. Poté se hra vyrovnala a dlouho nebyla k vidění žádná větší příležitost. Až ve 33. minutě dostali hosté možnost zahrávat pokutový kop, který bezpečně proměnil Farid Nabiyev a srovnal na 1:1. Ve zbytku prvního poločasu opět pokračoval boj ve středu hřiště s minimem střeleckých pokusů, o šancích ani nemluvě. Do kabin tak mužstva odcházela za nerozhodného stavu.

Hezoučký dal v závěru krásnou branku, kterou rozhodl

Začátek poločasu opět patřil domácím. Ti, stejně jako Slavia v poločase prvním, dostali v 51. minutě možnost zahrávat pokutový kop. Exekuce se chopil Jonáš Vais a střelou do horního rohu nedal Markovičovi žádnou šanci, 2:1. Vedení Viktorie mohl navýšit Pinc, ale jeho pokus zastavila tyč hostující branky. V 70. minutě dokázala Slavia vyrovnat. Po rohovém kopu se prosadil střídající Jakub Zeronik, 2:2. Utkání bylo nadále vyrovnané, přesto nakonec domácí překlopili skóre na svou stranu. V 90. minutě v poslední akci utkání se k míči dostal Pavel Hezoučký a krásnou střelou na zadní tyč stanovil konečné skóre utkání na 3:2. Hned poté rozhodčí zápas ukončil.

 

 

Zdroj: Oficiální web FC Viktoria Plzeň

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Plzeň B
Pavel Horváth - trenér: Byl to pěkný zápas z obou stran. Jsem rád, že jsme zvládli poslední domácí utkání v tomto roce vítězně a hlavně za tři body. Kluci si nejspíše uvědomili naši penaltovou úspěšnost a zápas raději rozhodli těsně před koncem.

SK Slavia Praha B
Jiří Janoušek - hráč: První poločas nám příliš nevyšel. Plzeň do utkání vstoupila aktivněji a byla nebezpečnější. V 7. minutě jsme již prohrávali 1:0. Postupem času jsme se dostávali více do hry a z penalty jsme vyrovnali na 1:1. Druhý poločas jsme začali mnohem lépe, byli jsme aktivnější a vytvářeli si šance. Bohužel jsme z penalty dostali gól na 2:1 a museli jsme opět dotahovat. Plzeň jsme dostali pod tlak a dokázali jsme vyrovnat na 2:2. Necelou minutu před koncem jsme ztratili balon a Plzeň dokázala vstřelit gól na 3:2. Je to pro nás škoda, protože ve druhém poločase jsme měli šance na to, vstřelit další gól. To se nám bohužel nepodařilo.



Sestavy


FC Viktoria Plzeň B
O. Valeš [-] - C. Herc [-] (76. B. Havel [-] ) , A. Taleski [-] (66. L. Václavík [-] ) , V. Svoboda [-] , K. Žilák [-] (90. M. Rychnovský [-] ) , M. Petr [-] , P. Hezoučký [-] , J. Vais [-] , D. Pinc [-] , Š. Gabriel [-] , P. Grajciar [-]

SK Slavia Praha B
J. Markovič [-] - A. Bárta [-] , I. Rondić [-] , M. Vaněk [-] (46. J. Zeronik [-] ) , T. Vincour [-] , L. Červ [-] , N. Zinhasovič [-] , D. Kosek [-] , M. Podrazký [-] , F. Nabiyev [-] , M. Douděra [-] (62. J. Janoušek [-] )

ŽK: 55. P. Hezoučký - 37. M. Douděra , 69. N. Zinhasovič , 84. D. Kosek .
Hráči zápasu: P. Hezoučký - J. Zeronik .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - KREJSA Josef, ŠVAGR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích