0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 10:15

15.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlice vstřelily tři branky v poslední půlhodině a vyhrály ve Štěchovicích


Branky


18

Ve Štěchovicích se odehrál souboj dvou mužstev ze středu tabulky. Šance byly k vidění od začátku utkání, ale góly padaly až po šedesáté minutě. Všechny do domácí sítě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Již ve 4. minutě utkání se do obrovské příležitosti dostal hostující Kropáček, který se dostal za obranu, obešel i brankáře Kohoutka, ale z úhlu již nedokázal trefit odkrytou branku. Poté se dlouho hrálo bez šancí. Hra probíhala především ve středu hřiště a nabídla mnoho nepřesností. Až ve 27. minutě pronikl po pravé straně domácí Novák, odcentroval na Batku, který ihned hlavičkoval, ale Brych v brance Domažlic dokázal jeho pokus vyrazit. Ve 31. minutě přihrál Došlý aktivnímu Kropáčkovi, ten vystřelil, gólman Kohoutek míč pouze vyrazil, u dorážky byl první Došlý, kterému však střela nesedla a branku netrefil. V další šanci byl štěchovický Novák, jeho střelu z úhlu gólman Domažlic vyrazil. Vzápětí centroval zkušený středopolař Štěchovic Volešák, jeho nabídku využil Batka, jehož gólové zakončení ale výborně lapil Brych. Ve 40. minutě po rohovém kopu Domažlic zakončoval Pek, Kohoutek však stihnul míč směřující k tyči vyrazit. Poločas tak skončil bez branek.

Domažlice využily výpadek domácích

Domácí měli ve druhé půli první šanci, ale Batka ani tentokrát nevyužil centrovaný balón, mířil nepřesně. V 60. minutě zahrávali hosté rohový kop, po závaru se k míči dostal Petr Došlý a zblízka jej dopravil do sítě, 0:1. V 63. minutě vyrobili domácí chybu v obraně, které využil Kropáček a hnal se do vápna. V pokutovém území byl faulován a sudí Drahoslav Drábek nařídil penaltu. Tu s přehledem proměnil Michal Mlynařík. Domácí se snažili o snížení. Jiskřičku naděje mohl vykřesat Novák, ale jeho střelu z první vyrazil Brych. V 75. minutě unikl domácí obraně Došlý, nezachoval se sobecky a přihrál. Přihrávku si před prázdnou brankou převzal René Kropáček a pohodlně skóroval, 0:3. O osudu utkání bylo definitivně rozhodnuto. Navýšit skóre mohl chvíli před koncem Uzlík, ale Kohoutek jeho hlavičku vytáhl nad břevno. Hosté si tak odvezli důležité tři body.

Zdroj: Oficiální web TJ Štěchovice

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holešta - vedoucí mužstva: Nehodnotí se mi to moc dobře. První poločas byl vyrovnaný, šanci byly na obou stranách. Zápas vypadal po první půli vyrovnaně, ale my jsme druhý poločas bohužel nezvládli. Dopustili jsme se dvou hrubých chyb, kdy jsme inkasovali první dvě branky. To bylo asi rozhodující. Poté jsme ještě inkasovali třetí gól a prakticky nic jsme si nevytvořili. Ten druhý poločas byl hodně nepovedený. Nebyla to dobrá tečka za podzimní částí.

TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl - trenér: Té výhry si hrozně ceníme. Podzimní sezóna se nám bodově nepovedla tak, jak jsme si přáli. Pro nás jsou ty tři body před přestávkou takovou vzpruhou. Vstoupili jsme do utkání dobře, měli jsme dvě šance, Kropáček šel dvakrát sám na gólmana, ale neproměnil to. Poté nás podržel Lukáš Brych proti jejich šanci. Ve druhé půli jsme to zvládli, dali jsme tři branky a pohlídali jsme si to. Byli jsme lepším mužstvem.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - M. Švejda [-] , Š. Těžký [-] (63. L. Woitek [-] ) , F. Busta [-] (46. P. Nehoda [-] ) , M. Novák [-] , L. Batka [-] (63. M. Štědronský [-] ) , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , L. Jakobovský [-] (78. R. Pešl [-] )

TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - M. Hrubý [-] , R. Kropáček [-] (76. E. Vůch [-] ) , P. Došlý [-] , O. Pek [-] (78. J. Kadar [-] ) , P. Mužík [-] , D. Brabec [-] (69. O. Ruml [-] ) , J. Teršl [-] (86. M. Bauer [-] ) , M. Mlynařík [-] , J. Matas [-] , K. Pavlík [-] (78. V. Uzlík [-] )

ŽK: 38. F. Busta , 47. T. Pavlík , 70. M. Štědronský - 13. P. Mužík .
Hráči zápasu: M. Mlynařík , R. Kropáček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - HÁJEK Robert, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 12:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 09:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 00:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 22:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 20:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 19:18

Tip: výhra domácích