0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 10:15

1.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv Hradce a Boleslavi rozhodly penalty


Branky


13

V souboji béček Hradce a Boleslavi se diváci branky i přes několik šancí nedočkali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Boleslav

Do utkání vstoupili aktivněji hosté z Boleslavi, kteří si vytvořili územní převahu, drželi balón na svých kopačkách a často se pokoušeli o zakončení, které bylo ve většině případů nepřesné nebo nedúrazné. V 10. minutě dokázali hráči Boleslavi ohrozit domácího brankáře, který proti střele zblízka předvedl parádní reflexivní zákrok. Ve 20. minutě se hosté opět dostali do zkončení blízko domácí svatyně, ale střelu mezi tři tyče umístit nedokázali. Ani množství rohových kopů hráčům Bolky ke vstřelení branky nepomohlo. Největší nebezpečí pro domácího brankáře Macha znamenalo aktivní duo Hampl, Ewerton, které se podílelo na většině akcí hostů. Jedinou střelu Votroků zaznamel ve 35. minutě z hranice velkého vápno Samko, ale brankář hostů byl připraven.

Dvě břevna Votroků

Domácí tým po mdlém výkonu v prvním poločasu nastoupil do druhé půle jako vyměněný. Hradečtí hráli rychlý agresivní fotbal, který na Boleslav platil. Ve 49. minutě pálil Samko po Matouškově přihrávce do břevna, míč se odrazil k Sokolovi, který zblízka trefil brankáře hostů Mikulce. Za tři minuty zvonilo za Mikulcovými zády břevno znovu, tentokrát se o to postarala Ptáčkova střela. Dvojí zvonění břevna hosty probralo a hosté opět převzali aktivitu. Pokusy Pecha, ani Vejrova hlavička z bezprostřední blízkosti ale ke gólu nevedly. Při závěrečném závaru před hradeckou brankou zblokovali Dohnalíkovo zakončení obránci Hradce. Šlo se tedy na penalty.

Hosté brali bod navíc

V první sérii hradecký Rajnoch i boleslavský Pech proměnili, ve druhé sérii hradeckého Štěrbu vychytal Mikulec a boleslavský Dib byl úspěšný, 1:2. V dalších dvou sériích nikdo nechybil, za Hradec Vobejda a Matoušek, za Boleslav Král a Moravčík. Za stavu 3:4 pátou boleslavskou penaltu dal Dohnalík a z hradeckého strany už byl pátý pokus zbytečný. Boleslavští si připsali bonusový bod.

 

 

Zdroje: https://www.fchk.czhttp://www.fkmb.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Hradec Králové B
Karel Krejčík - trenér: Bodově být spokojení nemůžeme, protože je to domácí utkání. Myslím, že kdybychom dnes urvali dva body, tak to bylo to, co jsme chtěli. Bohužel máme jenom jeden. Boleslav ukázale, zejména v prvním poločase, že má kvalitní mužstvo. Musíme pracovat a uvidíme, co bude dál.

FK Mladá Boleslav B
Ohlas bude doplněn:



Sestavy


FC Hradec Králové B
O. Mach [-] - J. Vobejda [-] , D. Soukeník [-] , J. Miker [-] (84. J. Štěrba [-] ) , J. Mahr [-] (69. M. Rajnoch [-] ) , M. Ptáček [-] , J. Kadlec [-] , T. Sokol [-] (90. V. Martinec [-] ) , M. Matoušek [-] , D. Samko [-] , M. Plašil [-]

FK Mladá Boleslav B
P. Mikulec [-] - D. Hašek [-] , J. Král [-] , D. Komárek [-] , R. Kopa [-] , D. Pech [-] , D. Haladei [-] (65. N. Dib [-] ) , V. Vejr [-] (85. N. Moravčík [-] ) , . Paixao [-] (46. A. Provazník [-] ) , P. Hampl [-] (76. M. Dohnalík [-] ) , O. Komma [-]

ŽK: 56. J. Kadlec , 82. D. Samko - 60. J. Král , 79. D. Komárek , 82. O. Komma .
Hráči zápasu: O. Mach - P. Mikulec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Martínek Petr - ŘEHÁČEK Lubomír, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích