T. Kepl 30.
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec nad Cidlinou vyhrál v Pardubicích


Branky


30. T. Kepl - 12. T. Labík , 33. R. Čáp , 53. T. Labík
14

Chlumec nad Cidlinou přijel do Pardubic. Béčko druholigového lídra mělo před utkáním o bod více a vzhledem k domácímu prostředí bylo mírným favoritem. Chlumec na prognózy nehleděl a odváží si výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli aktivnější, hosté byli efektivní

Pardubičtí hráči začali utkání dobře a už v 10. minutě skončilo zakončení Hlavatého na tyči branky chlumeckého gólmana Petra. Ve 12. minutě se do prvního vážnějšího útoku dostali hosté a hned z toho byla branka. Tomáš Labík zahrával po faulu Kováře přímý kop a trefil se přesně. Poslal tak hosty do vedení 1:0. Domácí poté pokračovali v tempu z úvodních deseti minut a soupeře přehrávali. Branku Chlumce však dlouho ohrozit nedokázali. Ve 30. minutě zahrával pardubický Lee rohový kop, hlavičku Kováře ještě dokázal brankář Petr vyškrábnout na tyč, ale u dorážky byl nejdříve Tomáš Kepl, který zblízka pohodlně dorazil míč do branky. Z vyrovnání se domácí neradovali dlouho. Ve 33. minutě domácí Sláma zbytečně ztratil míč, Roman Čáp vyslal střelu z dvaceti metrů, která se od břevna odrazila do branky a Chlumec tak opět vedl. Výsledkem 2:1 skončil první poločas.

Vyloučení zhatilo domácí snahu o bodový zisk

Domácí chtěli ve druhé půli určitě zabojovat a nějaký bodík do tabulky urvat. Velkou trhlinu ale dostal jejich plán hned tři minuty po začátku druhého dějství. Kolář strčil v přerušené hře do hostujícího hráče, který předtím fauloval. Domácí hráč tak za svou nedisciplinovanost obdržel po právu červenou kartu. Chlumečtí dokázali přesilovku využít v 53. minutě, kdy na zadní tyči uklidil míč do branky Tomáš Labík, který tak vstřelil svůj druhý gól. Pardubice se snažily s vývojem skóre pohnout na svou stranu i v oslabení, ale narážely na dobře řízenou hru Pardubic.

Zdroje: https://www.facebook.com/groups/195487992519/http://fkpardubice.cz/homepage/banner/

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Pardubice B
Kamil Řezníček - trenér: V první půli jsme byli silnější na míči, lépe jsme kombinovali a vypracovali jsme si možnosti, z kterých jsme mohli skórovat, ale v pokutovém území jsme nebyli dost důrazní. Soupeři k vedení stačili dvě střely na branku, je však třeba podotknout, že obě byli výstavní. Do druhé půle jsme se snažili vyrovnat a utkání otočit v náš prospěch. Vše však zhatilo brzké vyloučení našeho hráče. Soupeř poté utkání zkušeně dohrál a ještě jsme obdrželi třetí branku. Na zvrat v utkání jsme, přes veškerou snachu, poté již neměli.

FK Chlumec nad Cidlinou
Jan Kraus - trenér: První půlhodinu jsme nehráli podle našich představ. Kvalitní domácí tým byl rychlejší a dravější. Po krásné brance Čápa jsme se dostali do vedení 2:1 a náš výkon se zlepšil. Ve druhé půli nám pomohlo vyloučení domácího hráče, Labík rychle zvýšil na 3:1 a poté jsme zápas zkušeně dohráli. Tři body z pardubické půdy jsou pro nás hodně cenné. Pochvala pro celý kolektiv a teď už se těšíme na Bohemku



Sestavy


FK Pardubice B
Š. Hrnčíř [-] - J. Sláma [-] , J. Miker [-] (83. L. Zelenka [-] ) , L. Zukal [-] , M. Hlavatý [-] , S. Lee [-] (57. J. Park [-] ) , L. Mužík [-] , D. Kovář [-] , T. Lněnička [-] (57. T. Outrata [-] ) , F. Čihák [-] , T. Kepl [-] (66. T. Jiroutek [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
R. Petr [-] - R. Korba [-] (46. T. Bastin [-] ) , J. Kučera [-] (80. J. Jarkovský [-] ) , R. Čáp [-] , J. Novotný [-] (75. J. Labík [-] ) , T. Labík [-] , D. Koubek [-] , M. Trávníček [-] (83. O. Žahourek [-] ) , M. Kopáč [-] , J. Havel [-] , J. Špidlen [-]

ŽK: 43. J. Miker , 63. J. Park , 86. J. Sláma . ČK: 48. D. Kovář .
Hráči zápasu: R. Čáp , T. Labík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šulcová Lucie - MARTÍNEK Petr, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Michal Pavlata
Tip experta: výhra hostů

S oběma týmy jsme již svůj zápas odehráli a tak musím tipnout výhru Chlumce, který byl pro mě zatím nejlepším soupeřem. 1:3

Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích