1:2
(1:1)
35. M. Ježek (p.)
76. J. Bursík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 10:15

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí zdolalo Lokomotivu a poprvé v sezóně vyhrálo


Branky


18. T. Choutka - 35. M. Ježek (p.) , 76. J. Bursík
13

Ve čtvrtém kole skupiny B 1. A třídy na sebe narazily celky Lokomotivy ČB a Veselí nad Lužnicí. Hosté se potřebovali chytit, protože z úvodních 3 kol měli na kontě jediný bod, a ještě se neradovali z gólu. Lokomotiva chtěla navázat na úspěšné utkání v Dačicích a potvrdit výhru v domácím prostředí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po nařízené penaltě vyrovnali skóre

Vstup do zápasu vyšel lépe domácím, kteří se dostali do několika šancí. Poprvé jim gólovou radost překazil asistent rozhodčího, protože hlavičkující Tomáš Choutka stál v ofsajdu. V 18. minutě už bylo všechno v pořádku a opět to byl Tomáš Choutka, kdo dostal balón do sítě. Sám před Jakubem Hejlem poslal míč po zemi podél gólmana soupeře a budějovická Lokomotiva vedla 1:0. Pak se ale utkání začalo překlápět na druhou stranu a Veselí se tlačilo za vyrovnáním. Nejaktivnějším hráčem hostů byl útočník Matěj Ježek, právě on se nakonec stal prvním střelcem Veselí v aktuální sezóně. Obránce budějovického týmu, Zdeněk Gregor, nedokázal odvrátit míč z nebezpečného území a v následujícím souboji nedovoleně zastavil soupeře. Rozhodčí Luboš Pravda se dlouho nerozmýšlel a ukázal na značku pokutového kopu. Ježek penaltu proměnil s přehledem a ve 35. minutě srovnal na 1:1.

Ve druhém poločase se dostalo Veselí do vedení

Celé střetnutí doprovázel déšť, který nepolevil ani po přestávce a utkání tak nepatřilo k těm nejpohlednějším, ale body nutně potřebovaly oba týmy. Šťastnější byli nakonec hosté. V 76. minutě dostal skvělou přihrávkou za obranu nabíhající Ježek. Ve velké šanci však zachoval chladnou hlavu a míč ještě posunul k Janu Brusíkovi, jenž ho uklidil za bezmocného Rodena. Vyhecované utkání nakonec vidělo i dvě červené karty. Roztržku mezi Květounem a Čížkem razantně utnul hlavní rozhodčí a oba hráče poslal předčasně do kabin. Domácí si ani v samém závěru nedokázali vytvořit žádnou větší šanci, a tak zápas skončil výsledkem 1:2 ve prospěch Veselí, které se bodově dotáhlo na Lokomotivu ČB a oba týmy společně okupují devátou příčku. V dalším kole Loko ČB zavítá do Bernartic a Veselí bude hostit Lišov.

 

 

                                                                                                                                Petr Fantyš



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - P. Kamiš [-] , Z. Gregor [-] (85. T. Kadlec [-] ) , D. Bláha [-] (77. R. Fošum [-] ) , O. Hladík [-] , M. Ayeb [-] , J. Růžička [-] (61. P. Fantyš [-] ) , F. Havrda [-] , J. Květoun [-] , T. Choutka [-] , R. Čapek [-] (67. P. Vaněk [-] )

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - J. Bursík [-] , M. Ježek [-] , A. Veliký [-] (86. D. Karták [-] ) , J. Mikeska [-] , M. Čížek [-] , D. Čech [-] , P. Hájek [-] (89. A. Hruška [-] ) , R. Mach [-] , P. Nuhlíček [-] , J. Mahlej [-]

ŽK: 41. M. Ayeb , 46. D. Bláha , 83. J. Květoun - 87. P. Hájek . ČK: 83. J. Květoun - 83. M. Čížek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pravda Luboš - JEVČÁK Martin, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Veselí se potýká s produktivitou. 3 zápasy a 0 vstřelných branek. Lokomotiva ČB utkání dovede ke třem bodům a naváže tak na zisk, který se podařil minulé kolo v Dačicích.

Tip: výhra domácích