3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 10:15

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá v poločase vedla o tři branky, hosté ze Sušice už jen v závěru upravili skóre


Branky


19

Už v brzkých ranních hodinách museli sušičtí hráči vstát, aby se včas dopravili na dopolední zápas v Bělé nad Radbuzou. Komu tento čas vyhovoval lépe?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Navrátilec do sestavy se rozstřílel a po poločase to bylo 3:0 pro domácí

Zřejmě dopolední čas a dlouhá vzdálenost udělal na hráčích Sušice své. Domácím se podařilo už ve 2. minutě otevřít skóre, když se po několika zablokovaných střelách do míče opřel Černý, který houšť těl před sebou nekompromisně propálil. Hosté se špatně dostávali do tempa hry. Domácí byli rychlejší a hosty k ničemu vážnému nepustili. Nopak navyšovali své vedení. V 15. minutě se po odraženém rohovém kopu do střely opřel Malý a poslal míč na zadní tyč. Brankář byl bez šance. Navrátilec do sestavy Malý, který nahradil chybějícího Jarinu, ale u jediné branky neskončil. Po totožné situaci, jako u předchozí branky, tentokrát ve 42. minutě míč svedl a umístil jej zadního horního rohu branky. Brankář Hanč by na míč tentokrát dosáhl, kdyby před ním na poslední chvíli nezaplaval. 

Po přestávce přišel domácí kolaps

Během přestávky byly z ochozů slyšet názory, že to byl zatím nejlepší výkon, který domácí hráči dosud předvedli. Následným písknutím do píšťalky, jakoby se tato slova zakřikla. Domácí přestali hrát líbivý fotbal, přišel zřejmě jakýsi uspokojivý kolaps a začali hostům otevírat vrátka do obrany. Hra se taktéž přiostřila a padlo během druhého dějství celkem šest žlutých karet. Sušické šance byly dlouho bez využití, když své neproměnil Míčka, ani do břevna hlavičkující Hrubec. V posledních minutách zaslouženě za svůj výkon upravil stav na končných 3:1, po rychlém úniku patnáctiletý Míčka.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér domácích: Díky rychlým brankám se nám podařilo určovat tempo hry a v prvním poločase jsme byli jednoznačně lepší tým. Hrál se pěkný fotbal, což se ve druhém poločase, bohužel pro nás, říci nedá. Byla to od nás spíše nakopávaná. Soupeř zaslouženě vstřelil branku, ale jinak si myslím, že body zůstaly doma oprávněně.

TJ Sušice
Martin Kalný, hráč hostů: Zaspali jsme první minuty utkání, kdy se soupeř dostal do rychlého vedení, které postupně navyšoval. Své vytvořené šance jsme neproměnili, až v závěru se za svůj výkon odměnil Míčka. Do hry se také podíval náš trenér Hrubec, kterému se zápas povedl.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - J. Malý [-] , M. Tomášek [-] , V. Iščenko [-] , L. Sobolík [-] , D. Frank [-] , M. Šinál [-] , L. Černý [-] (61. M. Bořil [-] ) , M. Černý [-] (76. R. Ebenhöh [-] ) , P. Horák [-] (69. V. Landrgott [-] ) , M. Blacký [-]

TJ Sušice
P. Hanč [-] (81. F. Míček [-] ) - L. Kodýdek [-] , D. Vašák [-] , O. Míčka [-] , Š. Tuček [-] , O. Skrbek [-] , M. Budil [-] (87. J. Krištof [-] ) , M. Kramár [-] , J. Farták [-] (88. F. Šašma [-] ) , P. Hrubec [-] , T. Klíma [-]

ŽK: 52. M. Tomášek , 75. M. Černý , 88. P. Cingroš - 44. O. Skrbek , 49. L. Kodýdek , 52. D. Vašák , 85. T. Klíma .
Hráči zápasu: J. Malý - P. Hrubec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LEGO Jan - ŠIMEK František, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Matěj Svoboda
Tip experta: výhra domácích

Bělá u nás ukázala, že její postavení v tabulce neodpovídá tomu, jaký fotbal předvádí. Myslím, že Sušici doma nedají šanci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích