6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty doma deklasovaly Herálec


Branky


25. D. Navrkal , 34. J. Cejpek , 56. M. Neumann , 67. F. Coufal , 76. J. Růžička (p.) , 86. F. Coufal
12

Souboj sousedů v tabulce, kteří před zápasem měli shodně jeden bod, skončil drtivým vítězstvím domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Za doznívajícího letního počasí jako první zahrozili domácí, když po dlouhém autu prohrál hlavičkový souboj Černý, balon se snášel do odkrytého místa na zadní tyči, kam však přispěchal Hamák a před brankovou čárou zasáhl. Hosté odpověděli stejnou mincí, po šikovné kombinaci se ve vápně otočil Boháč, jeho střelu vyrazil Stýblo k Uchytilovi, i ten musel před střelou vytvořit otočku, jeho oblouček byl rovněž z brankové čáry vyhlavičkován. Poté se dlouho nic nedělo a situace na hřišti odpovídala umístění obou mužstev v tabulce. Až když zachytil kulatý nesmysl po standardní situaci Stýblo a rychle rozehrál na rychlonohého Cejpka, musel jeho tvrdou ránu z boku likvidovat Žejdlík, vyražený míč odklidil na roh Černý. Flegmatický pohyb hostujících středních záložníků mohl potrestat po centru Vrzala Coufal, na penaltě hlavičkoval zcela osamocený, proti jeho zakončení se vytáhl Žejdlík. Po výkopu hostujícího gólmana sklepl balon Boháčovi Uchytil, rozběhnutý Hamák z křídla posílal přihrávku před bránu, kde se k němu bohužel dobíhající spoluhráči nedostali, Růžička se štěstím nebezpečí zažehnal. Domácí se dostali do vedení z nenápadné akce. Střelu Coufala zblokoval Bříza a nadvakrát odražený míč doslova přistál na hlavě Nevrkala, který dokázal překonat Žejdlíka, 25.minuta 1:0! I tentokrát hosty inkasovaný gól rozhodil, a když Neumann pokryl balon pro Cejpka, mohl po jeho centru hlavičkovat opět úplně volný Coufal, ale netrefil ani branku. V první půli hosté měli převahu v držení míče, hrálo se častěji na útočné polovině hostů, co však z toho, když hrají v prostoru, kde nejsou nebezpeční pro soupeřovu branku… Po nedůrazu na polovině hřiště prošťouchl se štěstím jeden ze středopolařů balon na Coufala, který se pohyboval na hranici ofsajdu, Černý ho marně stíhal a po přihrávce skóroval do odkrytého koutu branky Cejpek, 34.minuta 2:0! Zda bylo či nebylo postavení domácího hráče v souladu s pravidly, bylo z lavičky těžko patrné, co však bylo naprosto zřejmé, to byla nepochopitelná reakce hostujících hráčů, kteří místo pokračování ve hře spoléhali na zdvihnutý praporek asistenta rozhodčího a připravili se tak o možnost chybu napravit… Dobrou pozici pro snížení vytvořil našim hráčům Veselský, který doběhl zdánlivě ztracený pas za obranu, kromě Uchytila, kterého přihrávka minula, však nikdo z pruhovaných vápno soupeře nenavštívil a míč putoval až do autu. V závěru poločasu ještě po rohovém kopu a vrácení balonu do ohně Veselským akrobaticky zakončoval Černý, jeho nůžky trefily pouze Hrůzu.

Po poločase se domácí rozstříleli

Do druhého dějství hosté vstoupili se změnou v sestavě, Slováčka nahradil Kovář. Do velké šance se po dobrém vyvezení Černého a prostrčení Uchytila hnal Hamák, skákavý balon napálil s tečí vedle Stýblovy svatyně. Dlouhý aut poté odvrátil Růžička, zpět do vápna vracel balon Okurka, míč se odrazil k Cachovi, jeho zakončení slabší nohou bylo nepřesné. Jestliže to vypadalo, že by hosté se ještě mohli pokusit zabojovat o body, naděje se rozplynuly v 56.minutě. Když se daří, tak se opravdu daří a těžko říci, jak si alespoň kousek štěstěny naklonit na naší stranu… Malou domů se chystal odehrát Žejdlík, při nápřahu se však podlomil v kolenou a s bolestivou grimasou upadl na zem, pro dobíhajícího Neumanna tak nebyl problém dopravit vedle ležícího Žejdlíka opuštěnou merunu do sítě a zvýšit na 3:0! Co hosty však zabolelo podruhé, to byla nutnost střídání gólmana, pro kterého bohužel podzim skončil. Do brány se tak postavil osvědčený Forchtsam. Po dlouhé době byla k vidění pohledná akce z hostujících kopaček, když se po narážečce rychle dostali za obranu, v běžeckém souboji se přetahovali Hrůza s Uchytilem, stoper domácích postrčil balon špičkou kopačky ke Stýblovi, který ho chytil do náručí a následoval jasný nepřímý volný kop z dobré pozice. Při exekuci se v plné nahotě ukázalo, že zatímco my nejsme schopni ztrestat žádnou z chyb soupeřů, tak ty naše bývají trestány měrou vrchovatou. Střela Boháče měla šanci na úspěch, ale pouze v případě, že by byla přesnější, takhle těsně minula branku. Poté následovalo klasické – nedáš, dostaneš. Když si hostující hráči dávali na čas s rozehrávkou a ještě k tomu se nechali hloupě předskočit, stačil jeden napadající Neumann, aby balon získal a roztáhl hru na Cejpka, jeho přihrávka se dostala k Coufalovi a ke smůle hostů si jeho střelu usměrnil do vlastní brány Bříza, 67.minuta 4:0! Do Mikuláše času dost, ale jestliže už někdo teď shání toho vousatého pána, který obdarovává děti, nechť ať se přihlásí v herálecké kabině, radost ostatním rozdávají na podzim naprosto spolehlivě… Leží na nich opravdu velká deka, což bylo patrné při hře dopředu, kde to byla obrovská křeč, i když hlava chtěla, nohy prostě nešly. Naopak nabuzeným domácím vycházelo téměř vše, na co sáhli. Aktivní Cejpek si udělal kužele z Okurky i Veselského, který ho podrazil na hranici velkého čtverce a kopala se penalta, tu suverénně proměnil Růžička, 76.minuta 5:0! Čestný úspěch mohl po kombinaci u vápna zaznamenat Okurka, jeho technická střela byla nadzdvižena těsně nad břevno. Druhý zářez si připsal v 86.minutě Coufal, po faulu Kováře na Cejpka se snesl balon na zadní tyč, kde ho při výběhu minul Forchtsam a Coufalovi již stačila nastavit kopačka, aby dal výsledku konečnou podobu 6:0!



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová, vedoucí mužstva: Ve vyrovnané první půli, kdy jsme byli častěji na míči, jsme inkasovali smolný úvodní gól a druhý soupeři lacino darovali. Po přestávce jsme začali dobře, ale zkrátka nám není přáno, po kuriózní třetí brance bylo rozhodnuto a psychicky zdevastovaní hráči začali kupit další chyby. Kouty využily naší nepohody a v závěru jim vyšlo téměř vše. Hoďme ale celý špatný úvod sezony za hlavu, je před námi ještě polovina podzimu, věříme, že se semkneme a společně s Vaší podporou dokážeme, že máme svojí kvalitu!



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - J. Nováček [-] , M. Nestrojil [-] , F. Coufal [-] , M. Neumann [-] , J. Roušar [-] , J. Cejpek [-] (85. T. Štveráček [-] ) , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] , M. Vrzal [-] (61. V. Navrátil [-] )

TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] (58. S. Suchý [-] ) - P. Veselský [-] , M. Boháč [-] , J. Slováček [-] (46. M. Kovář [-] ) , J. Bříza [-] , V. Uchytil [-] , D. Okurka [-] , L. Cach [-] , P. Hamák [-] , O. Černý [-] , O. Forchtsam [-]

ŽK: 68. J. Nováček - 39. L. Cach , 42. O. Černý , 68. V. Uchytil , 82. D. Okurka , 85. M. Kovář .
Hráči zápasu: F. Coufal .
Místo: Kouty. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šrámek Zdeněk - FOTR Jan, JANOVSKÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů