P. Kubík 30. (p.)
P. Kozojed 61.
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov doma padl


Branky


30. P. Kubík (p.) , 61. P. Kozojed - 4. M. Pachlopník , 45. Z. Prudký (p.) , 63. M. Vašíček
31

Domácí nenavázali na výhru v Polné a doma těsně prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Prvních třicet minut byli hosté hodně aktivní, ale zároveň neschopní zakončit. Střely byly domácí obranou buď dobře zablokovány nebo skvěle podržel v bráně Měrtl. Jednou se dožadovali hosté odpískání penalty a nutno podotknout, že oprávněně, ovšem píšťalka sudího zůstala němá. A tak trvalo pouze hubené vedení, když hosté využili brejk po zbrklé rozehrávce Příhody a Pachlopník své sólo po Sytařově přihrávce zakončil výborně - 0:1. Stonařov se dostal zpět do hry, když se do vápna z pravé strany protáhl Toth a byl zastaven nedovoleně. Nařízenou penaltu proměnil Kubík - 1:1. Od té doby začal být zápas nervózní, rozhodčí neodpískal pro změnu penaltu i na druhé straně, když se do vápna dostal Kozojed, obešel obránce, položil i brankáře a byl stažen k zemi ještě než stihl zakončit do prázdné branky. Domácí byli od 30. minuty více na míči, avšak udeřilo na druhé straně. Do konce poločasu se diváci totiž přece jen penalty dočkali a to ve prospěch hostů. Faul na Matěje Pachlopníka s přehledem potrestal Prudký - 1:2

 

Hosté si vedení pohlídali

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, ale Příhoda pálil nad a hlavička Lázničky po centru Kozojeda mířila vedle levé tyče. Poté vstoupil znovu do zápasu rozhodčí Maar, když přehlédl chování provokatéra Prudkého a udělil mu za potyčku s Kubíkem pouze žlutou kartu. Zároveň ji ukázal i Kubíkovi, pro kterého to byla druhá a ten tak musel předčasně pod sprchy. Domácí se ale i v deseti dočkali. Bláha na vápně vybojoval míč pro Kozojeda a ten se tváří v tvář brankáři nemýlil - 2:2. Remízový stav netrval dlouho. Do prudkého přízemního centru se na hranici vápna položil rybičkou Vašíček a razantní zakončení skončilo přesně v pravém dolním rohu Měrtlovi brány - 2:3. Obrázek hry po zbytek zápasu koukatelný nebyl, hosté své situace řešili zbrkle a výhodu proti deseti lidem nedokázali nijak více zužitkovat. Naopak mohli být rádi, že se skóre nezměnilo při několika šancích domácího týmu. Po zakončení Lázničky se míč dvakrát odrazil o tyč a kutálel se po brankové čáře, ale ani jednou ji ke smůle domácích nepřekročil. Do branky míč nedostal ani Příhoda, když si z hostujících obránců udělal kužely a zakončil mezi nohami obránce k levé tyči. Brankář však střelu zneškodnil. Domácí měli k dispozici několik standardních situací, ale přáno jim zkrátka nebylo.

 

Stonařov jede v dalším kole do Jaroměřic. Nedvědice hostí Velký Beranov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Nedvědice si výhru především za výkon v prvním poločase zasloužila. Ale způsob, jakým se prezentoval hlavní sudí byl děsivý.

SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): Vzhledem k průběhu zápasu a vytvořeným gólovým šancím jsme si vítězství jednoznačně zasloužili. Začátek soutěže nám vyšel parádně.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - J. Toth [-] , J. Šmarda [-] , M. Škrdla [-] , M. Příhoda [-] , P. Plavec [-] (82. M. Špaček [-] ) , J. Nešpor [-] (76. M. Čumpl [-] ) , J. Láznička [-] (88. M. Turoň [-] ) , P. Kubík [-] , P. Kozojed [-] , Z. Bláha [-]

SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - Z. Prudký [-] (65. D. Houdek [-] ) , M. Vašíček [-] , D. Mareš [-] (80. R. Švestka [-] ) , M. Pachlopník [-] , F. Škutchan [-] , P. Sytař [-] , D. Bracek [-] , L. Trdý [-] , M. Havlíček [-] , M. Vašíček [-]

ŽK: P. Měrtl , 16. P. Kozojed , 19. P. Kubík , 35. P. Plavec , 45. Z. Bláha - 50. D. Bracek , 55. Z. Prudký . ČK: 55. P. Kubík .
Hráči zápasu: M. Pachlopník .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MAAR Michal - FRYČ Vlastimil, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: výhra hostů

U našeho mužstva nemůžu tipovat jinak než výhru. I když Stonařov má kvalitní tým a nebude to jednoduché.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích