Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov loupil ve Starči


Branky


32

Ve Starči bylo jasno po poločase. Ve druhém domácí pouze korigovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté od začátku utkání si hosté vytvořili herní převahu. Za prvních patnáct minut však ohrozili branku domácích jen střelami z dálky. Po patnácti minutách se hra přece jen trochu vyrovnala a ve dvacáté minutě měli šanci i domácí, kdy průnik Zejdy těsně před hranicí vápna zastavil jen nedovolený zákrok hostů. Velmi dobrou pozici na trestný domácí nevyužili a přišla hrůzná patnáctiminutovka, kdy  čtyřikrát inkasovali. První branka padla po dlouhého vhazování. Trefil se Pokorný - 0:1. Po třiceti minutách dal branku po rohovém kopu Kovařík - 0:2. Po chybě domácí obrany se prosadil Pýcha - 0:3. Ve 39. minutě se opět po rohu trefil Ganzwohl - 0:4.

 

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas už byl přece jen vyrovnanější. Domácí snížili v 63. minutě po rohovém kopu díky Vodičkovi - 1:4. Tři minuty na to se nádherně trefil Kaňka domácí málem zadělali na drama - 2:4. Ve snaze o vyrovnání však přicházeli chyby a ty velmi dobře hrající hosté trestali, konkrétně dvakrát Adam Svoboda - 2:6. V 83. minutě ještě za domácí korigoval Kaňka - 3:6. Do konce zápasu si už hosté jasné vedení pohlídali.

 

Stařeč jede v dalším kole do Polné. Velký Beranov v pátek dohrává zápas s Jaroměřicemi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Vítězství hostů je jednoznačné a zasloužené. Až na několik málo pasáží byli jednoznačně lepším týmem. Nám hlavně v prvním poločase chyběla kvalita a také i větší nasazení a bojovnost. Až ve druhém poločase jsme více zabojovali, na chvíli i zdramatizovali zápas a vykřesali naději na lepší výsledek. Bohužel se nám ani nepodařilo nahradit celou řadu chybějících hráčů. Z našich hráčů zaslouží vyzdvihnou především kapitán Kaňka, vedle dvou branek vybojoval, udržel a dobře rozehrál celou řadu míčů.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): První poločas byl z naší strany velmi povedený, drželi jsme míč, dávali branky a dobře jsme hlídali soupeřem zakládané útoky z nákopů. V druhé půli jsme mohli brzy vedení navýšit, ale nestalo se. Zato soupeř se málem vrátil do zápasu. My však zase přidali na pohybu a zaslouženou výhru pojistili. Myslím, že jsme se u tuto výhru mohli připravit pouze sami.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] (46. J. Dolníček [-] ) - M. Kaňka [-] , J. Zejda [-] , D. Kašiár [-] (46. D. Obůrka [-] ) , M. Petráněk [-] , M. Bříza [-] , L. Lauš [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-] , R. Linhart [-]

TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - E. Wendl [-] (84. P. Kittler [-] ) , A. Svoboda [-] , R. Kittler [-] , M. Kovařík [-] , J. Pýcha [-] (80. M. Trnka [-] ) , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] , J. Štumar [-]

ŽK: 83. J. Štumar .
Hráči zápasu: M. Kaňka - A. Svoboda , J. Pokorný .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - KALINA Oldřich, HOLÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Dva vyrovnané týmy. Velmi těžké tipovat. Bude záležet v jaké sestavě se týmy sejdou.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích