Žabovřesky zvítězily potřetí v řadě, vyloupily Rudolfov "B"


Branky


18

Rezerva Rudolfova zatím ve svých dvou domácích zápasech v sezóně vždy své soupeře vyprovodila vysokými až dominantními výsledky. K jejich třetímu domácímu zápasu přijel hostující tým ze Žabovřesk, který se stihl naladit na vítěznou vlnu a ve svých posledních dvou zápasech neztratil ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení hostů ze Žabovřesk

Oba týmy nastoupily s respektem vůči sobě a šancí bylo pomálu na obou stranách. První náznak šance si hostující hráči vypracovali kolem 20. minuty, když zahrávali trestný kop. Jan Hála hledal V. Hrabčáka, ale díky zapadajícímu slunci se tento hráč s míčem nepotkal, protože ho ani neviděl. O pár minut později už bylo v hostujícím sektoru veseleji. Kapitán Jan Hála si s P. Pokorným vyměnili balon ve středu hřiště. Prvně jmenovaný J. Hála se snažil projít skrz obranu, kam si prostrčil míč mezi domácí obránce, ale už se k němu nedostal. Jenže jeden z domácích hráčů se špatně domluvil s gólmanem D. Keřkou, kterému přistrčil malou domů. Brankář na poslední chvilku změnil své rozhodnutí a důrazný hráč hostů Jan Horský dotlačil ve 27. minutě míč i s brankářem a obráncem do sítě - 0:1. Na konci poločasu se domácí Rudolfov dostal ještě k zahrání několika rohových kopů, ale nic vážného z nich nevyprodukoval.

Hosté přidali pojistku k dalšímu vítězství

Druhý poločas byl totožný s prvním. Oba týmy se snažily hrát fotbalově, domácí trochu přidali, ale hosté zůstávali v klidu vzadu a akce domácích fotbalistů měli pod kontrolou. V 56. minutě přišla druhá rána pro domácí hráče, když po chybě jejich stopera, který měl balon na noze, jej o míč připravil namlsaný J. Horský a běžel sám na bránu, kde ještě předložil míč na malé vápno Josefu Pilnému a ten neměl těžkou práci míč uklidit do prázdné brány - 0:2. To bylo asi tak vše. V tomto zápase moc šancí k vidění nebylo a když už se nějaká objevila, tak zakončení mířilo mimo nebo dobře zasáhli oba gólmani. 



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Jakub Trefný ( hráč ): V tomto zápase jsme chtěli jednoznačně vyhrát a ukázat divákům pěkný fotbal. Jenže soupeře jsme nejen podcenili, ale také jsme dělali spoustu zbytečných chyb a naše hra nebyla taková, jakou jsme plánovali. Soupeř hrál více bojovně a zaslouženě zvítězil.

TJ Sokol Žabovřesky
Jan Hála ( kapitán týmu ): Věděli jsme, že nás čeká dobrý soupeř, který má i dobrou ofenzivu. K zápasu jsme všichni přistoupili zodpovědně a na výkonu to bylo určitě vidět. Tým opět makal na 100% a jsme rádi za tyto 3 body. Doufám, že v těchto výkonech budeme pokračovat i nadále.



Sestavy


SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - M. Wolf [-] , J. Trefný [-] , M. Šefl [-] , J. Machovec [-] , J. Justin [-] , J. Osmani [-] , P. Irmiš [-] , M. Pexa [-] , P. Kryeziu [-] , J. Tušl [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - V. Hrabčák [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-] , O. Houdek [-] , J. Hála [-] , J. Hüttner [-] , P. Pokorný [-] , J. Lapeš [-] , V. Vácha [-] , P. Božovský [-]

ŽK: 49. J. Hála , 52. P. Pokorný , 66. O. Houdek .
Hráči zápasu: M. Škaroupka , J. Horský .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hučík Marek - DVOŘÁK Václav (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 9. 2019 10:00
Hodnocení zápasu
Petr Kubát

Expert: Martin ČUHAJ st.
Tip experta: výhra domácích

Tady budou pendlové z áčka, takže domácí vyhrají - tip 3:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích