Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec zdolal po jasném výsledku Žabovřesky


Branky


17

Domácí Srubec v posledních dvou kolech neprohrál a v domácím utkání proti týmu ze Žabovřesk chtěl určitě napravit ztrátu z minulého kola, kde vedl po půli o dvě branky na hřišti v Římově, ale nakonec si odvezl pouze bod za remízu. Hosté ze Žabovřesk jsou momentálně v útlumu a po 3 výhrách v řadě se jim následující tři kola nevydařily a získali v nich jediný bod za remízu proti Olešníku "B"/Temelínu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólové zasloužené vedení pro domácí

Domácí fotbalisté nastoupili s odhodláním vyhrát domácí utkání a po dlouhé době to na hřišti bylo vidět hned od prvních minut. Byli to srubečtí, kteří měli v úvodních deseti minutách zjevně navrch a jejich hlad po bodech vyústil v 11. minutě. To když P. Kalina byl ve skluzu faulován na pravé straně pokutového území, balon si k přímému kopu postavil Jakub Leština a jeho střelu po zemi chytře zrežíroval kapitán J. Hekrdla, který jen naznačil dotek a balon k překvapení všech skončil v síti - 1:0. V 18. minutě přišlo opět velké překvapení. Z pravé strany velmi dobře hrající Radek Candra vyslal prudký centr, který skončil v šibenici za hostujícím gólmanem V. Eliášem - 2:0. V 36. minutě po faulu na K. Kubíčka opět rozehrávali domácí fotbalisté volný kop od pomezní čáry z levé strany. P. Kalina našel přihrávkou po zemi do vápna Kamila Kubíčka, který se s balonem rychle otočil a skóroval krásně a pohotově na přední tyč - 3:0.

Náskok z první půle si domácí snadno pohlídali a ještě navýšili

Do druhé půle domácí nastoupili se stejným zaujetím a nepolevili, což se projevilo v množství zahozených šancí. V 70. minutě si ještě s chutí hrající Jakub Leština vzpomněl na heslo: " Když nevíš co s balonem, tak vystřel. ", míč s lehkou tečí gólmana V. Eliáše viditelně zaskočil a skončil za jeho zády - 4:0. Hosté ze Žabovřesk se snažili celý zápas a nedali domácím zadarmo ani metr hřiště, ale Srubec hrál kompaktně jako jeden muž a tak si připsal po delší době do tabulky plný počet bodů. Nutno podotknout, že zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): Po dlouhé době jsem na mančaftu od začátku viděl, že jestli soupeř bude na konci počítat nějaký ten bod, tak bude muset hrát ale zatraceně hodně dobře. Všichni kluci do těch devadesáti minut dali přidanou hodnotu a výsledek mohl být i daleko vyšší. Jsem rád hlavně za kluky, kteří si sami dokázali, že lze leccos, když tomu dají odpovídající nasazení.

TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): První poločas jsme odehráli úplně nejhorší náš poločas této sezóny. Žádná přihrávka, žádná hezká akce a hlavně žádná střela!! Naopak jsme nesmyslně kecali a hrozně naivně, trapně a hloupě velice ostře faulovali, což dokázali domácí výborně potrestat. Po první půli bylo skoro po zápase. My jsme v kabině na sebe zvýšili hlas a řekli jsme si, že zkusíme hrát fotbal, protože jsme už neměli co ztratit. Druhého stopera jsme vysunuli do středu zálohy. Kombinace se sice dařila, kdy jsme hezky pronikali až k velkému vápnu, ovšem bez většího zakončení. Vůbec jsme Srubec neohrozili a tak si došli pro zasloužené tři body hodně lehce. Takhle už opravdu hrát nemůžeme a na sobotní zápas uděláme několik změn!



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - T. Zimmel [-] , P. Smejkal [-] , F. Šálek [-] , J. Hekrdla [-] , K. Kubíček [-] , M. Hurný [-] , R. Candra [-] , J. Jindra [-] , P. Kalina [-] , J. Hanousek [-]

TJ Sokol Žabovřesky
V. Eliáš [-] - P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , M. Vašíček [-] , L. Formánek [-] , J. Lapeš [-] , J. Pilný [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

ŽK: 50. T. Zimmel - 20. V. Eliáš , 46. V. Hrabčák , 50. T. Hála , 50. J. Hála .
Hráči zápasu: K. Kubíček , R. Candra , J. Leština .
Místo: Srubec. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hučík Marek - TŮMA Jiří (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 11:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 18:52
Petr Kubát

Expert: Miroslav TUŠL
Tip experta: výhra domácích

Srubeckým to momentálně tolik nekope a proti Žabám to budou mít složité a bolestivé :-D, ale utkání zvládnou a chytnou se.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:16

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích