Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týnská rezerva přestřílela Černý Dub


Branky


9

Příznivci Olympie sledovali v souboji s Černým Dubem pohlednou osmigólovou podívanou. Domácí se velice brzy dostali do vedení, ale hosté dokázali do poločasu snížit. Týnská rezerva předvedla kvalitní výkon zejména po přestávce, kdy přidala další tři branky. Po vítězství 5:3 si připsala první body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): Přes léto se Olympie personálně poměrně výrazně proměnila. Pohyb hráčů byl oběma směry - hodně kluků odešlo, řada nových přišla. Posílení kádru áčka se samozřejmě projevilo i na kvalitě sestavy B-týmu. Na úvodní zápas jsme se sešli v ideálním složení a věřili jsme ve vítězný vstup do sezóny. Nicméně ve velkém vedru nás nečekal vůbec snadný soupeř, jednoduše řečeno, Černý Dub hrál opravdu dobře. V prvním poločase se hosté lépe hýbali a zejména kolem šestnáctky byli důraznější a zatápěli naší obraně. Přesto jsme se dostali díky dvěma rychlým brejkovým akcím do vedení. Hosté z řady šancí uspěli jen jednou, navíc hned v úvodu druhé půle jsme jim po dalším povedeném brejku utekli na rozdíl dvou branek na 3:1. Černý Dub nic nezabalil a díky důrazu v šestnáctce se mu povedlo rychle srovnat na 3:3. Chvíli na to úřadovalo Šánovo legendární levaso, kdy nám z přímého kopu vrátil vedení. Závěr byla slušná divočina, hosté mohli srovnat, ale mega šanci zahodili. Nám se otevíraly brejkové možnosti a tu poslední jsme díky střelci Radimovi Štosovi využili a pojistili tři body. Tři body šťastné, vypocené a těžce vybojované. Jsem rád, že jsme potěšili nového kouče Mildu Tomků.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
J. Adzima [-] - J. Liška [-] , M. Procházka [-] , R. Štos [-] , V. Švík [-] , L. Lagron [-] , M. Ponec [-] , L. Ponec [-] , J. Brom [-] , J. Maruška [-] , D. Maruška [-]

TJ Slovan Černý Dub
J. Votruba [-] - V. Welser ml. [-] , M. Liebl [-] , P. Pojar [-] , O. Tomáš [-] , D. Schneider [-] , J. Zedek [-] , F. Kapoun [-] , P. Kuba [-] , R. Hojda [-] , M. Frdlík [-]

ŽK: 66. J. Maruška , 81. M. Ponec - 29. D. Schneider , 69. F. Kapoun , 75. P. Hošna .
Hráči zápasu: R. Štos , J. Brom .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - MEIDL Jan (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Týn doma předvádí dobrý fotbal a těžko se tam vyhrává. A-tým dost posílíl takže myslím, že i bude dost hráčů na B-tým a budou se scházet líp než loni. 3 body zůstanou v Týně.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích