3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Obory poprvé na jaře ztratily body


Branky


0

Vedoucí tým tabulky Obory v této sezóně sbírá jedno vítězství za druhým. Tentokrát však přijel na půdu Kňovic notně oslaben, když nedokázal pro utkání sestavit ani kompletní jedenáctku. Poprvé od 3. kola, kdy prohrály v Nečíni 5:3, tak okusily hořkost porážky. Nijak zvlášť trápit je to však nemusí, protože na čele tabulky mají i tak luxusní náskok a postup už jim neunikne.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zatímco Kňovičtí hráči již byli navlečeni ve svých dresech a připraveni k výkopu, hostující hráči se jen pomalu scházeli a na chvíli to vypadalo, že se utkání snad ani nebude moct odehrát, jelikož Oborští neměli ani minimální počet hráčů nutných k zahájení zápasu. Nakonec se však ještě nějaké hvězdy objevily a utkání se mohlo odehrát, i když kompletní jedenáctku Obory dohromady nedaly a utkání odehrály s devíti muži v poli.

Dva góly a čtyři tyče Kňovic

Kňovický tým vstoupil do utkání s oslabeným soupeřem aktivněji. Obory nestíhaly pokrývat domácí hráče a brankář Vlk se určitě v bráně nenudil. Hrálo se v podstatě na jednu branku a Obory se držely hlavně díky skvělému brankáři, který dělal co mohl a vyrážel jeden míč za druhým a byl jistý i při rohových kopech, kterých v první půli bylo víc než dost. I přes dobrý výkon brankáře si však dva míče cestu za jeho záda našly, když se nejdřív trefil Vršecký a o pár minut později ho napodobil Kozel. Gólů mohlo přijít i víc, kdyby se domácím nepovedlo hned čtyřikrát trefit brankovou konstrukci.

 

Ve druhém poločase se hra trochu vyrovnala. Kňovice sice byly nadále aktivnějším týmem, avšak srážely je vlastní chyby v rozehrávce a přílišná snaha hrát míč středem. Obory měly v druhé polovině několik zajímavých náznaků, první gól druhé půle však po nedorozumění oborské obrany vstřelil domácí útočník Sirotek. Kňovice ani v druhém poločase neopomněly orazítkovat tyč Vlkovi brány, který si své tyče pro tento zápas postavil znamenitě. Domácí už další gólovou oslavu svým fanouškům nenabídly, za hosty jen v závěru upravil skóre na 3:1 Gregor. Obory tak poprvé v jarní části přenechaly všechny body soupeři.



Ohlasy k zápasu


FC Kňovice
Miroslav Čermák(Trenér FC Kňovice): "V tomto zápase proti oslabenému soupeři jsme mohli vyhrát mnohem větším rozdílem. Dokážeme si vytvářet šance, ale jen málo z nich dokážeme dovést do zdárného konce. Navíc, hlavně ve druhé půli, jsme se zbytečně snažili cpát míč středem, místo toho, abychom ho posouvali po stranách nebo si pomohli zpětnou přihrávkou"




Sestavy


FC Kňovice
J. Čížek [-] - P. Šťovíček [-] , S. Hanuš [-] , J. Spilka [-] (46. P. Spilka [-] ) , R. Mlejnek [-] - L. Kozel [-] , V. Vršecký [-] , V. Bartůněk [-] , T. Loch [-] (46. D. Perníček [-] ) - D. Burda [-] (75. M. Kozel [-] ) , M. Sirotek [-]

SK Obory
L. Vlk [-] - M. Pinkas [-] , R. Moravec [-] , P. Vokrouhlík [-] - V. Tesárek [-] , P. Gregor [-] , J. Lundák [-] , K. Weinlich [-] - Z. Tichý [-]

Hráči zápasu: L. Kozel - L. Vlk .
Počet diváků: 10.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.