5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice doma nezaváhala


Branky


22. M. Sáček , 53. M. Sáček , 55. M. Vahila , 57. M. Sáček , 89. J. Hakl
12

Fotbalisté z Rokytnice využili domácího hřiště k jasné výhře proti poslednímu Koněšínu v poměru 5:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Rokytnice přivítaly na svém hřišti nováčka soutěže z Koněšína, který zatím na venkovních hřištích pouze prohrává a ani na půdě Rokytnice neměly podle prognóz bodovat. Domácí tým měl od úvodu utkání více ze hry, avšak pokusy rokytnických hráčů nevedly ke vstřelení branky. Po centru z levé strany Hakl líznul balón hlavou, ovšem byl z toho pouze odkop od brány. V další šanci vychytal Velebovu střelu koněšínský gólman Hůlka. I hosté se dostávali do slibných šancí. Dvořákovu střelu mířící do prázdné branky zastavil Železník a v dalších soubojích mezi rokytnickým Šoukalem a koněšínským Dvořákem byl vždy úspěšný první jmenovaný. Ve 22. minutě vzplála radost v kotli domácích. Ze středu hřiště přišel dlouhý balón na nabíhajícího Sáčka, který střelou k tyči otevřel skóre utkání. Během první půle se již Rokytnice do větších gólovek nedostala, vše ztroskotalo na přesnosti. Ani hosté z Koněšína v závěru neohrozili Hobzovu svatyni, a tak hráči v modrých dresech odcházeli do kabin s nejtěsnějším možným vedením.

 

Domácí se po pauze rozstřílely

Do druhé půle vstoupil domácí tým jako uragán a během čtyř minut navýšil své vedení o tři branky. Nejprve se v 53. minutě dostal k balónu Sáček a připsal si druhou trefu v utkání. O dvě minuty později rokytničtí dobývali obranný val Koněšína a v chumlu na malém vápně se nejlépe zorientoval Vahil’a – 3:0. V 57. minutě obdržel Sáček přihrávku na pravé straně, dostal se do vápna a střelou mířenou mezi gólmanovy nohy zkompletoval svůj hattrick. Jediný pokus hostů na snížení vyslal opět Dvořák, ale Hobza dokázal tvrdou střelu vyrazit. Domácí fanoušci toužili po pátém gólu a v samotném závěru se také dočkali. Minutu před koncem základní hrací doby prostrčil Sáček balón na Jana Hakla, který upravil výsledek na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: První poločas jsme neodehráli tak špatně, chyběli přesnější nahrávky a dravost. Ve druhém jsme měli pětiminutový výpadek po kterém bylo po zápase.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Železník [-] (79. T. Barák [-] ) , L. Hakl [-] (59. J. Syrový [-] ) , J. Veleba [-] (71. M. Bartejs [-] ) , A. Pospíšil [-] , R. Ferkl [-] , A. Štefánek [-] , M. Vahila [-] (85. P. Goliáš [-] ) , J. Hakl [-] , M. Sáček [-] , R. Šoukal [-]

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - Š. Dvořák [-] , M. Králík [-] (76. K. Vošmera [-] ) , J. Pospíšil [-] (79. M. Betka [-] ) , J. Hricák [-] (59. D. Dvořák [-] ) , T. Konečný [-] , O. Dvořák [-] , P. Seifer [-] , P. Zahradníček [-] , M. Pokorný [-] , M. Janda [-] (27. P. Hricák [-] )

ŽK: 83. R. Ferkl .
Hráči zápasu: A. Pospíšil , M. Sáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLINER Jan - MRÁZEK Vít, BRABEC Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: remíza

V Rokytnici nás čeká těžký zápas. Bod by měl cenu zlata.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích