Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebenice vezou z Náměště B výhru


Branky


42. F. Tomek , 86. J. Eliáš - 7. T. Bastl , 50. T. Bastl , 60. O. Navara , 72. M. Kabelka , 87. M. Máca
13

V zápase dvou týmů z první poloviny tabulky skončil výhrou hostujících Třebelovic v poměru 2:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Na půdu rezervního týmu z Náměště B přijel druhy celek tabulky z Třebelovic, který si v minulém kole připsal první soutěžní porážku, kterou utržili od nového lídra tabulky z Vladislavi. Ta využila skvělé úvodní desetiminutovky a zápas dotáhla do vítězného konce. Třebelovicím tak skončila šesti zápasová série vyhraných zápasů. Vše tak chtěly napravit na těžké půdě Náměště B. Ta také bude chtít odčinit porážku z Nových Syrovic, které se pomalu rozjíždí a to v poměru 2:3. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí a začátek zápasu začal lépe pro favorizované hosty z Třebenice, které dostal v 7. minutě Tomáš Bastl - 0:1. Poté oba týmy měly nějaké šance ke skórování, ale brankáři obou týmů odolávali. Když už se zdálo, že půjdou do šatny s jednogólovým náskokem hosté, dokázal ve 42. minutě vyrovnat na 1:1 Filip Tomek a oba celky tak mohly začít od znovu. 

Hosté ovládli druhou půli

Ve druhé půli vrátil hostům v 50. minutě svou druhou brankou v zápase Tomáš Bastl - 1:2.. V 60. minutě se prosadil ještě Ondřej Navara a hosté vedli 1:3. A když hosté přidali v 72. minutě Martinem Kabelkou gól na 1:4 bylo o vítězi utkání rozhodnuto. V závěru zápasu padly ještě dvě branky, kdy nejdříve v 86. minutě snížil na 2:4 Jiří Eliáš, aby o minutu později dal tečku za utkáním hostující kapitán Marek Máca - 2:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: V týdnu jsme si jasně vyříkali minulé utkání a položili otázku co vlastně chceme. Jsem rád, že to nebyly slova do větru a přenesli dané věci na hřiště. Sic jsme inkasovali dvě branky po hrubých individuálních chybách, ale z celkového pohledu jsme si vítězství jasně zasloužili.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - P. Kopuletý [-] , V. Kopuletý [-] (80. M. Susa [-] ) , M. Preisner [-] , M. Sobotka [-] , M. Matoušek [-] , F. Tomek [-] (71. M. Křivánek [-] ) , J. Eliáš [-] , M. Lokaj [-] , O. Lukeš [-] (72. D. Šťáva [-] ) , M. Veselý [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - T. Bastl [-] (86. T. Brychta [-] ) , D. Janíček [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] , O. Navara [-] (77. M. Máca [-] ) , J. Rakušan [-] (82. O. Jurka [-] ) , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] (65. V. Dobrozenský [-] ) , M. Kabelka [-] , R. Jurka [-]

ŽK: 31. O. Navara .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUBA Michal - ROHONY Filip, ŠIMKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Třebelovice se ještě vzpamatovávají z minulé porážky a ani v tomto zápase nebudou bodovat naplno.