4:1
(1:0)
80. J. Fňukal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice doma přehrály Lipník


Branky


14

Zápas dvou týmů ze středu tabulky skončil výhrou domácích Nových Syrovic nad Lipníkem v poměru 4:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Do Nových Syrovic zavítal na poslední podzimní zápas v tabulce výše postavený celek z Lipníku. Úvod utkání patřil domácímu mužstvu, hostujícího gólmana Rohonyho vystrašil z přímého kopu hned dvakrát Železný,jeho pokusy skončily jen těsně nad bránou. Stejně se vedlo i ve 13. minutě Sosnarovi, jehož střela šla také jen těsně nad bránu. Až v 15. minutě utkání se poprvé osmělili hosté  a poprvé se dostali do zakončení,po rohovém kopu jejich střela mířila vysoko nad. V 17. minutě se zastřeloval z vápna domácí Růžička, jeho pokus levačkou zlikvidoval hostující gólman. Ve 27. minutě už byl Růžička hlavou úspěšný a hlavou po rohovém kopu Železného překonal Rohonyho, jehož zákrok přišel až za brankovou čárou -1:0 pro domácí. Ve 37. minutě rozhodčí Kalina udělil druhou žlutou kartu  a po té červenou za faul z boku Železnému a obraz hry se změnil. Lipník přidal na pohybu a do poločasu začal domácí přehrávat, ovšem do šance se nedokázal prosadit. 

Domácí ještě skóre navýšili

Hned po přestávce se prohnal kolem tří obránců Lipníku Sosnar a jeho zakončení vyrazil hostující gólman na roh. Hosté s převahou jednoho muže byli nadále aktivnější, v 54. minutě však přišel v utkání rozhodující okamžik, hostující Šťava zajel v souboji o míč z boku do Zerzy a rozhodčí Kalina byl opět nekompromisní a hráči minulého kola udělil 2 žlutou kartu ve hře a s červenou kartou ho poslal do sprch. Tlak Lipníku z vyloučením opadl, hra se vyrovnala a domácí se znovu dokázali dostávat do šancí. V 65. minutě podnikl z lajny odvážný průnik Marek,ustál atak soupeře a předložil Sosnarovi přesnou přihrávku a ten se z první nemýlil 2:0 pro domácí. V 75. minutě zopakoval stejně odvážný průnik od postranní čáry Sosnar a předložil před prázdnou bránu Weidentalerovi -3:0. V 82. minutě fauloval ve vápně Weidenthaler a Fňukal si s pokutovým kopem suverénně poradil 3:1. Po té se vytáhli oba gólmani, nejprve vychytal v 82. minutě domácí Novák Čtvrtníčka, hned z protiútoku Sosnar připravil zakončení pro nabíhajícího Svobodu a hosty od pohromy zachránil výtečným zákrokem gólman Rohony. V 87. minutě vyškolil krásným uvolněním u lajny hostujícího obránce Svoboda,předložil ukázkový centr Růžičkovi kterého opět vychytal Rohony, míč se však odrazil k volnému Sosnarovi a ten už neměl problém -4:1 pro domácí. V závěru se již nic podstatného nestalo a Nové Syrovice zakončily podzim výhrou.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice
Prígl Jan, trenér: Dneska musím mužstvo pochválit především za bojovnost, opět jsme nebyli kompletní ,ale Ti co nastoupili opravdu makali, odjezdili utkání od začátku do konce. Hra nebyla z daleka ideální,ale kluci ukázali charakter a zapálení pro hru. Borci si za dnešní výkon zaslouží pochvalu.

Hajduk Lipník
Hadraba Luděk, trenér: Domácí byli od začátku aktivnější, hráli jednoduchý fotbal a téměř z každé příležitosti zakončovali. Až po vyloučení domácího hráče jsme se zvedli. Bohužel z kraje druhé půle přišlo nepochopitelné a přísné rozhodnutí pana rozhodčího kdy nám vyloučil Šťávu. V 83 minutě jsme za stavu 3:1 mohli ještě utkání zdramatizovat, bohužel samostatný nájezd Čtvrtníček neproměnil a tak nás domácí ještě jednou potrestali. Celkově musím ale soupeři pogratulovat, bylo vidět že jsou hladovější po vítězství!!



Sestavy


SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - J. Marek [-] (79. M. Svoboda [-] ) , J. Weidenthaler [-] , M. Procházka [-] , L. Fryauf [-] , Z. Chalupa [-] , D. Růžička [-] , J. Houserek [-] (83. D. Janoušek [-] ) , P. Zerza [-] , M. Sosnar [-] , J. Železný [-]

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - J. Virgl [-] (70. Š. Vala [-] ) , T. Brabenec [-] (46. L. Žák [-] ) , M. Tretera [-] , P. Burian [-] - A. Kisela [-] , M. Mašeja [-] , A. Rohony [-] , J. Čtvrtníček [-] - R. Šťáva [-] , J. Fňukal [-]

Hráči zápasu: M. Sosnar .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VALA Vladimír, VRZÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 10:01
Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Ikdyž bude Lipník Syrovice hodně trápit, přesto si domácí body nechají.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:12
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:57
Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů