2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec rozhodl ve druhé půli


Branky


31

Pohledec rozhodl proti Měřínu B ve druhé půli, když rozhodující branku vstřelil Karmazín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Do zápasu vstupovali oba týmy Pohledce a rezervy Měřína z vidinou prvního tříbodového zisku v sezóně. Začátek zápasu patřil Pohledci, ale jako první se v zápase prosadili hosté ve 14. minutě Vokurkou - 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, ale dlouho jim stála v cestě hostující obrana, či brankář Sysel. Až ve 45. minutě vstřelil typický gól do šatny pohledecký Ondřej Follprecht - 1:1.

Druhý poločas rozhodl Karmazín

Druhý poločas se snažily oba týmy o strhnutí vedení na svoji stranu, ale jedinou branku, která rozhodla tento duel zařídil v 68. minutě střídající František Karmazín. Hosté byli v zápase blízko k bodům, ale jejich snažení dvakrát zastavilo břevno. Příští kolo jede Pohledec do Věchnova. Rezervu Měřína čeká vedoucí Rožná.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: Po dvou porážkách jsme nutně potřebovali zvítězit. Do utkání jsme vstoupili dobře,bohužel dvě tutovky jsme nevyužili a soupeř nás hned z první šance potrestal. Nejdůležitější moment zápasu byl,když se nám podařilo v poslední minutě prvního poločasu vyrovnat. Druhý poločas jsme začali aktivně a po zásluze jsme šli do vedení. Zbytečně jsme ke konci zápasu začali výsledek bránit a přestali hrát aktivně. Naštěstí jsme těsné vedení uhájili. Velmi dobrým výkonem se prezentoval v bráně Ondra Žák. Při absenci našich všech gólmanů záskok hráče z pole.

TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: V Pohledci se nám nedaří, už třetí sezónu po sobě jsme zde prohráli o gól. Dvě obrovské hrubky nás potrestali, k tomu se klasicky přidala naše smůla v zakončení, když Král nastřelil dvakrát břevno a dalších několik nadějných šancí jsme zazdili. Výkon byl tuto sezónu asi nejlepší, kdy jsme na začátku prvního poločasu a konec druhého dominovali, náš problém je, že máme v zápase hluchá místa a to nás sráží a vysiluje. Příští týden už musíme vyhrát,



Sestavy


TJ Pohledec
O. Žák [-] - O. Follprecht [-] (89. J. Pavlů [-] ) , D. Bártek [-] , T. Šolc [-] , J. Starý [-] , M. Fajmon [-] , B. Puchýř [-] (55. F. Karmazín [-] ) , P. Skalník [-] , L. Jambor [-] , M. Šajner [-] , M. Skalník [-] (85. P. Prchal [-] )

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - P. Bartušek [-] (46. V. Palík [-] ) , D. Hrůza [-] , D. Horák [-] (65. L. Prchal [-] ) , Š. Král [-] - F. Sysel [-] , L. Vokurka [-] , D. Robotka [-] , M. Hladík [-] - D. Kolouch [-] - O. Urbánek [-] (68. J. Krčál [-] )

ŽK: 77. O. Follprecht , 78. T. Šolc - 55. D. Kolouch , 89. M. Hladík .
Hráči zápasu: F. Sysel , Š. Král .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - ING. PETRÍKOVIČ Ján, PETRÍKOVIČOVÁ Tatiana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Oskar Jančík
Tip experta: remíza

Oba týmy nevstoupily do soutěže právě ideálně. Snaha o zlepšení bude patrná hlavně u domácích. Jenže hosté nejsou žádná ořezávátka a svou kůži zadarmo nedají. Body se tedy budou dělit. 1:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích