1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 10:15

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viacheslav Bykhovskyi rozhodl duel Luhačovic s nováčkem ze Slušovic


Branky


9

Devatenáctiletý ukrajinský útočník Viacheslav Bykhovskyi rozhodl již v první půli o výhře Luhačovic nad nováčkem Krajského přeboru ze Slušovic. Talentovaný mladík přišel do lázeňského města ze zlínského Fastavu, když předtím působil v FK Černomorec Oděsa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Bykhovskyi

"První zápas sezóny vyšel. Byli jsme aktivní, diktovali jsme tempo hry. Soupeř se spíše soustředil na pozornou obranu a brejkové situace. Bohužel jsme v první půli nepřidali druhou uklidňující branku. Největší šanci měl Postava, trefil však tyčku. Ve druhé půli jsme vypadli z rytmu. Chybama jsme dostali soupeře do aktivity a mohlo se nám to vymstít. Hru jsme dostali zpět pod kontrolu v polovině druhé půle. Střídající Honza Zámorský nás opět nakopl. Dostal se hned do několika slibných šancí. Bohužel ani mu se nepodařilo přidat druhou branku. A tak bereme tři body za výhru 1:0, po brance Viacheslava Bykhovského. Nováčka v dresu FKL", hodnotí duel činovníci Luhačovic.

Domácí si výhru pohlídali

Domácí po půli vedli po brance mladého ukrajinského fotbalisty, ale pojišťovací druhou trefu nepřidali a tak bylo utkání stále otevřené. Hosté ve druhém dějství zlepšili pohyb a jejich výkon šel nahoru. Domácí ale výhru uhájili až do konce a rozhodla jejich větší zkušenost. Michal Klimt, vedoucí týmu Slušovic: „Věděli jsme že nás čeká křest ohněm. Pro naše mladé hráče to bude jiná situace, než jak tomu bylo minulou sezonu. Věřím, že to již bude jen lepší. Luhačovice byly v prvním poločase jednoznačně lepší, takže jednogólová ztráta po poločase byla pro nás milostivá. Po změně stran jsme se již otrkali, ale na bod to nestačilo.“



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
facebook Luhačovic: “Kromě výpadku koncentrace z kraje druhé půle, jsem spokojený. Kluci byli aktivní, kombinovali. Proti dobře bránícímu týmu, bylo téžké se prosadit. I tak jsme mohli vstřelit další branku. Škoda, že uklidňující branka nepadla.”

FC Slušovice
Michal Klimt, vedoucí: Rozhodla první půle, která patřila domácím. Po změně stran jsme se již otrkali, ale na bod to nestačilo a tak tři body zůstaly v Luhačovicích. Vicemistrovi loňské sezóny jsme srdnatě vzdorovali a za předvedený výkon se nemusíme stydět.



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - J. Kořenek [-] , O. Červenka [-] , V. Bykhovskyi [-] (78. R. Pešek [-] ) , P. Postava [-] (90. M. Bernátek [-] ) , M. Polách [-] (62. J. Zámorský [-] ) , R. Slobodian [-] (85. J. Kryšpín [-] ) , V. Pavlíček [-] , J. Suchý [-] , A. Popelka [-] , D. Hubáček [-]

FC Slušovice
M. Kučera [-] - L. Čunek [-] , J. Večeřa [-] , K. Zedníček [-] (82. O. Povolný [-] ) , P. Kvasnica [-] , T. Zbranek [-] , M. Poslušný [-] , L. Klečka [-] , J. Vlachynský [-] , J. Janků [-] , A. Novák [-] (42. R. Tkadlec [-] )

ŽK: 41. J. Vlachynský .
Hráči zápasu: M. Švec , V. Bykhovskyi - P. Kvasnica .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FILGAS Jan - KOVÁŘČÍK Dominik, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Marek Novotný
Tip experta: výhra domácích

Luhačovice souboj s nováčkem zvládnou a vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích