Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:00

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Kvasic udělil Luhačovicím tvrdou lekci


12

Do Kvasic zavítali v sobotním odpoledni fotbalisté z Luhačovic. V prvním poločasu dokázali ještě držet s domácím týmem krok. Ve druhém poločasu ale domácí na hřišti dominovali a nasázeli hostím pět branek, navíc Vojtěšek zkomletoval hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Utkání v Kvasicích přineslo zajímavou podívanou především ve druhém dějství, kdy začaly padat branky a ke spokojenosti domácích fanoušků do luhačovické branky. V první půli se domácí ještě neprosadili a hosté byli na jejich hru připraveni. Domácí si vytvořili dvě dobré možnosti, těmi ale pohrdli, hosté se zaměřili spíše na plnění defenzívních úkolů.

Trenér FK Luhačovice Jan Jelínek:“V dnešním vražedném počasí jsme nezvládli druhý poločas. Prohráli jsme hned z několika příčin, které si rozebereme. Druhý poločas byl soupeř lepší. Po dvou obdržených brankách jsme odešli nejen fyzicky, ale hlavně i morálně. Kvasice jsou pro mě adeptem na postup.”

Domácí předvedli ve druhé půli brankovou smršť

Petr Blaha, trenér Kvasic: „První půlku se hrál vyrovnaný fotbal. My jsme se dostali do dvou slibných šancí, ale neuspěli. Soupeř dobře bránil, byl na nás připravený. Dopředu se ale také nedostal do větší příležitosti. Ve druhé půli nám pomohl první gól, těžko říci, zda byl či nebyl z ofsajdu. Dostal nás do hry, navíc po prostřídání se naše hra ještě stupňovala a pak již byli jasně lepší. Klidně jsme mohli dát i více branek. A že jsme adept na postup? Dobře se to poslouchá, ale po povedeném začátku může přijít útlum, který jsme již zažili na jaře. Tým má na to, aby hrál na špici, do 5. místa, ale jdeme do sezony bez nervů a přehnaných ambicí.“



Ohlasy k zápasu


FC Kvasice
web Kvasic: Utkání s kandidátem postupu jsme zvládli na jedničku a ve druhé půli jsme soupeře přejeli.

FK Luhačovice
facebook Luhačovic: Domácí byli ve druhé půli lepším týmem a po zásluze vyhráli.



Sestavy


FC Kvasice
R. Stratil [-] - T. Netopil [-] , O. Stojaník [-] (78. M. Panák [-] ) , R. Zapletal [-] , O. Šilinger [-] - D. Stratil [-] , D. Moravec [-] (63. M. Pulkert [-] ) , K. Majkrič [-] (49. J. Ferko [-] ) , K. Lepša [-] (80. A. Dvořák [-] ) , P. Vojtášek [-] - M. Neubert [-] (70. R. Janoštík [-] ) -

FK Luhačovice
M. Švec [-] - V. Bykhovskyi [-] (74. M. Bernátek [-] ) , J. Kořenek [-] , J. Suchý [-] , J. Kryšpín [-] , A. Popelka [-] , R. Pešek [-] , M. Polách [-] (59. Š. Červenka [-] ) , R. Slobodian [-] , O. Červenka [-] , P. Postava [-] (81. T. Maček [-] )

ŽK: 33. P. Vojtášek - 36. J. Kořenek , 68. P. Postava .
Hráči zápasu: R. Zapletal , P. Vojtášek - J. Kořenek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - PROKŮPEK Kamil, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Libor Ondráš
Tip experta: remíza

Utkání v Kvasicích skončí nerozhodně

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů