4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 14:30

12.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov až ve druhé půli zlomil odpor Bystřice pod Hostýnem


Branky


12

Do Otrokovic zavítali fotbalisté z Bystřice pod Hostýnem, kteří dokázali v první půli držet s domácím Baťovem krok. Do vedení hosty poslal Kubík. Domácí srovnali brankou do šatny, jejímž autorem byl Krajča. Domácí fotbalisté ve druhé půli zabrali a soupeři nastříleli tři branky a berou všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

"Za zmínku v úvodní půlhodině duelu mezi Baťovem a Bystřicí pod Hostýnem snad stojí jen hlavička Adama Bršlici po rohu v 11.minutě, kterou Juřík reflexivně vykopl z brankové čáry, v brance domácích se pak vyznamenal Vitásek, který ve 29.minutě vytáhl na roh nebezpečnou střelu bystřických. Trápení Baťova vyvrcholilo ve 38.minutě, když hostující Kubík využil nedůrazu v obraně domácích, povodil si beka  a za pomoci tyče poslal Bystřici do vedení. Baťovské to naštěstí nesrazilo a do poločasu vyrovnali, Adam Bršlica ve vápně přiklepl Krajčovi a ten se v podobných situacích nemýlí", hodnotí první dějství činovníci Baťova na svém webu.

Domácí byli střelecky efektivnější, vstřelili tři branky

"Do druhé půle vletěl Baťov zostra a přimáčkl Bystřici k jejich šestnáctce, odměnou jim byl vedoucí gól v 52.minutě, když se sám proti golmanovi ocitl Bršlica, jeho střelu Juřík ještě vyrazil, na Ondrášovu dorážku však již stačit nemohl.Definitivní rozuzlení přišlo v 77.minutě, Žáček dlouhým pasem našel Bršlicu, jehož ve vápně nedovoleně zastavil Juráň a z nařízené penalty Dvořáček přesnou střelou zvýšil na 3:1. Hosté za tuto situaci zaplatili hned dvakrát, Juráň se při tomto totiž zranil a prakticky okamžitě ze hřiště odjel na úrazovku se zlomeným zubem. A aby toho nebylo málo, v této chvíli měla Bystřice pod Hostýnem již vystřídány všechny tři náhradníky, které měla k dispozici, takže zbytek zápasu musela odehrát jen s desíti hráči. Baťov tuto přesilovku dokázal využít až v samém závěru, kdy svým druhým gólem v zápase Krajča uzavřel brankový účet a stanovil tak konečný výsledek zápasu na 4:1", hodnotí druhé dějství činovník SK Baťov Ladislav Bršlica.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
web Baťova: Zápas dlouho hledal potřebné tempo, hosté se nikam nehnali a trpělivě čekali s čím přijdou domácí, dobrým dostupováním jim rozbíjeli veškeré pokusy o kombinaci a přičteme-li k tomu velký počet nepřesností na straně baťovských, příliš fotbalové krásy během první půlhodiny k vidění nebylo. Do druhé půle se domácí zlepšili a po zásluze berou tři body.

FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice pod Hostýnem:



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - M. Bína [-] (46. M. Zapletal [-] ) , A. Bršlica [-] (82. M. Vitásek [-] ) , J. Sotolář [-] , V. Zapletal [-] , O. Žáček [-] (72. J. Novák [-] ) , J. Dvořáček [-] , J. Kašík [-] , A. Skyba [-] , P. Krajča [-] , Z. Ondráš [-] (87. J. Štefka [-] )

FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - J. Juráň [-] , S. Zámorský [-] , J. Burda [-] (45. M. Ulrych [-] ) , T. Navrátil [-] (54. Š. Bartoň [-] ) , M. Kubík [-] , M. Kušík [-] , D. Ondroušek [-] , P. Železný [-] , L. Juhas [-] , O. Augustin [-] (71. P. Křížek [-] )

Hráči zápasu: P. Krajča , J. Dvořáček - M. Kubík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - VYCHODIL Michal, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 13:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 16:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 12:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 22:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 23:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 22:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 15:55
Petr Koseček

Expert: Jan Kolínek
Tip experta: výhra domácích

Baťov se vrátí na vítěznou vlnu

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 19:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 16:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 06:20

Tip: výhra domácích