Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Bruntál | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Benešov přišel v závěru o vítězství


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující hráči Horního Benešova přijeli do Jindřichova potvrdit své postavení téměř na čele tabulky a chtěli urvat body i na horké půdě Jindřichova. Od začátku utkání byli hostující hráči lepším týmem a to také vyjádřili gólově. Ve 23 minutě se prosadil Krupa po pěkné akci. Benešov nadále si vytvářel šance,ale i ty vyložené zahazoval. Ve 2.poločase v 62 minutě byl hostující hráč faulován v pokutovém území a nařízenou penaltu proměnil Podaný 0:2. Domácí hráči jakoby se probrali a od 70 minuty se tlačili před branku hostí. V 80 minutě se jim podařilo prosadit a snížili Čanaklisem na 1:2. V 82 minutě vystřelil ze 25 metrů Sklenařík hostující obránce změnil směr míče a bylo vyrovnáno 2:2. Benešov se nechtěl smířit s remízou,ale do konce utkání již se neprosadil.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Jiří Boháček,vedoucí: Hosté byli lepším týmem. My jsme v závěru zabrali a podařilo se nám srovnat.

TJ Horní Benešov
Robert Kaluža,trenér: "Nepochopitelně ztracené body. Jdeme několikrát v samostatně na brankáře a nedáme. Dokonce je nám neuznán původně uznaný gól,čemuž se divili i domácí diváci. Po té přišel trest dva slepené góly,které domácím prakticky darujeme. Je to pro nás ztráta zbytečná"



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
L. Spurný [-] - A. Macek [-] , V. Boháček [-] , J. Hanslík st. [-] , N. Vergos [-] - K. Čanaklis [-] , J. Adamec [-] , R. Starý [-] , S. Sobolčiak [-] (79. Š. Čepek [-] ) - K. Barvík [-] , J. Sklenařík [-]

TJ Horní Benešov
P. Ondrusz [-] - T. Adamec [-] , K. Michna [-] , R. Staňo [-] , J. Žižka [-] - D. Slíva [-] (68. P. Zahradník [-] ) , J. Lukačovič [-] , J. Podaný [-] , P. Krupa [-] - D. Kovalovský [-] (20. A. Michna [-] ) , M. Slíva [-]

Místo: Jindřichov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.