1:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Bruntál | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bratři Burianové střelecky řídili výhru Rudoltic


Branky


7. D. Luska - 14. J. Heglas , 16. K. Burian , 38. K. Burian , 69. J. Hažik , 75. M. Burian
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domcáí celek Starého Města nastoupil po dvou odložených utkáních teprve ke svému prvnímu jarnímu utkání a chtěl na domácí půdě vyhrát. Ovšem posílený celek hostí přijel s tím samým. Od začátku utkání se hrál pohledný fotbal a domácí tým udával v úvodu tempo a již v 7 minutě se prosadil Luska 1:0. Rudoltice se do utkání dostávali pomaleji,ale od 14 minuty kdy vyrovnal Heglas začali být nebezpečné a lepším týmem. O dvě minuty později po centru Šuláka a chybě domácí obrany se dokázal prosadit svým prvním gólem v utkání karel Burian. Rudoltic bylo najednou plné hřiště. Ve 38 minutě odcentroval z pravé strany Kretek a byl to opět Karel Burián,který hlavou zvýšil již na 1:3. Ve 47 minutě zahájili 2.poločas šancí Rudoltice,ale Kretek neproměnil. Po té začal konečně hrát i domácí tým a dostal se dvou obrovských šancí,ale v 60 minutě Popelaka ani v 64 minutě Luska nebyli v jasných šancích úspěšní. Přišel trest na druhé straně. V 69 minutě po pěkné akci a centru zprava přetažený míč dal pod sebe Šulák a pro hažíka již nebyl problém dát gól 1:4. V 75 minutě uzavřel po chybě domácí obrany marek Burian skóre na konečných 1:5. 



Ohlasy k zápasu


FSK Staré Město
Richard Parol,(kapitán): Nedařilo se nám přesto,že jsme začali dobře. Hosté nás rychle potrestali za naše chyby a po té již jsme prakticky tahali za kratší konec. Zaslouženě vyhráli. my se musíme připravit na další utkání a podat lepší výkon.

TJ Slezské Rudoltice
Martin Balicki,(trenér): "Jeli jsme si pro vítězství, i když jsme věděli,že hrajeme proti celku z popředí tabulky. věděl jsem,že naše útočná síla bude domácím dělat problémy,ale také jsem upozornil své hráče na rychlé domácí útočníky. Bohužel se to naplnilo a po chybě v obraně jsme brzy inkasovali. Naštěstí se nám podařilo během 10 minut utkání otočit a ještě přidat třetí gól. druhý poločas začal tlakem domácích,ale rychlými brejky jsme dali další dva góly a domácí rezignovali. Mohli jsme dát šancí našim mladým hráčům".



Sestavy


FSK Staré Město
R. Rafaj [-] - S. Kolín [-] (53. M. Kutlák [-] ) , R. Parol [-] , R. Ševčík [-] , J. Bršťák [-] - M. Popelka [-] (79. M. Kouřil [-] ) , R. Kocvelda [-] , R. Šanda [-] , P. Tomčala [-] (46. O. Kramár [-] ) - V. Čulík [-] , D. Luska [-]

TJ Slezské Rudoltice
M. Škerko [-] - P. Bartoníček [-] (85. J. Vendolský [-] ) , J. Blažek [-] , M. Nitsch [-] , J. Hažik [-] - P. Šulák [-] , M. Burian [-] (80. D. Červenka [-] ) , J. Heglas [-] , D. Kretek [-] - K. Burian [-] , H. Zipser [-] (83. F. Sopoci [-] )

ŽK: 86. V. Čulík - 28. K. Burian , 33. M. Burian .
Místo: Staré Město.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.