3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim navázala na výhru z prvního kola a porazila Hřebeč


Branky


17

Velim - Loňskou sezónu se domácí fotbalisté zachránili skoro na poslední chvíli, nyní přivítali ve druhém kole Hřebeč a navázali na tři body z minulého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V hlavní roli domácí Jícha

Velim nastoupila do utkání s taktikou nikam se nehnat a ve velkém vedru pošetřit síly a hrát spíše zezadu. Hřebeč držela balon a snažila se křížnými paasy přenášet hru, ale před dobře bránící obranu se nedostávala do šancí. Hra se postupem času začínala vyrovnávat. Velimští se začali dostávat i do šancí, ale ty končily vedle nebo na připraveném Zajíčkovi.

 

Ve 25. minutě poslal přesný pas za obranu hostí Petrů a nabíhající Jícha přehodil parádně brankáře - 1:0. Domácí byli po vstřeleném gólu aktivnější, autor prvního gólu zamířil po sólu vedle Hruška posléze trefil z velké dálky břevno. Naopak Hřebeč hrozila hlavně po standardních situacích, které byly zahrávany velmi odbře, ale bez úspěchu v podobě vstřelené branky.

 

Ve druhé minutě nastavení připravil Jícha míč pro Hrušku a ten napřáhl a trefil se nádherně pod břevno - 2:0.

Hosté se dostali na rozdíl jediné branky, ale udeřil znovu Jícha

Po změně stran Velim začala aktivně a hned po minutě hry poslal Petrů do sóla Kukala, ale ten zamířil nad bránu. Kukal mohl napravit reputaci i později, ale taktéž nedal. Hrálo se ve vysokém tempu a zápas bolel oba týmy, jelikož bylo hřiště plných osobních soubojů. Hřebči se povedlo v 81. minutě snížit po standardní situaci a Svítil dotlačil míč do sítě a vykřesal hostím naději - 2:1.

 

Velim měla ale na hřišti Jíchu, který dal domácím klid v podobě třetí branky, když se nejlépe zorientoval ve vápně po chybě hostí a ukldiil míč mezi tři tyče - 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Před soupeřem jsme měli respekt, protože já osobně si myslím, že bude hrát do pátého místa. Jsem rád, že kluci k zápasu přistoupili zodpovědně a získali jsme tři body. Hráli jsme trpělivě, díky čemuž jsme si vytvářeli šance. Nakonec se nám alespoň tři podařilo proměnit. Hřebeč nehrála špatně, ale nedostávala se díky naší dobré obraně moc do koncovky. Začátek sezony je z našeho pohledu vydařený, za což jsem rád, protože v úvodu máme samé silné soupeře."

SK Hřebeč
Miroslav Novák: "Dokud nebudeme hrát zodpovědně a koncentrovaně, tak body dělat nebudeme. Říkáme si, že největší nebezpečí hrozí od Jíchy a on nás porazí sám. S takovým přístupem neuděláme body s nikým."



Sestavy


FC Velim
M. Drápela [-] - O. Martikán [-] , J. Kukal [-] (88. J. Zajíc [-] ) , M. Jansta [-] (70. M. Kasal [-] ) , J. Petrů [-] , D. Hruška [-] , D. Záhora [-] (84. J. Bečvařík [-] ) , J. Jícha [-] , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] , L. Hartig [-]

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - N. Obradovič [-] (78. M. Svítil [-] ) , F. Sedláček [-] (55. M. Stříbrský [-] ) , J. Faktor [-] (83. E. Urban [-] ) , J. Pinkas [-] , M. Čmejla [-] , J. Brodský [-] , M. Servus [-] (65. J. Janík [-] ) , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , M. Dolejš [-]

ŽK: 90. M. Kedršt - 39. F. Sedláček , 45. J. Pinkas , 90. M. Čmejla .
Hráči zápasu: J. Jícha .
Počet diváků: 268. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BUDIL Daniel, NERAD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra hostů

Tady to bude vyrovnané, ale hosté poté, co doma s Vlašimí zazdili spoustu šancí, budou chtít prohru odčinit. Výhra hostí, ale možná to bude až po penaltách.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů