2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim dokázala porazit Klíčany


Branky


16

Velim - Do utkání s Klíčany šli domácí bez tří hráčů základní sestavy a svou bojovností připravili Klíčanům první letošní porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marná snaha Klíčan

Velim nastoupila do utkání s taktikou dbát hlavně na defenzivu. Hrálo se vyrovnaně, i když Klíčany více držely míč. Více nebezpečnější byli ale domácí. Ve 21. minutě se navíc Velim dostala i do vedení, když z dobrého napadání získali domácí balon, Záhora předložil Jíchovi a ten měl poté svou úlohu již jednoduchou - 1:0. Vedení mohl z přímého kopu zvýraznit Hruška, ale svou střelou orazítkoval tyč. Vyrovnat mohl Kraus, ale osamocen z hranice penalty branku přestřelil. 

Velim ubojovala výhru

Druhý poločas začal prakticky rohovým kopem ve 47. minutě a Petrů zvýšil, i když se hosté dožadovali odpískání útočného faulu na brankáře, marně - 2:0. Klíčanští byli aktivní, ale nedařilo se jim vytvořit si gólovou šanci. Naopak šance měli domácí, ale střely mířily mimo, nebo do brankáře Fialy. V 61. minutě snížil po centru Jurčíka Jeslínek - 2:1. Hrálo se poté snad jen na jednu bránu, ale obrana Velimi s vypětím všech sil výsledek uhájila a hosté tak poprvé v sezóně prohráli. V největší šanci na vyrovnání se ocitl Slánský, který šel ze strany sám na brankáře po pěkné přihrávce Krause, ale gól nedal. Na straně domácích trefil Jícha ještě tyč.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Měli jsme víc šancí, z tohoto pohledu je naše vítězství zasloužené. Také jsme víc bojovali. Musím ale říct, že Klíčany mají velmi dobrý tým. Měli jsme před ním respekt. Soupeř do nás bušil a my bránili od půlky. Z jednoho brejku se nám povedlo skórovat a poté jsme Hruškou z přímého kopu nastřelili tyč. Klíčany si nevytvořily jedinou šanci. Na začátku druhé půle nás podržel Drápela, který chytil jasnou šanci. Poté jsme přidali po rohu druhý gól a následně Jícha trefil tyč. Soupeř snížil hlavou. Ke konci jsme se bránili, bylo znát, že nehrál například Hartig, ale vedení jsme ubránili. Musím pochválit kluky, co pravidelně nehrají. Svůj úkol zvládli velmi dobře.

TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "První poločas to nebyla vůbec naše hra a na velké šance to bylo dva jedna pro domácí a na skóre jedna nula. Druhý poločas jsme konečně začali hrát naši hru a zasloužili si minimálně vyrovnat, ale podařilo se nám jen snížit na jednogólový rozdíl, víc nám rozhodčí ani nedovolil. A tak jak jsem chválil diváky v Komárově, tady to byl úplný opak. Kdyby rozhodčí pískal normálně, zápas by vypadal asi jinak, ale nutno říct, že jsme si to prohráli první poločas, kde jsme nehráli náš fotbal."



Sestavy


FC Velim
M. Drápela [-] - J. Bečvařík [-] , J. Kukal [-] , D. Hruška [-] , J. Petrů [-] , J. Jícha [-] , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] , O. Martikán [-] , D. Záhora [-] (74. M. Kasal [-] )

TJ Klíčany
J. Fiala [-] - Š. Vošta [-] (46. D. Minha [-] ) , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-] (85. T. Petříček [-] ) , T. Jurčík [-] - P. Slánský [-] , D. Pozníček [-] , T. Buldra [-] (76. T. Krimlák [-] ) , A. Kraus [-] - J. Kalaš [-] , J. Jeslínek [-] -

ŽK: 73. J. Jícha , 84. P. Víšek - 39. T. Jurčík , 48. J. Kalaš , 72. M. Bureš , 80. P. Slánský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nehasil Karel - NĚMEČEK Josef, MANSOUR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Ondřej Pilař
Tip experta: výhra hostů

Vzájemná bilance napovídá, že hosté znovu uspějí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů