2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 10:15

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřebeč o svém vítězství nad Nespeky rozhodla do poločasu


Branky


14

Hřebeč - Nespeky v Hřebči srazily vlastní chyby, po kterých padaly góly a také větší klid v zakončení. Domácí ty své šance proměnili alespoň ve dvou případech a to stačilo na tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stínem bylo zranění Obradoviče

Vývoj zápasu ovlivnila rychlá branka domácích. Hosté házeli aut, ale k míči se jako první dostali Hřebečští, následoval centr do vápna, ve kterém si ve 4. minutě poradil s obránci Obradovič a střelou k pravé tyči poslal svůj tým do vedení - 1:0. Ve 21. minutě se střelec úvodní branky dostával do zakončení znovu, ale v hlavičkovém souboji se zranil a s tržnou ránou byl odvezen do nemocnice. Přejeme brzký návrat na hřiště.

 

Hosté se snažili vyrovnat, ale z velkého množství standardních situacích nevytěžili nic. Poté zakončoval nad branku Iheanacho a v dalším zakončení střelu Kučaby zablokovala obrana. Ve 39. pak udělali hosté chybu ve středu hřiště, následovalo přenesení míče na pravou stranu, tam měl spoustu prostoru Novák, navedl si míč směrem k vápnu a střelou na bližší tyč přidal druhý gól domácích - 2:0

Hřebeč výhru udržela

Domácí hráči se dostali asi třikrát k nebezpečnému zakončení, ale všechny pokusy zlikvidoval brankář Drážek. Šance hostí, kteří chtěli s výsledkem něco udělat, přicházely výhradně z přímým kopů, kterých měli hosté ještě snad více než v poločase prvním. Většina z nich končila však na zdi, nebo mimo bránu. Nejnebezpečněji se jevila střela hostujícího Varkočka z úctivých třiceti metrů, ale Zajíček vytáhl parádní zákrok a střelu vyrazil na roh. V 92. minutě předvedl dva skvělé zákroky hostující Drážek. O minutu později pak mohli hosté snížit po faulu na Kučabu. Klauz však z penalty branku netrefil.



Ohlasy k zápasu


SK Hřebeč
Miroslav Novák: "Od úvodu jsme hráli přesně to, co jsme si řekli. Středová řada Nespek nám ale dělala problémy celý zápas. Mrzí mě nedotažení brejkových situacích, to by se zápas odehrál ve větším klidu. Kaňkou zápasu bylo zranění Obradoviče, které se mu stalo v situaci, které po něm chceme. Tři body ale zůstaly doma, takže spokojenost."

TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Myslím si, že jsme neodehráli špatný fotbal, po většinu zápasu jsme soupeře přehrávali, vytvořili jsme si i několik šancí, ale nedáváme góly. Především ve druhé půli jsme soupeře zmáčkli, ale i ty nejvyloženější šance neproměníme. Některé situace ve finální fázi řešíme hodně špatně. Měli jsme nejméně čtyři tresňáky z ideální vzdálenosti, krásně okolo vápna, ale nedáme nic. Bohužel hned ve třetí minutě uděláme obrovskou chybu a dostaneme z toho hloupý gól. V podstatě i ten druhý gól padl po naší hrubé chybě. Když budeme dělat takovéto individuální chyby, tak to bude problém. Velmi citelně nám scházel Burian, jednak nám chyběla organizace hry, a současně bychom hráli v jiném rozestavění a byli bychom směrem dopředu ještě nebezpečnější. Je to škoda, hráli jsme určitě lepší fotbal než minulý týden doma s Kosoří, ale nemáme z toho nic. Je tedy otázka, zdali je lepší hrát špatně a mít body, anebo relativně hezky a nemít nic."



Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Baranec [-] , N. Obradovič [-] (27. F. Sedláček [-] ) , M. Stříbrský [-] , J. Faktor [-] (76. D. Červený [-] ) , M. Čmejla [-] , J. Brodský [-] (73. O. Stříbrský [-] ) , M. Servus [-] (88. E. Urban [-] ) , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , M. Dolejš [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , M. Kučaba [-] , A. Konopisky [-] (46. L. Maršoun [-] ) , M. Večera [-] (28. S. Peterka [-] ) , F. Iheanacho [-] , M. Klauz [-] , A. Varkoček [-] , J. Kukač [-] , L. Braný [-] , D. Pešta [-]

ŽK: 35. M. Čmejla , 48. R. Macháč , 53. M. Stříbrský , 76. M. Novák - 41. S. Peterka .
Počet diváků: 284. Rozhodčí: Vyhnal Karel - STRÁNSKÝ Martin, HANÁK Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Jakub Hromádka
Tip experta: výhra domácích

Zvítězí domácí. Pod taktovkou pana Dolejše potvrdí vzrůstající formu. Dolejše mladšího by museli zamknout, aby opět neskóroval.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích