Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlašim si poradila s Lysou nad Labem


Branky


15

Vlašim - Hosté z Lysé nad Labem i domácí hráči minulé kolo prohráli, a tak pochopitelně bodovat chtěly oba týmy. Výhru nakonec připsala domácí Vlašim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích o gól

V úvodní části zápasu zahrávali hosté roh a domácí vzápětí z protiútoku ve 4. minutě nastřelili tyč. A o dvě minuty později brankář Novák likvidoval nebezpečnou střelu po zemi z deseti metrů. V 15. minutě mířila hlavička hostujícího Ježka do náruče domácího brankáře. Na konci 20. minuty přímý kop Jandy prodloužil hlavou Kubín, ale míč se jen odrazil od tyče. Vzápětí D. Novák poslal míč do domácí branky, ale pro údajný ofsajd branka neplatila.

 

Ve 24. minutě přišla rychlá kombinace po ose Urban - Ježek a prvně jmenovaný zakončoval těsně vedle. Po půl hodině následoval dobrý zákrok hostujícího brankáře po střele k tyči a za dvě minuty zlikvidoval také přímý kop ze třiceti metrů. Ve 32. minutě nejprve vyrazil Novák přímý kop na břevno a odražený míč poslal do sítě hlavou dobíhající Přitasil - 1:0. Ve 44. minutě po rychlém útoku domácích skončil míč v hostující síti, ale branka nebyla uznána po faulu na brankáře. V poslední minutě zakončoval Ježek z vyložené pozice hlavou pouze těsně mimo.

 

Domácí si výhru pohlídali

V úvodu druhé půle domácí nevyužili roh a ani šanci v další minutě. V 57. minutě minul hostující Vránek centr a po nedůrazu v malém vápně Vlasák podstřelil brankáře a dotlačil balón do branky - 2:0. Ještě v té samé minutě vhodil Kubín autové vhazování na Jandu, ten obloučkem našel nabíhajícího hankeho, který obstřelil vybíhajícího brankáře Šandu - 2:1. O pět minut později zakončoval jeden z domácích hráčů nad branku.

 

V 71. minutě po centru z přímého kopu od lajny a zmatku před domácí brankou vyhlavičkoval obránce míč mířící do branky na brankové čáře. V 76. minutě Štětina prostřelil křížnou střelou vybíhajícího brankáře - 3:1. Chvíli poté střeílel slabě Hanke a domácí brankář neměl s tímto pokusem žádný problém. V 82. minutě sice Helmich rozvlnil síť domácí branky, ale jen vrchní po zakončení nad. V závěru ještě musel zakročit brankář Novák.

 



Ohlasy k zápasu



FK Slovan Lysá
Václav Šlingr, vedoucí mužstva: "Ani další utkání nám potřebný bodový efekt nepřineslo. K zápasu jsme nastoupili bez několika zraněných hráčů, nově nastoupil Ondra Janda, který se vrátil z Motorletu. Technicky hrajícímu domácímu mužstvu jsme byli zdatným soupeřem a sehráli s ním celkem vyrovnané utkání. I když měl soupeř míč častěji na svých kopačkách, díky naší pozorné obranné hře se do mnoha brankových příležitostí nedostával a jeho útoky končily před pokutovým územím. Utkání velmi dobře řídil rozhodčí Marek, který udělil tři žluté karty domácím a nám jednu žlutou kartu."



Počet diváků: 45. Rozhodčí: Marek Tomáš - STRÁNSKÝ Martin, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 9. 2019 08:30
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jakub Maryška
Tip experta: výhra domácích

Vlašim sice poslední tři kola prohrála, ale tuto sérii přeruší.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích