Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poděbrady rozhodly o své výhře nad Lysou nad Labem již v prvním poločase


Branky


18

Poděbrady - Poděbradská Bohemie si v rámci desátého kola Ondrášovka krajského přeboru odbyla premiéru na zrekonstruovaném hřišti stadionu na Jiskře a v okresním derby nakonec novou hrací plochu pokřtila vítězstvím s Lysou nad Labem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili během chvíle tři góly

První zajímavá příležitost pro změnu skóre byla ve 12. minutě po faulu Nováka na Křelinu. Bora však přímý kop z ideální pozice v blízkosti pokutového území nasměroval pouze vedle Rathouského brány. V závěru úvodní patnáctiminutovky ubránili domácí standardní situaci a podnikli rychlý protiútok. Hněvsa sklepl míč na Nepovíma, jeho střelu ale stihl ještě zablokovat Švorba a z dorážky minul Javorek. V 18. minutě už byli Poděbradští úspěšní. Odvrácený centr Hněvsy vrátil do vápna Kubánek a Křelina z otočky překonal hostujícího brankáře - 1:0. Poté zahrozila i Lysá, ale hlavička Ježka nebyla úspěšná.

 

Ve 26. minutě udeřili podruhé domácí, Herčíkův přetažený centr sklepl Nepovím Javorkovi a ten nedal Rathouskému žádnou šanci - 2:0. Vzápětí mohlo být s hosty po chybě Brabce ještě hlře, ale Křelina jen těsně minul. Po půl hodině připravil střelec první branky akrobatickým způsobem šanci pro Nepovíma, ten však zamířil jen nad branku. O pět minut později se po rychlé kombinaci středem hřiště dostal k míči do samostatného úniku Křelina po přihrávce Javorka a nadvakrát překonal brankáře hostí - 3:0. V závěru vyslal Brabec přesnou přihrávkou na zteč Veselého, ten se zbavil dotírajícího Hrušky a jeho střelu na tyč srazil svou nohou Herčík.

Neproměněné šance i penalta

Nebezpečně zahájil druhý poločas svou střelou Herčík po přiťuknutí Křeliny, Brabec však zasáhl míč rukou a pískala se penalta. Tu si vzal na svá bedra Křelina, který tak útočil na hattrick. Rathouský mu penaltu ovšem chytil. V 57. minutě vysunul Urban do útoku Brabce, který svou střelou orazítkoval tyč poděbradské branky. Dvacet minut před závěrečným hvizdem byl u míče dříve domácí Novák před brankářem Rathouským, ale míč skončil jen mimo tři tyče po vzájemném a velmi tvrdém souboji. V 73. byl blízko snížení Ježek, ale hlavou těsně minul bránu Václavíka. Na druhé straně zasahoval Rathouský po zakončení Javorka. O deset minut později zvonila již potřetí tyč brány domácích, tentokrát po pokusu Sosnovského, hrajícího trenéra hostí. V závěru neskončilo gólem ani zakončení Kubína ze strany hostů.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Ladislav Bobek, trenér: "Soupeř byl slabší. My jsme nehráli dobře, dostali jsme se do jejich tempa a hrál se takový uspávací fotbal. Sice jsme dali tři góly, ale měli jsme jich dát víc. Výkon některých hráčů se mi nelíbil. Umíme zahrát mnohem líp a měli jsme být produktivnější."

FK Slovan Lysá
Václav Sosnovský, trenér: "Nezvládli jsme první poločas, naivní hrou a bráněním domácích hráčů v našem pokutovém území. Nabídli jsme jim na zlatém podnose první dvě branky. V průběhu zápasu byli domácí lepší a vyhráli zcela zaslouženě. My jsme nastřelili tři tyče a tutovku nedal v závěru ani Kubín. Musíme zvednout hlavu a dál bojovat. Bohužel máme hodně zraněných a v optimální sestavě jsme ještě od začátku sezony nehráli."



Počet diváků: 160. Rozhodčí: Drábek Tomáš - BOČEK Michal, ORÁLEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 10. 2019 14:17
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 23:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 05:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:59

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích