Hejcman podržel Komárov a ten bral z Poříčí dva body


Branky


16

Poříčí - Na velmi těžkém terénu viděli diváci útočný fotbal, který nakonec rozhodoval penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól na obou stranách

Domácí jak je již zvykem, dobře kombinovali, ale šance si v úvodu nevytvářeli. Hosté težili z rychlých přechodů po zisku míče. V 15. minutě navíc hosté vstřelili úvodní gól zápasu. Vaníček odebral míč Trpišovskému, poslal míč na Mojdla a pokračoval směrem dopředu. Balon se poté dostal k Srpovi, který utekl obraně, ale vychytal ho brankář Soukup. Míč se odrazil k Burešovi, ale ten nadvakrát míč do brány také nedostal. Závar pokračoval a balón se odrazil na vápno, kde ho napálil Vaníček a propálil vše - 0:1.

 

Hrál se ofenzivní fotbal s hezkými akcemi, šance přicházeli i po standardních situacích. V největší šanci se zaskvěl brankář hostí Hejcman, který zasáhl po zakončení Vacka výborně u tyčky. Svou šanci neproměnil ani Trpišovský. Na straně hostí své šance neproměnili Bežó ani Srp. V závěru poločasu přišla chyby hostí a po špatné nahrávce šlo Poříčí do rychlého brejku, který ještě ještě hosté zastavili. Následovalo autové vhazování, nekoncentrovanost dvou mladých hráčů Komárova na pravé straně. Nechali volného jednoho z domácích hráčů, který vběhl do vápna a nahrál Trpišovskému, ten se uvolnil a krásně srovnal stav zápasu - 1:1

Skvělý Hejcman

Zápas byl kvalitní i po změně stran, oba týmy chtěly vyhrát a šance přicházely a rozhodnout mohla obě mužstva. Skvěle chytali ale brankáři. Více šancí měli přesto domácí, ale Hejcman chytal opravdu skvěle. Postupně si na měm vylámali zuby Trpišovský, Vacek, Rejhon a i v závěru Baštýř.

Bod navíc patřil hostím

V penaltovm rozstřelu chytil Soukup pokus Baštaře, za domácí nedal Jíša. Rozhodla pátá sérii, ve které P. Pohorský trefil tyč a Pužík rozhodl o bodu navíc pro hosty.



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Byl to jednoznačně nejtěžší protivník, který se nám postavil. Věděli o sobě, to nám dělalo problémy. Kluci si ale hrábli, dřeli a máme aspoň bod. Na těžkém terénu to bylo těžké pro všechny hráče."

FK Komárov
Jakub Vaníček: "Hrál se velmi kvalitní zápas za těžkých podmínek. Poříčí je silný soupeř, ale my jsme po delší době předvedli také velmi dobrý a soustředěný výkon až na jedno zaváhání, ze kterého jsme dostali gól. Dva body jsou pro nás dobré a myslím, že remíza byla zasloužená. Zaskvěli se obra brankáři. Bohužel skončila naše 100% bilance na venkovních hřištích, i přesto, že jsme hráli fakt dobře."



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Mansour Jakub - KVASNIČKA Václav, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 10. 2019 09:11
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: remíza

Komárov jede na vítězné vlně, čekám vyrovnaný zápas, kde oba týmy potvrdí svou kvalitu. Brankář Soukup vychytá penalty za dva body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza