Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

5.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skomelno bere bonusový bod


Branky


5

O víkendu se střetly dva týmy ze spodní části tabulky. Oba potřebují sbírat body, a tak se dalo očekávat vyrovnané, bojovné utkání.

 

Na zápase fotil Jan Kastner. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Na hrádeckém hřišti domácí přivítali soupeře ze severu rokycanského okresu. Oba týmy na tom byly před zápasem bodově na stejno, tomu odpovídal i začátek zápasu, který byl velmi vyrovnaný. Hosté se od začátku snažili dostávat za obranu kombinací a průnikovými přihrávkami, avšak jejich snahu často zastavil zdvižený praporek pomezního. Domácí naopak využívali svou fyzičku a nakopávaných balónů. Jako první se ale ozvali hosté. Ve 25. minutě našel Rückauf svou nahrávkou dobře naběhnutého Nováka, který se před domácím brankářem Vaníčkem nemýlil - 0:1. Domácí hrozili zejména z rychlosti a bojovnosti. Po jednom z nákopů se k míči ve 38. minutě dostal domácí kapitán Pérez, který levačkou poslal míč do vzdálenější šibenice. Hrádečtí ještě přidali na tlaku, ale do přestávky se jim další branku vstřelit nepodařilo. 

Domácí otočili skóre, ale vedli pouze jedinou minutu

Ve druhém poločase se pokračovalo ve vyrovnané hře. Domácí si díky důrazu v útoku vytvořili několik slibných šancí, naopak vzadu často chybovali. Po jedné z chyb byl za faul na Bělohlávka nařízen pokutový kop, ke kterému se postavil Hašek. Ten však nabídku odmítl a skóre tak bylo stále vyrovnané. Hosté se však dočkali. Bělohlávek v úniku na dvakrát překonal domácího brankáře a poslal tak Skomelno znovu do jednobrankového vedení. To však dlouho nevydrželo. Staněk udělal při rozehrávce v obraně chybu, které domácí využili a konkrétně Macháček srovnával na 2:2. Deset minut před koncem zahrávali domácí rohový kop, který prolétl na nehlídaného Péreze a ten poslal domácí poprvé v utkání do vedení. Vedení opět nevydželo dlouho, když se hned po minutě dostal po přihrávce od Rückaufa za obranu střídající Tománek, který na bližsí tyč srovnával na konečných 3:3. 

Hašek tentokrát proměnil a Turek vychytal druhý bod

Penalty vyzněly lépe pro hosty, jejichž exekutoři se ani jednou nezmýlili, včetně znovu kopajícího Haška. Ke čtyřem proměněným penaltám přidal hostující Turek dva chycené pokusy domácích a Skomelno si tak z Hrádku odvezlo bonusový druhý bod.



Ohlasy k zápasu



Sokol Skomelno
Michal Rückauf, obránce hostů: Chtěl bych tým pochválit za to, že se po celý zápas snažil nikam nehnat a trpělivě vyčkávat na příležitosti, které jsme následně proměnili. Snažili jsme se hru tolik neotvírat, ale i přesto jsme třikrát inkasovali, což je škoda. Doufám, že body budeme získávat pravidelněji a třeba překvapíme už příští kolo doma s Holoubkovem.



Sestavy


TJ Hrádek
J. Vaníček [-] - L. Balvín [-] , M. Macháček [-] , M. Krčmář [-] (85. M. Menšík [-] ) , P. Kreidl [-] , A. Pérez [-] , P. Švarcbach [-] , P. Řepka [-] , L. Sobotka [-] (46. J. Monhart [-] ) , M. Král [-] , L. Trnka [-] (46. A. Lučka [-] )

Sokol Skomelno
J. Turek [-] - J. Holeček [-] , V. Novák [-] , M. Bělohlávek [-] , M. Jaroš [-] , V. Hašek [-] , M. Rückauf [-] , Z. Maier [-] (68. L. Tománek [-] ) , P. Staněk [-] , T. Bauš [-] , J. Med [-]

ŽK: 70. J. Vaníček - 85. M. Bělohlávek .
Hráči zápasu: A. Pérez - M. Rückauf .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LISÝ Jiří - KASTNER Jan (N), PRACHÁR Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích