0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 15:30

9.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov vyhrál ve Skomelně nejtěsnějším možným rozdílem


Branky


6

Do Skomelna zavítali hráči Mirošova, kteří před utkáním hájili třetí příčku Okresního přeboru. Domácí jsou ale doma silní a tak moc branek nepadlo. Trefil se pouze Špetka, který hostům zařídil tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselý podržel domácí

Úvod utkání opatrný. Rozehrávku domácích soupeř vysoko napadal a nedařilo se jim dostat se na jejich polovinu. Nejvíce nebezpeční byli domácí po rychlých výkopech Veselého, se kterými si domácí hroťáci častokrát dobře popasovali. Jeden z nich Novák sklepnul zády Bělohlávkovi, jeho střela ale golmana nepřekonala. Hosté byli silní po fyzické stránce a hrozili centry do hlavičkových soubojů. Ty skomelská obrana nezvládala a po jednom z nich, který prohrál Med, se dostal k odraženému balonu mirošovský Čejka. Veselý naštěstí pro domácí dokázal na dvakrát útočníka zneškodnit a udržel tak remízový stav. Hra se poté odehrávala u půlící čáry a ani jednomu celku se příliš nedařilo dostávat se na dostřel. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0. 

Domácí byly od přestávky více na míči a tlačili se k soupeřovo brance. Vytěžili z toho několik rohových kopů, ze kterých však nebezpečí nevzniklo. Od pravé lajny zahrával Mirošov v 60. minutě standartní situaci, po které přišel souboj Špetky a Solara. Po nepříjemném zákroku těchto hráčů následně padl gól do domácí branky, který byl rozhodčím uznán i když domácí reklamovali faul. Pro Skomelno ale zbývalo ještě dost času. Ke střelám se dostal Hašek, který mířil vedle, poté Rűckauf, který se sice přiblížil brance více, ale stále ne mezi tři tyče. Pěknou příležitost měl také Bělohlávek, z voleje ale trefil pouze vyběhnutého brankáře Skalu. S přibývajícím čase otevírali domácí více obranu a vkládali více úsilí do útoku. Domácí ale často ztráceli míče, kterých využíval Mirošov. Ti se ale nedokázali prosadit, a to i díky Veselému. Na konec zápasu domácí na hrot vysunuli Meda a posléze i Staňka. Ale žádný úspěch to nevyřešilo. Konec zápasu byl tak 0:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Skomelno
Michal Rückauf, hráč domácích: Tento zápas byl velice vyrovnaný a dle mého názoru bychom si alespoň jeden bod zasloužili, nicméně bychom na domácí půdě měli předvádět především v útočné fázi lepší výkony. Výborný zápas odehrál brankář Veselý.




Sestavy


Sokol Skomelno
D. Veselý [-] - J. Holeček [-] , M. Bělohlávek [-] , M. Jaroš [-] , P. Dibus [-] (56. F. Solar [-] ) , V. Hašek [-] , M. Rückauf [-] , P. Staněk [-] , J. Med [-] , L. Tománek [-] (80. P. Kotva [-] ) , V. Novák [-]

FC Mirošov
P. Skala [-] - K. Balvín [-] (70. L. Šimek [-] ) , J. Shorný [-] , M. Bernard [-] , J. Križánek [-] , P. Čejka [-] (81. J. Šmatlák [-] ) , L. David [-] , Z. Špetka [-] , P. Bezděk [-] , V. Šmatlák [-] , M. Živný [-] (46. A. Pjosa [-] )

ŽK: 62. P. Staněk - 51. L. David .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KODÝTEK Václav - PRACHÁR Filip (N), SÝKORA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 15:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 19:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 15:14

Tip: výhra hostů