Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Déšť emoce nezchladil a Trubín si došel pro jasnou výhru


Branky


6

Tradičně vypjatý duel ani tentokrát nezklamal, když vytrvalý déšť nezchladil emoce. Oba týmy předváděly kvalitní fotbal, Trubín lepším celkem, neboť Chyňava citelně postrádala své kanonýry Hebedu a Kasla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rajtr se prosadil už v první minutě

Trubínu, který chtěl viditelně odčinit debakl z N. Jáchymova pomohla úvodní minuta. V křídelním prostoru unikl Rajtr a přízemní střela přes celou branku zapadla u zadní tyče 1:0. Ve 4. minutě putoval míč po ose Kalina, R. Klička a Rajtr z 5 metrů přehlavičkoval branku. Domácí byli více na míči a proto překvapila 16. minuta, kdy nádherný centr Čeřovského v pádu téměř hlavou u země poslal „rybičkou“ do sítě Buncík 1:1. Poté Lorenc „padajícím listím“ prověřil brankáře Hejcmana. Ve 20. minutě jedovatá střela agilního Buncíka nezaskočila Hejcmana. V následující minutě přesný centr Brodana našel R. Kličku 14 metrů od branky a ten krásně uklidil hlavičkou k tyči 2:1. Poté na poslední chvíli čistým skluzem Vejvoda zabránil jisté brance z kopaček Vokáče. Ve 25. minutě se mistrně uvolnil R. Klička do prázdné branky 3:1. Chyňava dost ožila, neměla vlastně již co ztratit, jen získat. Ve 41. minutě po centru D. Steinera zblízka skvěle vychytal Hejcman Husáka a vzápětí z ještě nadějnější pozice i Lorence. V další minutě Buncík vyprodukoval pěknou střelu a ještě lepší zákrok vytáhl Hejcman. V závěru poločasu s chutí hrající Brodan obešel zadáka a v pokutovém území mířil mimo. Po chvíli opět provětral obranu a z šestnáctky orazítkoval břevno.

D. Steiner na pokyn AR 2 dostal červenou kartu

Po obrátce si v 55. minutě vybral slabší chvilku brankář Řehoř, dlouhý střílený centr neudržel v rukavicích a Rajtr snadno doklepl 4:1. V 57. minutě souboj R. Kličky a D. Steinera ocenil hlavní rozhodčí rovnoměrně žlutými kartami. Na pokyn AR 2 se u chyňavského hráče změnila na barvu červenou, pro udeření soupeře v přerušené hře. Od tohoto incidentu se ještě více na hřišti přiostřilo. V 65. minutě Buncík zatočil míč na břevno a Vaněk zakončil do připraveného brankáře. V lijáku již přece jen hráči mysleli na odchod do suchých šaten. V 89. minutě nevyšla ofsajdová past a unikl Rajtr a nezištně připravil pro Graciase, který v poklidu pečetil stav 5:1.

 

U Trubína byli nejlepšími hráči R. Klička, Blaha, Křesťan, Hejcman, Rajtr. U Chyňavy nejlepší Buncík a Vejvoda.

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.



Sestavy


TJ FC Freyburg Trubín
D. Hejcman [-] - M. Novák [-] , J. Kalina [-] , R. Křesťan [-] , M. Blaha [-] - V. Vlček [-] , O. Petráš [-] (75. M. Porsch [-] ) , R. Klička [-] , D. Rajtr [-] - D. Vokáč [-] (77. J. Gracias [-] ) , P. Brodan [-]

SK Chyňava
K. Řehoř [-] - J. Buncík [-] , A. Vejvoda [-] , J. Kříž [-] , P. Petrbok [-] - J. Čeřovský [-] , J. Lorenc [-] , V. Vaněk [-] - M. Husák [-] - D. Steiner [-] , L. Jelínek [-] (75. N. Žáček [-] )

ŽK: 57. R. Klička - 32. V. Vaněk , 60. P. Petrbok , 71. J. Buncík . ČK: 57. D. Steiner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KAREŠ Miroslav - VLACHOPULOS Patrik, VLACHOPULOS Achileas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Trubín vyhraje náročné utkání s Chyňavou.

Tip: výhra hostů