Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 14:30

10.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Beroun B v derby nasázel Cembritu pět branek za 12 minut


7

V berounském derby si Cembrit dovolil velký luxus, nepřivezl pět hráčů ze základu, a hlavně naivním výkonem v obraně si nechal nasázet do 18. minuty pět branek. Potom již jen dotahoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrůzostrašný začátek hostů

V 6. minutě centr za obranu zblízka doklepl nehlídaný Tlamsa 1:0. Hned z rozehrávky nebezpečné zakončení Posledního vyrazil brankář Ilko na roh. Na zadní tyč jej přesně přenesl Grajcar, kde nikdo nebyl u Miloše Nováka 2:0. V 10. minutě přišel opět dlouhý míč z obrany, naběhl si na něj Pošmurný, obešel brankáře a do prázdné branky 3:0. Hned ve 12. minutě centroval Poslední a v malém vápně volný Pošmurný pohodově na 4:0. Poté se uvolnil Paluska a hlavička Dřevěného ze 7 metrů skončila mimo. V 15. minutě vybídl Zednik do sóla L. Nápravníka, jenže ten z 11 metrů překopl branku. V 18. minutě vyškolil Poslední v křídelním prostoru dva protihráče a z 9 metrů bombou zařídil 5:0. Ve 28. minutě se zrodila pohledná kombinace po ose Paluska – D. Novotný a Z. Nápravník z 18 metrů po zemi k tyči překonal brankáře 5:1. Ve 35. minutě předvedl hezkou individuální akci stoper Vopěnka, zakončil nepatrně vedle. Ještě do přestávky zabránil Ilko ve skórování Pošmurnému a poradil si i s přímým kopem Posledního.

Hosté už jen dotahovali

Po obrátce Ilko vychytal z 8 metrů Pošmurného. V 55. minutě po pasu Z. Nápravníka unikl L. Nápravník, byl zkosen brankářem Ježdíkem a z penalty se nemýlil Malý 5:2. Hra Cembritu se viditelně zlepšila, začli konečně vyhrávat souboje. V 60. minutě zahrával Zednik rohový kop a L. Nápravník v malém vápně umístil k tyči 5:3. V 80. minutě vyslal Poslední utěšenou střelu pod břevno, pěkným zákrokem zachránil Ilko. Po chvíli si nevybíravým faulem vyšlápl Poslední na Z. Nápravníka a vyřadil jej ze hry. Derby se určitě nehrálo v rukavičkách.

Nejlepší hráči ČL U Beroun B: Pošmurný, Vopěnka, Grajcar, Poslední

Nejlepší hráči Cembritu: Ilko, Z. Nápravník, L. Nápravník

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.

FOTO: Pavel Jonáš



Sestavy


Český Lev - Union Beroun B
J. Ježdík [-] - M. Krčma [-] , R. Pošmurný [-] (83. P. Fišer [-] ) , P. Vopěnka [-] , O. Slabý [-] , V. Hrdlička [-] , M. Havlíček [-] , J. Tlamsa [-] (56. D. Skučko [-] ) , D. Poslední [-] (85. A. Rigo [-] ) , R. Grajcar [-] (75. D. Stehlík [-] ) , M. Novák [-]

Cembrit Beroun
J. Ilko [-] - V. Zedník [-] , D. Novotný [-] , Z. Nápravník [-] , R. Paluska [-] , J. Landa [-] , F. Šťastný [-] , P. Dřevěný [-] (78. J. Klier [-] ) , L. Nápravník [-] , J. Malý [-] , J. Celina [-] (23. O. Uksa [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Červenka Martin - KNOTEK Václav, BICAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 19:49

Tip experta: výhra domácích

Derby. Zde jasná výhra domácích.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:15

Tip: výhra hostů