1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč těsně porazila poslední Prachatice


Branky


0

Želeč sice potvrdila roli favorita proti velmi mladému týmu Prachatic, ale výhra se nerodila snadno. Tým z Táborska neinkasoval proti prvním, ani posledním. Tento týden tak trenér Lukáč může zhodnotit jako povedený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Želeč se chystala na utkání s Prachaticemi poctivě, ale mladý prachatický tým dokázal potrápit už spoustu týmů a výjimkou nebyla ani Želeč. Nejmladší tým krajského přeboru sice favority potrápí, ale bodově se nahoru nesune, což je neustále posouvá do horší a horší situace, ze které už bude velmi náročné vylézt. Prachatice jsou prvním týmem, který bude po podzimu stoprocentně na sestupové pozici, což tři kola před koncem není ideální stav.

Prachatičtí nastoupili se třemi vynucenými změnami, které byly zapříčiněny stejným počtem vyloučení z minulého kola. Absence tria hráčů však nebyla příliš znát. Prachatice se chopily aktivity a ta jim bez pár okamžiků vydržela po celé utkání. Pravdou ale je, že druhou část první půle převzali režii hry domácí.

Ve 29. minutě viděla hrstka diváků jedinou branku utkání. Holub přihrál Janošíkovi, který dokázal dopravit míč do sítě. Želeč si dokázala vytvořit ještě další šance, ale žádná z nich nebyla natolik nebezpečná, aby skončila mezi třemi tyčemi.

Ve druhém poločase hráli hlavně hosté, kteří na Želeč vlétli a pokoušeli se o vyrovnání. Rychlá kombinační hra dělala soupeři zjevně velké problémy. „Prachatice nás překvapili. Jsou poslední se dvěma body, ale nechápu, že nedokázali nikdy vyhrát. Hráli opravdu dobře a myslím si, že ještě teď na podzim mohou nějaké body urvat,“ varuje před Prachaticemi stoper Želče Martin Petr.

Prachatice v týdnu jedou do „zdecimovaných“ Dačic, které to s posledním týmem nebudou mít vůbec lehké. Želeč doma přivítá druhý Jankov, který se nevzdává šance na podzimního půlmistra.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želeč
Martin Petr: V prvni puli jsme krome prvnich 10minut byli o neco lepsim tymem a po hezke akci otevrel skore Janosik. Druha pule byl z nasi strany vykon katastrofalni, ale i diky vybornemu vykonu Prachatic! Musim hosty pochvalit za predvedeny vykon a myslim, ze bod si zaslouzili, ale my jsme se stestim a opet vybornem Hovorkovi v brane dulezite body uhajili!




Sestavy


TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - O. Stránský [-] , M. Petr [-] , P. Janošík [-] , D. Konvalinka [-] - L. Kordina [-] (74. P. Kolací [-] ) , O. Majer [-] , M. Barteska [-] , M. Sokolt [-] - J. Holub [-] , R. Novotný [-] (87. D. Pavličko [-] )

FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - M. Babka [-] , M. Juroš [-] , A. Kadlec [-] , T. Ryšánek [-] - J. Málek [-] , O. Kochma [-] , P. Miesbauer [-] , V. Mikeš [-] - P. Škopek [-]

ŽK: 59. J. Holub , 84. R. Novotný .
Místo: Želeč.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.