1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí se s Čimelicemi rozešlo smírně


Branky


0

Souboj týmů z dolní poloviny tabulky nabídl zápas mezi Veselí nad Lužnicí a Čimelicemi. I přesto, že tyto dva týmy dělilo v tabulce jedno místo, tak byl favorit jasný. Čimelice měly náskok 10 bodů na domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselí nad Lužnicí na svém stadionu přivítalo souseda v tabulce, celek Čimelic. Veselí minulé kolo obralo o body Planou, když na jejich hřišti dokázalo remizovat 0:0. Čimelice přijely v dobrém rozmaru, jelikož minulý týden překvapily favorizovaný tým Soběslavi a porazily ho nejtěsnějším možným rozdílem.

Ćimelice mají celou letošní sezónu zřetelné problémy s úzkým kádrem. I do Veselí nepřijely čimeličtí v příliš hojném počtu.

Hned na začátku zápasu byl nucen trenér Václav Kotyza vystřídat svého kapitána Jindřicha Lukáše, který neodehrál ani šest minut ze hry.

Svěřenci trnéra Jana Růžičky vstoupili na hřišti svého hosta aktivněji, což dokázali využít i výsledkově. Ve 22. minutě se přesně trefil čimelický střelec posledních několika týdnu Jakub Svojše. Hosté byli stále lepší a brankář Plachý musel několikrát ukázat svůj postřeh.

 

Ve druhého poločase se hra vyrovnala. Domácí tým se oklepal a v 59. minutě přišlo i vyrovnání. Úspěšným střelcem se stal Klestil, který využil centru od Roberta Fischera.

 

Do konce utkání se už skóre nezměnilo a soupeři ze spodních pater tabulky se rozešli smírně po bodu. Veselí nad Lužnicí se v příštím kole přestaví na půdě trápících se Dačic, se kterými v domácím utkání prohrálo 3:1. Čimelice se pokusí obrat o body Rudolfov, který v posledních týdnech hraje ve velkém laufu a body nerozdává zadarmo. Vžďyt čimelický soupeř je momentálně už na čtvrté příčce krajského přeboru.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
F. Plachý [-] - P. Fukal [-] , P. Koktavý [-] , J. Lukáš [-] (6. M. Plocek [-] ) , V. Kotyza [-] - D. Karták [-] , R. Fischer [-] , P. Nuhlíček [-] , P. Kolář [-] (29. P. Daněk [-] ) - D. Klestil [-] , T. Maruška [-]

SK SIKO Čimelice
M. Fajfrlík [-] - V. Hegenbart [-] , Z. Pšenička [-] , M. Němec [-] , M. Němec [-] - M. Surovčík [-] , M. Nekl [-] , P. Pávec [-] , J. Petráš [-] - J. Svojše [-] , F. Čadek [-] (42. J. Převrátil [-] )

ŽK: 72. P. Nuhlíček , 85. P. Fukal - 54. J. Svojše , 75. M. Němec .
Místo: Veselí.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.