0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prachatice překvapily Rudolfov zlepšenou hrou a zrodila se remíza


Branky


0

Prachatice se po osmém kole sice stále nachází na posledním místě, ale zlepšený výkon proti Rudolfovu napověděl, že v dalších týdnech může situace na chvostu tabulky poznat i jiný tým. "Perštát" opět nedokázal naplno bodovat venku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov zajížděl na půdu Prachatic jako favorit a dle výsledků a dosud předváděné hry se hosté zdáli být favoritem z kategorie jasných. Prachatice měly na kontě pouhý jeden bod, avšak za remízu 2:2 proti Katovicím, které po osmi kolech s nikým jiným neztratily. To jasně značí, že mladíci z Prachatic dokáží překvapit a postavit se předzápasovým prognózám. Tohoto faktu si hosté z předměstí Českých Budějovic nejspíš nebyli vědomi. Pravdou také ale je, že Rudolfov venku příliš body nezískává a dosud čeká na první příděl všech bodů z cizího hřiště.

Prachatice vstoupili do utkání překvapivě aktivněji a hosté z toho byli zřejmě zaskočeni. První půl hodinu se poslední tým krajské tabulky dostal do dvou velkých šancí, ale chyběl klid v zakončení. Rudolfov se připomněl krásnými nůžkami Baščevana, které však pro smůlu hostů gólem neskončily.

Hosté jasně věděli, že do druhého poločasu je potřeba něco změnit, jelikož domácí outsaider byl živější a odvracel již zmíněné předzápasové spekulace.

Rudolfov vstoupil do druhé části s pozměněnou taktikou. Nikam se nehrnul a naopak v klidu držel míč více na svých kopačkách, čímž začal projevovat mírnější převahu.

K ohrožení branky ale docházelo zejména ze standartních situací, ve kterých byl ústřední postavou domácí brankář Hopfinger, chytajíc velké šance rudolfovských hráčů.

V samém závěru utkání se do nadějné příležitosti dostal střídající Tušl, ale ani jemu se nepodařilo bezbrankové skóre změnit.

Prachatice se tak dočkaly druhé remízy a opět se silným soupeřem. Jak zmínil záložník Rudolfova Jiří Hrbáč odehráli Prachatice vydařený zápas a myslí si, že s podobnými výkony není jejich situace bezvýchodná.

 

Příští kolo se Prachatice pokusí o další body na hřišti Hluboké. Rudolfov doma hostí Olešník, tedy tým, který v případě výhry v tabulce přeskočí.



Ohlasy k zápasu



SK Rudolfov
Jiří Hrbáč (Rudolfov): Prachatice ve me zanechali velmi dobry dojem a verim,ze pokud navazou na dnesni vykon,tak se urcite ode dna tabulky odlepi.Nam se dnes darilo kombinovat pouze po vapno,ale finalni faze nam vazla. Remiza je asi spravedliva. My se pokusíme v příštím kole výkon zlepšit a doma s Olešníkem bodovat naplno.



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - O. Kochma [-] , M. Juroš [-] , V. Janoušek [-] (46. J. Tesárek [-] ) , M. Babka [-] - R. Kralik [-] , P. Škopek [-] , T. Ryšánek [-] , J. Šandera [-] - P. Miesbauer [-] , J. Málek [-] (76. J. Málek [-] )

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - V. Baščevan [-] , P. Raab [-] , O. Hajný [-] , P. Čmelík [-] - Š. Prokeš [-] , J. Novotný [-] , R. Pouzar [-] , J. Hrbáč [-] - V. Bašta [-] , M. Pexa [-]

ŽK: 85. R. Kralik - 59. P. Čmelík , 87. J. Hrbáč , 89. R. Pouzar .
Místo: Prachatice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kotalík Petr - Vychodil, Matyš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.